Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

дури вчера ми честиташе роденден ... цели две недели покасно. Па можеше и следната година да ми го честита. Нема врска, се навикнав на вакви работи.

Вчера седиме и ме праша зашто изгледам толку разочарано .......... шо да кажам????

U

UniqueGirl

Гостин
Ми се глеаше фудбал, ама нема.
Ќе си седам дома и ќе брцам прсти у тесто.
Ако си за исштрумфани колачиња, изволтела.
Па па.

п.с 1200ќе, се осеќам.. спамерски.

T

TaMчЕ

Гостин
Јаооо Кајгии ми се спие ми се јаде ми се плаче..те лажам за последново доста се изнаплакав овие 3 дена :pos: еллелеле колку се разлигавив у последно време хахахха ова забариве ме пукосаа утре пак и после пак и пак и пак -.- нив интересно им е да ми бркаат низ уста со тоа бзззз бззззззз бзззз -.- дебиилчана -.-
Шала на страна ме боли цела уста и непцата и запчето :( сеа пак ќе плачам :pos: :pos: ми се спие муриии
И не смеам да јадам уште 2 саати па после ќе пијам коњски апчија :vozbud: :( амааан веќее од забиве -.-
Ајт волим те :back:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Не е нормално ова. 2 саат уште немам легнато.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Драга Кајгана очигледно твоите кајганџии патат од несоница.Чаре....?

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драга
денеска треба да се сретнам со Емил. оној бе што ти го кажував...................................................................... ај не е важно.
туку дали ќе успееме дали да се најдеме или не....ќе дознаеш следната епизода :tapp:

!пријатно!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
тралалалала-тралалалала само уште 9 години.......мама вели не брзај.......
ех луда младост
еве ај сега на брзина да те разгледам и за околу 2 саати треба да се сретнеме старото друштво :pipi:
па сега кој ќе иде, што ќе иде... појма немам. кој сака нека иде.
туку ти кажав дека немам едно, постојано друштво? да, да, имам 3 друштва и сите се различни :toe:
ако не се собираат едните со другите одам, утре со третите и тако даље.
па не е интересно само со едно друштво.
ај ча-о :back:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга....пошо утре вечер си заминувам, можно е утре да не се уклучам на нет.
Пофалих ти се дека ке одам, да не ја должам.
Може од таму ке се уклучам некојпат да ти пишам, ама ке ми недостигаш ма!

Deine Love-computers

T

theTinule

Гостин
Зашто од се ми е преку глава?!
Зашто ми е тесно и се осеќам дебело у шорцевиве?!
Зашто неможе да живеам без да ме контролираат и да ме прашуваат за се едно нешто „Зашто вака, зашто така?! зашто мора таму? Зашто ова, зашто она..“
Ми се иде да им се наљутам на сите околу мене и да не им зборам цел живот!! На другаркиве не им се слушаат моиве проблеми пошо ги отеков! Баш ги боли!
И тие на нерви ми идат! Памет ми солат, а не сум побарала од нив нит совет, а нит памет да ми солат -.-
Ми стига порака „Кој е?“ ШО ти е гајле кој е!? Тебе да не ти пишаа?! Или, незнам, сум пишала на честитка од роденден како сме избегале од час и класната ни била љута и овие „Си бегала од часови?“ ПА ДА СУМ БЕГАЛА ЌЕ ИМАВ НЕОПРАВДАНИ!!!! Финатата е шо часот не се ОДРЖА!! НИЕДЕН неоправдан неам, а таа ми вика „Си бегала од часови?“
И ова изгореново на фацава ме нервира неможам ко чоек да се насмеам, морам намќор да бидам пошо ужасно ме боли фацата коа се смеам!!

Дали е ова ПМС?
ПМС било, забораив да ти кажам.
Него, ја изглеа баксуз сум со другарки, а и со оноа другото.
Не ги бива, ни едниве, а ни другиве.
Несреќа жива. Ај, уш една друшка ојде.
Шо да им праам коа се покварени и користољубиви идијотки?!?
Зафркни, не се умарам. Вечер идам да се испукам и утре и праам : топсикисс4емња. чао пријатно, фала на внимание.
Сеа на тебе исто <3

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Хммм Кеј не сум наспана :nesvest::tapp: (just horriblel) ....ама зборувам јас нонстоп :nesvest: Една другарка ме имитира-купува се што и јас...(idiots ) многу се нервирам поради то :violent1: „Од кај ти е ова купено?“-From Mars stupid :tv:
Ајде Кеј лоффф ју :love2:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Od nedela ke ti pisam kirilica, ovoa latinicata nogu me nervira, ocite me zabolea, ama od deka kirilica na telefon? :)
See ya in Sunday...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,

мртва уморна сум, а ич не ми се спие...Што да правам бе? Досадно ми е, ништо не ми се прави. И да, ми фали. Многу. Најмногу.

T

Tetro

Гостин
Д.К.

Е, доста е!
Од утре одмор. Гасам телефоните, пц-то у шифоњер :tv: и дигам прашина. Фул-спид.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Смее ли да се реплицира/цитира на оваа тема... што и да е? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom