Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Жапчиња што сакате да ми кажете и зашто една од вас ми згазна на стопало?

А не ви е ни прв пат.

Како и да е, знам што треба да правам...

T

TaMчЕ

Гостин
Кајјјјјјјјјјјјганаа добро утро..
Т.е. за кого како ,за мене не ее:place:цела вечер сум се мачела низ кревет...забот ме убииваа :place:отечена сум ко бабура целаааа и не можам да зборам (а тоа е најтрагичното затоа што јас зборам 24/7) :( не ее фееррр паааа :знакчешопаливени: не сакам да сум отеченаа у фацаааа не можам да излагам :( а и ептен болии :place:утре на забарррр и сигурно цела ќе ме искрпатт ии ...излагање на крај август :cry::place:
Вчера од толку што немав што да правам сум научила 10 лекции историја за втора година :фиуфиу: :pipi:
ajт:salut:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ах бе драга
Арна мор?
Од чера не сам ти пишала.
Ама ако....и то е за човеци.
Знајш, има некој сакат да се нормални.А замисли, никој до сеа им нема кажано дека се ненормални.Парадокс де?
Или непотребен комплекс?Кој знае шо ке да е....
Ама они ако се перцепцират така, јас си неам никаков проблем со тава.Не е до мојта перцепција , до нејната е.
Ма свеједно, слободно нека го тражат „пато до нормалноста„.
Само....guess what?
Нема да го најдат....
.....пошо се нормални.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Кајгана, јас сум тука само да ги разбијам песимистичките постови на странава! Де бре, што е ова, што несреќен народ ќе бевме. Иначе мене ми е убаво овие денови. По претходни 2 месеци кога бев крајно нихилистички настроен и се ми сметаше сега конечно најдов мир! И така, на странава има еден оптимистички пост и то.............

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Денес идам да ми ги вадат конците и одма од таму продолжувам на журка. Убаво си ја наредив.
:salut:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Драга Кеј

Премиеро ме мрази !

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга....знаеш ли оти класиката те прае поинтелигентен?Повели на едно уживање со мене.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Драга
Уште не расоната почнав со пеење, заразно било ова караокево, оди на страната и види кој е прво место во Македонија овај месец :icon_lol::icon_lol:
Ејјјј времево денеска конечно е топло.
Ај продолжувам јас со пеењето.......:salut:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
на оној чат ќе носам јас некого на душа, мајке ми :nesum:
совеста ме гризе бе. туку ај што се замарам.
ќути денеска малку потопло, се надевам дека до недела ќе се стопли. тамам и водана во охрид малку да се подзагрее.
сега уште малку да те разгледам па одам да се туширам и в село. вчера не појдов, оти имав нешто работа, башка и гости имав. затоа денеска одам.
туку кивам бе :tapp: грлово и носов ме чешаат ко луди, у п.м. веќе со оваа алергија
ај заминав

К

Кики.

Гостин
драга,
одамна не сум ти пишала и не друго туку само затоа што ме мрзеше. денес во 4 и пол ја испратив тетка ми кон нејзината дома преку Атлантикот и куќава остана неверојатно тивка, дури и ми пречи.
Искрено да ти кажам ми се смачи од се ама не знам што да правам затоа што и јас самата сум си крива за одредени глупави одлуки што ги правам со цел никого да не навредам или повредам. Нема да ти кажам дека ке се сменам затоа што пробав и не ми успеа и веке нема да се трудам од проста причина што не сакам да личам на Сизиф. Како што поминува времево сфакам дека тоа што нема да повредам или навредам некого воопшто не е важно за тие луѓе и така ке си живеам во мир и спокојство па кој сака да се дружи со мене нека повели а кој не воопшто и нека не ми се лигави.
ај драга идам да погледам некое филмче или да давршам една слика што веке одамна ја имам започнато.
поздрав

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга

дарки почна да ме копира со сликичките во пост кај тебе на тема.
срам да му е.
идам ја уште да си играм лол

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дарки не ја измисли опцијата за клаање слика во пост.

И така...Оваа принцезава никако да ми даде ти кажувам сеа...Уше сум труден али сменив клима сеа па да видиме, како се понаша жемска од топла клима, како до сеа шо беше, во новава, поладна...

Disney-Princess-Jasmine3.jpg
Принцезата

Проверив на Гугле. Полнолетна е.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Кееејјј :love2: охх Кеј секој сака да има вистински другар а никој не знае да биде аххммм :pop: јас иччч не ги сакам моите.
Охх Кеј сакам да ја менувам бојата на собата ама......i'm lasy :nesvest:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Passed down to you...

2 dena od izminatiot odmor vo Ruskata federacija, ispolneto do samiot kraj, no sepak ostavam uste nekolku nezavrseni predstavi. Sega veke vtor den vo Crnogorjeto po se izgleda do sredinata na mojot maticen mesec ke ostanam. JBG brat mi doagja tuka. Skoro godina dena, ti se verue? pomina vremevo, ostarevme. Patem pak ke kazam, Moskva - hmmm taka taka, Peterburg - smek ipol.

So says Saladin...

P.S. You are not missing anything here. Just the sea... maybe. But still missing you so much.

P (m) S. Mi kidnaa U2. I Mika. I Roxette. I Joe Cocker...

(ne za drugo samo za U2 mi e troa krivo

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom