Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
ј0 драга, па не сум знаела дека ќе успеам да гтнам ракија, ама вишновача убава да ти била, моменат на просветление ќе ви се молимте...
aj чао сеа, да ти запеам don't you hurt the ones you love
don't you hurt the ones you love
eventually
like a bullet from a gun
some things can never be undone
so easily
with words we`d never said
or said but never meant
just as sure as stars above
you're gonna hurt the ones you loveеееееееееееееееееееееееееееееееееее и кидам

фала.
мња

T

TaMчЕ

Гостин
Кајгоо до сега бев кај секси забарот :drk::vozbud: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaвв колку најмногу болеше коа брцаше низ тоа 6-ката али сеа сфаќам вредеше :) јаоо какво бешее јаооо :vozbud: :pos: хахаха не сум арна бее :pipi:
Срце утре идам на снимањее паа на средување ваљда ќе ја вадат :((( Ваааа и што е најтрагично ме прати кај некоја ФИНА докторка -.- гррр
лош е !
ПозДрав до тебе и секси докторчето :pipi:

Г

Господ

Гостин
And still I'm stuck.
Ништо не се менува.
The door won't open!
Aли веќе не е ко порано.
Сеедно ми е.
It won't budge!
Ко да ми е гајле...

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Хеј Кеј

Си почувствував потреба да си олеснам душичката...Каде на друго место ако не овде?
Сакам да немам потреба да си ја олеснам душичката...Сакам со ништо да не се замарам и да не си ставам се' на срце... Сакам да прекинам да ги ставам овие три точки на крајот од секоја реченица, затоа што се чувствувам секогаш недоискажано, неразберено, како да живеам во поинаков свет од останатите околу мене... Или пак премногу сум зрела за моите години...Затоа ми пречат плитките муабети на моите колеги, возбудата за кое фустанче да се облече во сабота вечер, кои обетки би одговарале на новата ташна... WTF!?! Не ме интересира. Сакам барем една личност да ме разбере, да знае да ме гушне кога ми е тешко, да знае да ми подаде шамивче да си ги избришам солзите... Сакам да не морам да му речам. Сакам сам да го направи, без сугестија. А што оти му реков, кога пак ништо не променив. И што оти зборам...кога ко на ѕид да зборам. И што оти пишам, кога никој нема да го прочита. Па и да го прочита... Ништо нема да се промени. Јас навистина не можам да излезам на крај со моите мисли...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
како што ти кажав попладнево бев в село кај братучедон. супер си му е таму. туку јас си останав со две кришки маргарин цел ден :nesvest: кога требаше да ручам, бев в село ама не ми се јадеше, немав апетит. после вечерта ми се сојаде некое време и трап на врата кумовите. сега си заминаа во 1.00 и си останав ни вечеран, ни ручан. ама супер беше со кумовиве. вицеви, смеење до солзи, финти со карти.....
сега манав еден туш на брзина, да те разгледам и одам да каснам нешто.
инаку утре изгледа ќе се собираме старото друштво. ми кажаа нешто ама ај повеќе информации утре
ча-0 :back:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Драга,

уште сега ми фали. А утре, задутре и наредните 15 дена? :nesvest:
Очекувај депримирачки постови од мене:jaj:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Утре ми е роденден.Толку од 18ката, сега ќе терам 20 :) А како вчера да беше кога ми викаа Искрееее 10та тераш! Лета времево летаааааааа. Не се жалам добро ми помина минатава година, мислам дека минав низ повеќе нешта и дека некако нагло созреав да не речам остарев. Ајде другава нека ми биде уште подобра :) И подобра и подобра и подобра...

Оптимист сум ThinkPositive.jpg

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

Ако знам шо барам у 5-30 на компјутер .... -.-
Коа ми се спиеше останав пошо ми беше интересно,а сеа веќе не ми е.-.-
И да знаеш ќе си легнам. -. ( еве ти едно овакво без уше една цртичка ! )
4@0 <33

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Драга,
Дали сум нормална??
Часот е 8:19, а јас сум будна. :uvo:
Бакнежи, прегратки....

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Кајгче

Ова летото не расипа бе. Цело лето не сум легнал кога е ноќ. Леле. Еве пак, не сум си легнал уште а 09:00 ке ме најди. Не е можно. До времето ќе да е, по цели вечери седење, смеење, скитање и све остало. Летна шема. Бреј.
Ова школото ко ред ни ставува бе, барем за легнување.
Друго, едвај чекам Петок бе, да си ѕирнам девојката, цела недела без неа, аии, ладна крв. Што би правел ако е повеќе. хуху.

Биди поздравенка, се читкаме.
мња.
Xfire.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Кајганаааааааааааа
Ај добро утро ма!!!
И чао, одам да извршам обврските шо ми ги дадеа вчера!

Круме

Life, Get One!
Член од
28 март 2010
Мислења
449
Поени од реакции
32
Страв ме фаќа... знаеш за што...

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Кајгана,
Не си повеќе Шенка.

Веројатно просторот што ќе му го посветам на синоќешниот балкански ретардизам е непотребен. Она што е потребно е да бидам ослободена. Секој „газда“ го има она што го има, градејќи на него фрустрации. Така и богатството на земјата се темели на длабоки трауми, гангрена и многу психотропни супстанци. Резултат: Лажно боемство откриено од огромна количина изворно сељаштво, долго време поттиснувано зад маската на општественото „нормално“. Дефинитивно не беше нормална таа претстава. Повеќе - тажна. Ставам смајли за да покажам дека треба растеж внатре, повеќе отколку чаши, пари и порочна одвратност.

Во врска со животот, овде сум само на поминување. Не размислувам гласно и ги поддржувам оние што сакаат да ме разоткријат. Фала ви, има само еден што ме знае.
Со дополнителна доза совест,
Јас

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Знаеш колку сум спиена ? САМО СААТ ИПОЛ.
Е мамицата!
Ќе си наплатам јас!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
I was in a state of complete and total okay-ness. And then, something happened. Bah.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom