Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Ќе дојде денот и ние да се радуваме.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Пресреќна сум што имам препознатливо, уникатно, готско и впечатливо лого. Профи! Поздрав до креаторот. Сакам да кажам дека во случај Вештица да се ставила на интернет, ја поздравувам, сакам, љубам, воршипувам и така натаму и ми фали!
Некако мислам дека од она што не го гледаш, не можеш ни да се разочараш, за разлика од она што ти е пред очи.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Чоколадна боја високи штикли и бели пантолони.
Глисер и сунчање топлес.
Сергеј Четкович и алкохол.
Претежно повеќе парови, ама кој ти е крив кога му се такви песните.Иако беше многу романтично,преубаво.
Вештицата најубо да си проверува сандуче со порачиња.И ми фали како и на момичево горе.
Струга и Струмица се феноменални
Егоизмот достигнува ненормални размери и многу работи стануваат за кратко време заборавени.
Anyway...

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Високи штикли чоколаадни србинки се вртам ако треба ии по стопати. А поштуем и нинанајни исто така

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Драга,

викат, дневникот водат само осамените. Епа погоди шо ? Јас водам дневник ...

†GODLIKE†

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Дарлинг,
Home sweet home.

T

theTinule

Гостин
Зашто од се ми е преку глава?!
Зашто ми е тесно и се осеќам дебело у шорцевиве?!
Зашто неможе да живеам без да ме контролираат и да ме прашуваат за се едно нешто „Зашто вака, зашто така?! зашто мора таму? Зашто ова, зашто она..“
Ми се иде да им се наљутам на сите околу мене и да не им зборам цел живот!! На другаркиве не им се слушаат моиве проблеми пошо ги отеков! Баш ги боли!
И тие на нерви ми идат! Памет ми солат, а не сум побарала од нив нит совет, а нит памет да ми солат -.-
Ми стига порака „Кој е?“ ШО ти е гајле кој е!? Тебе да не ти пишаа?! Или, незнам, сум пишала на честитка од роденден како сме избегале од час и класната ни била љута и овие „Си бегала од часови?“ ПА ДА СУМ БЕГАЛА ЌЕ ИМАВ НЕОПРАВДАНИ!!!! Финатата е шо часот не се ОДРЖА!! НИЕДЕН неоправдан неам, а таа ми вика „Си бегала од часови?“
И ова изгореново на фацава ме нервира неможам ко чоек да се насмеам, морам намќор да бидам пошо ужасно ме боли фацата коа се смеам!!

Дали е ова ПМС?

I

Intex

Гостин
Бејб,

на гости ми беше другар со кој се немавме видено три години. Направивме добар муабет, се изнасмеавме, и то.
Сега ќе идам да спијам, срам да ми е.:P Ми се поремети сонот ептен, се случува и на сред бел ден да си легнам, у 5 сабајле да станам.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
више со нив излегување никогаш.
при здрав разум будала те прават :tapp: еве сега ми изведуваат нешто.........не ми е мака што ме лажат,мака ми е што мислат дека им верувам.
ма не ги рецкам.
ај ча-0

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Драго кајган4е,абе многу комарци има

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Знаеш ли што статус залепив денес на Фејсбук..не се секирај сега ќе ти направам апдејт.
Кога ќе престанеме да идеализираме,ќе престанеме да се заљубуваме.
Малку филозофски сум настроена вечерва(а кога не сум...),се прашувам себеси целиот живот дали е можно човек да се сака без призмата на идеализацијата.Јас на пример секогаш кога ќе се занесам по некоја кутра душичка(веројатно секогаш стигнував до занес никогаш до вистинска љубов) секогаш ја идеализирам од некој аспект,аспект кој е доволно добар за да ги покрие маните.На пример,фин човек,паметен ,духовит,карактерно цврст...притоа се бришат маните како...напати досаден,неизживеан,детинест...
И мене некој тоа ми го правел знам.Значи љубовта се темели на идеализација,затоа и е слепа нели?
Знаеш ли што е најстрашното,што ако човек доволно долго гледа?Ќе вроди ли тоа скептицизам доволно цврст за никогаш да не стане слеп?Ги спуштив сите карти освен една,неа некако не ми остава ,а е надвор можеби од разумно размислување,но што е разумно да му се невиди.Судбинската карта.Неа некако потсвесно и свесно секогаш си ја држам како ас во ракавот.Или таа ме држи мене....навистина не знам...
Како и да е,тој што бил доволно среќен да го почувствува она за што пишувам има поздрав од мене.
Сите останати...Како ви одговара така,ако сакате да ви поделам по една судбинска карта а?

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Драга
после сите нервози денес, вечерва испадна баш супер, Кубалибре на плажа, кубанска музика, езеро, вотка и феноменален поглед.

Грејт

M

M del Mar

Гостин
Wonderful life lady...уште ме држи убавото расположение (Y)
Ај и јас да ти се пофалам, бев во Велес кај твоите бивши кајганџии...супер помин :pipi:, само што изгубив во бриџ :kesa::nerv:
Деновиве се изнашетав, а мајке ми ќе си продужам со тоа темпо :) така да утре идам на одмор :)

:salut:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Надвор полека се разденува,мене око не ми се склопува.
Ич не ми се спие,а сабајле излеа ќе треба рано да стануем :(
и пошо стварно нез шо да ти пишам друго,сеа ќе турам точка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom