Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Најбеден роденден у живот! Пола луѓе заборавија да ми честитаат! БЕДНО! ..:salut:
Ич да не те боли. Еве јас ти го честитам Среќен роденден :) На мене ми е у петок, шпицот на летната сезона и уште одамна сум навикната за денот на роденденот сите што ми се драги да бидат некаде по одмори, а роденденот да ми го честитаат една недела пред или после 30 јули.

Инаку кара миа коњаниците само што ми поминаа пред зграда :vozbud: Ги испратив, ако имам среќа и ќе ги пречекам во Дреново па во Крушево :salut:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Драга, зошто секогаш мора да има некој кога ми е најпотребна? Зошто секогаш мора некој да биде до/на/врз неа? Знам дека сите четворица ја користиме ама зашто баш сега? Зашто баш сега кога имам пролив некој влегол да сере пред мене?:( Ако преживеам ќе ти пишам. Те сакаааааааам

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ич не ми се праи ревизија за ствари шо се тапа.
Пример, за тоа дека ме спотера малерот месецов. И за сите тие глупи ситуации сум сама барем пола крива, јас, а не вратата, циганот, мајка ми, алармот.
Бев д Охридон и беше убаво, ама добрите впечатоци не успејаа да го прелијат бедното чувство како што мислев. Пошто бев у Охрид и веќе не сум у Охрид, туку назад на... своето.
И тие интересните ствари више не ми се чинат интересни. И не знам што ќе ми донесе утрето. Задутрето па ич.

Се осеќам mind fucked. И не ми е смешно.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Дарлинг,
Што да облечам? :icon_roll
Сигурно ти е добро позната женската филозофија за гардороберот полн со облека, но сепак нема што да се облече.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Конечно, конечно, фајнали, конечно! Новиот албум на Avenged Sevenfold called Nightmare came to Zamunda!!!! И така почна да ми слабее опсесијата со 30те секунди до Марс, сега ќе имам опсесија цел Август!

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Кееееј утре ќе има хоп-троп со Барбиии (my best friend) :eek:jea:
Едит-my ex-boyfriend got a new girlfriend (she's ugly :pos::pos:)

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...

Знаеш какво е чувството кога осеќаш дека ти тонат сите бродови? Дека полека се ти се руши? Дека деловите од слагалицата некој ги изместува, краде, фрла, уништува?
А ти го гледаш тоа и чувствуваш немоќ, само крвави очи и гризење усни... молитва да престане и да биде подобро.
Легни си скршена, стани со слепени делови, пак легни скршена...

...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Kajганче!
Летово лека полека си изминува и како надоаѓа септември, се спремам полека да фатам книга да се потсетам нешто од факсов, да не бидам ко мува без глаа.Планојте, дел се напраени, останатото е оставено на спонтаноста.Валјда се ќе биде во ред м?Инаку, од каде толку луѓе одеднаш ме мразат?Или бар така си мислам?Чудно, пред некое време искачавме и слично, сеа друга прича.Барем да изустеа нешто јеботе, не на пичкарски начин да покажат.Енивејс, решив нема да се замарам со ситници, ќе пробам барем.Дефинитивно ми треба промена некаква, дали физичка или психичка не знам, ама ја осеќам потребата.
Мравкиве ќе ги испоутепам, цела соба бела ми е од отровов.Велат мравки значеле пари, па кај се парите?!
Изгубив желба за пишување, некст тајм(не групата) повеќе.
Baci:back:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Драга
Ти да видиш чудна работа. Левата нога и десната рака ме болат. Не знам шо ќе да е проблемот, али не е на арно. На одмор не одам, цел ден времето е никакво и како капак на се не успеав карти за Работнички да зеам. Да не спомнувам шо треба да седнувам да учам. Не ми е лесно ни мене, ама ич. Толку од моето жалење за денеска, more to follow.
Чао

Г

Господ

Гостин
Уште не ми се јасни некои работи.
Увек има нешо missing бе.
Се ближи пекол.
Стварно значи губам желба за живот.
Збогум слобода,здраво adulthood.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не знам.
Не е зна ам.
Неаеае знаеаеам.
Незнам.

Газам на лол. 24/2/5 скор!
Wohooo! SPRINGFIELD!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сеа сфатив како може жена да направи маж да биде труден.
Од толку трудење околу неа, абе труден останав....
Шварци, те разбирам тотално...

И после мислев дека јас сум тежок на сугестија...

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
ми падна интернетот за 10 мин и другарми го немаше веќе. може ми се скарал?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Драга

Сите спијат само ние двајцата ....ма у три лепе одам да бројам овчички...

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945

Кога бев мала и кога се ми беше убаво, песнава ми беше химна, а сега сфаќам зашто ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom