Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Кајгано, драга, Кајги, или како обожаваат да ти кажат, Шенко, Дренко, Менко, Џес, Мес, Бес па и Климентин4е бе.. а не ми беше поентата твоето име.

Муабетот е.. дека денот е исполнет. Во главно, ради ова подоле:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Ја напраив семинарската не знаеш... Ич! Ама си најдов некои хм... материјали ваљда ги викаат? Ми го згрешија насловот во колумната и сега сум греф. :pipi:Утре стонирање сосе мојата најдрага и мојот најдраг и мојот предраг. Сите ќе бидеме сателити.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Kajгано

Секој ден сум се поблиску до лудило.
Никој нишо не кажвит, читам критики за филмој шо сигурно се подобри од шпанскине серии,а ги прават нискобуџетни,ја нема личноста шо најмногу ми треба и така,па тек сеа почнува да е досадно.
Супер е нели?
Треба чоек да е силен и спремен на се,а воедно и задоволен со то шо го има.
1.

2.

3.

Сакам утре да се разбудам и се да биди по старо.
Нема исполнетост, топлина, секојдневие. До кога?
Помислата ме убиват, не ми е потребен свински грип.

Е така.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
толку е прекрасно чувството да бакнуваш. Колку е само убаво да отвориш очи на секунда и да видиш другиот колку е насмеан и среќен, да бакнуваш и бакнуваш и да не издишуваш за да можеш да го почувствуваш мирисот на другиот, да го вдишеш и да ти се наполни душата и да си среќен, пресреќен... И пак да затвориш очи и да размислуваш само за тоа колку се меки тие усни што така нежно ти возвраќаат... А, кога ќе се тргнат, да тргнеш и ти по нив зашто не сакаш да се одвојат од тебе... Ах, колку е тоа прекрасно :pipi: Не се откажав од тоа никогаш... И никогаш нема ни да се откажам, само ти (не ти драга, друг, ама преку тебе се обраќам) можеш да ми го предизвикаш тоа чувство...
Се понашам ко патетично детиште, прибери ме (ова ти, кајгано, друг никој не сака)! :pipi:
Ајде доста патетизирав. Фала што слушаше.
Фала, благодарам.
Чао, пријатно.
Поздрави и честитки.
Н.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

најмногу нејќам ко ќе станам од сабајле со цел да работам а неам услови :nerv: ...
пичка му од на мајка му да му ебам

†GODLIKE†

?

..........

Гостин
Д. Кајгана .....

јас не сум спан цела вечер и не мислам да легнувам ,,,па цело време ли ке спијам ебаго:vozbud:
сеа ке си се напијам кафе ...ке си појадам и ке кртам дома на топло ...оти се плашам од грипот:salut:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ја станав...али сум се зачитал вчера за тајните на ФБИ, и не сум многу наспан. Ај идам да поспијам...ај чао. :)

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Honey сега за сега вака стојат работите:

Личност 1-Ве предизвикувам за да ми здодевате.Животот не е ни оддалеку толку долг,оттука јас ќе говорам побрзо и позбиено,ќе работам повеќе и ќе знам повеќе и на секој предмет ќе се задржувам помалку отколку што тоа вие можете и да го замислите.Јас сум најдобар.

Личност 2-Ве предизвикувам за да ме заинтересирате и за да ме возбудите.Сум минал низ секакви чувства,а и ако не сум,јас се правам дека е така.Премногу сум заморен од животот,затоа никакви часови не се премногу кратки за мене.Летав брзо и сум минал низ се.Се е ништожно како чадот од цигарата.

Интересно било да си се психоанализираш вака само...незнам која од овие две личности сум и од кај знаеш бе,можда сум и двете заедно :збунето:

Друга работа што ја сфатив сабајлево е дека тоа мислите што на почетокот сама си ги упикав во глава сега станаа сосема природни и како од секогаш да биле таму :nesvest: и трето ветувам дека ќе престанам да бидам сентиментална радикална будала :back: !

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Драга,

Вчера беше онака добар ден,се праеле глупости и вчера,но не учествував не ме поканија.У школија досада,едвај чекам да дое полугодие.Оцените ми се топ,т.е има од се по нешто и тоа е за ученик нели?Вечерва сите надвор,јас ќе се потам на енглески.Ваљда ќе ги видам другиве,али не веруем.Плус отслужуем казна,можда сум и на условно незнам.Ми фалат сите ми фалат премногу!И она ми фали повеќе од што може некој да замисли и ја сакам!Поздрав.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Кајги

Денес временцево е топ, а мене одамна не ми било олку весело во душава. Кафенцето е спремно, relax музиче, по дома хаварија, ама не е проблем покасно ќе средам. Уште 2 дена сум сам, а денес иде цуцето мое на неколку дена :vozbud:. Убав провод предосеќам дека ќе има. А и треба да има, долго не сме биле заедно...сеа ќе надокнадиме :back:

M

M del Mar

Гостин
Драгаа

Крај!!!И не се замарам...:wink:
Се обидувам и успевам да бидам во позитивно расположение и среќна сум драга :pipi: иначее времево е прекрасно и супер го искористив после школо :wink:
Се надевам марчето ќе излезе вечер со мене, се неаме видено цела недела :(

Ајде драга те оставам во добро расположение и :back:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Решив проблем со леснотија, махер сум за заебаните проблеми. Подобро расположен денеска сум, дадов добар совет дека од љубовна болка повеќе боли да те опнат со метална шипка по грб и тоа е добра утеха.
Чекаме да се качи цената на обврзниците, процент процент пари се не се заебанција, ама нетрпелив сум тоа тоа ти е.

Досадно малку и мислам нова шема да изработам нешто да бидам зафатен и не потонам во монотонија.
И тоа е тоа....

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Драга ...

Јас сум како времево. Конечно денес огреа сонце и надвор и во животов. Ах колку лош период беше ова, еден од најлошите досега. Се надевам дека го оставам зад мене.
Со недели немаше добра вест, кога оди нешто надолу се оди надолу, баш се.
Мама е добро, резултатите се добри. Тоа е најбитно. Јас си почнав со факултет. Конечно денеска ме информираа ќе си го бранам трудот наскоро. Од идната недела почнувам и малку да воркам. Сите овие информации денес ги добив. :trepka:

Сега гушкалото мое нанка, али сабајле во 6.45 ме разбуди, бев да го шетам :hmm:. Ми руши рекорди на станување. Како петел е ебаго. Е сега он нанка, ама нема да му дадам. Од инат ќе го разбудам и ќе го шетам, да види како е кога на некој му се спие а он сака да се игра :pos:

Утре одам на мал шопинг се радувам ко дете, 2 недели речиси немам мрднато од дома. Утре вечер има да се пее и да се пие.

Сите ги сакам :) Чао :pipa:

:pos: :pos: :pos: по грешка го пишав постов тука и си викам зашто Максовизија бара во драга кајгана епизоди од Наше малоо :pos: :pos: :pos:

N

navivacka

Гостин
Кајги

Не ми се верува еј:)како препородена сум...воопшто не ми е тешко без "другарчето".Се чуствувам супер,крај на маките еј:vozbud:Сега се спремам за учење паааа за понатаму ке видам што ке правам:)

Ај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom