Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Поминаа и 2 недели од банот, се чувствувам екстра.Се си идеше онака како секогаш да се преживее немаше ништо посебно.Вчера беше убав ден:)back:до саканата).Друго нема што да се каже, освен денес што тепавме у куп(се разбира јас бев најзаслужен за пресвртот со моето влегување во второто полувреме:vozbud:).Нема школо 5 дена и така, одмараме.
Ај те немам читано од дамна да те прочитаме да напраиме нешо ова она лево десно и ќе видиме може ќе се подружиме пак, ок?
Чао, тс.

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Драга К,
Времево тапа, досадно ....
Бев на лекар денес на контрола и ми рече докторката од понеделник во школо. Крава!
Јас си реков уше една недела ќе си поседам дома, шо убаво ми се заарни да ти кажам :)
Јас само да те поздравам, па се читаме после.
ПОзз бацки*

M

M del Mar

Гостин
Драгааа јас пак денес
заборавив да ти дадам видеово да го видиш :wink: :(

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.096
Поени од реакции
74.904
Кајги само да си го поздравам братот SSS-Stolica жалам што го напушти форумот:smir:
Мило ми е што го запознав уште помило што се гледаме секоја недела на утакмици:pipi: Денес си имав многу убав ден со саканата. Ме исполнува :back::back:
Те сакам кајги али не толку како нејзе :back:

D

dh00|

Гостин
драга шенка
долго време ти неам пишано...
еве сеа ти пишувам...

поздрав чао пријатно
се гледаме наскоро:back:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Драга моја,
Јас сум разочарана од еден човек што многу ми значи ама нема што да се праи..Па за тоа го блокнаф на мсн и крај на приказната!!!...Иначе сеа мајка ми се врати од родителска поминала солидно (се радувам)....и така...Али сум имала и подобри денови од овој:tapp::helou:

N

navivacka

Гостин
Eте една песна детска се потсетив на неа ама ја пеам по моја верзија

Горан од Маршал Тито има смега коса и прекрасни очи смеги како бадеми(превземена од Наташа од 3то3:pos:)

Денес ми е денот,едвај бев седнала да учам:pos: знаеш што...еден ден ке ти кажам една тајна ама вети дека ке ја чуваш:pipi:

Ај да те прелистам

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

досадиловен синдром...
...уше 2 левела ке летам на сајбер џет-енџинд моторсајкл...(спидсајкл лол! -_-)
ми се искача....надвор...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Kajганче!
Одличен ден, освен тоа што ја чекавме гускана саат ипол за да почне колоквиумот:tapp:.Енивејз конечно завршив со поголемиот дел од нив, ми остана уште еден ама има време за тој, треба добро да се спремам:).
Љубовта цути и во студов ме грее, но косата пак не ми ја заштитува(само јас си знам:pos: ).
Откритие на денот!Ма да и не е нешто откритие ама ај.Лицемерие, лицемерие и лицемерие, секаде ќе сретнеш, а особено на форумов.Ама тоа е, ич да не се замараш болје нека видат и други колку е тоа лошо па нека постапуваат како мене.
Отидов јас, ме чека преубава вечер!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
долго време ти немав пишано :toe: ама зафатен бев, со школо, со тренинзи, со ова- со она. инаку ти како си ?? ја изгледа дека ќе завршам одличен ама уште не се знае, а советите се вечерва. и тоа замисли ми зависи оценката од класната :nesum: туку ај и да не завршам одличен не е крај на учебна година, а верувај ми да беше крај на учебна година или полугодине, ќе немаше ич да се гледаме повеќе :jaj: ај да појдам да те разгледам шо имаТ ново старо :back:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драга, само да те поздравам и одам да се журкам.
Бев прееска на кафенце :pipi: екстра си поминав.. поздрав до личноста..
И така.. ајт сеа, бегам на журка :)
:helou:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Драга моја,
пробувам да учам нешто филозофија ама не оди никако. И ме фаќа нервоза.
I'm feelin' down. I'm kinda lonely.
Ај ќе се лечам со малку музика...
Идемо до дна,
туга, ти и ја

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Драга ма
Едноставно супер ден :vozbud:уште еден час и полнолетна.Утре ден полн со обврски и како за крај суперрр журка се надевам дека се ке помине по замислата.Утре многу причини има за славење оле оле оле.Ајде да те листам и да дочекам конечно полнолество :back:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драгичка

Иако знаеш дека кога врне сум многу нерасположена сепак периодов ми беше баш ок! :)
Иако испрашувања, катастрофа оценки, проблеми, разочарувања, грижи безброј сепак научив една лекција да уживам со тие што ми значат додека се околу мене зошто во овој заебан свет еден ден нема да се со мене :/

Утре малце на шопинг...па идеме со дада на пиење и денсање. Ееее од април се чека тој ден :pipi:Осеќам бе биде најјако. Само неможам бе друштво да си најдам....после родителска сите се казнети :uvo:
Ух си ги обожавам моите родители :)

уште утре Рики да спие покасно од 9 ке биде се прекрасно

T

theTinule

Гостин
Драга Кајги...

да ти се пофалам дека не сум више помаранџеста у косата него сум ЦРНА!!!!!
уфф! хахахахах:)фала му на Господа...после обидот ова лето да бидам плавуша...се покајав! :)
ти иначе шо праиш? како на работа?
кај мене све по старо..се скарав со другарка ми пред некој ден ама се смиривме истиот ден 2 часа покасно и сеа се сакаме дури поише! и така...

и тебе многу те сакам не заборавај! xD :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom