Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Драга...
Јас бев отсутна некое време од форумов ама еве ме пак :))
Да ти се пофалам дека сум болна .. не одам во школо .. целааа недела ќе седам дома ..
Утре ми Брдеј Кајгии *
Специјално се уклучив за да ти кажам, за да ми честиташ да не заборавииШ ..
Ново нема ништооо .. утре ќе одам да гледам кошарка .. РАБОТНИЧКИ - ЛОВЧЕН ..
МОРА ДА ТЕПАМЕЕЕЕ! : )))))
епА Кајги тојето .. ајде поздрав се читкаме вечер опетт.
Те сакиииии*

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ако требаше човек да одам ама вака не, се чувствувам како одвишок и таму за да бидам колку да бидам за да не ме навреди или не знам што. Не ми треба тоа мислам колку е провидно барем за мене. Мислам дај пукај во срце ќе го преживеам тоа немој да ме сожалуваш сакам отворено да ми кажеш тоа што има да ми кажеш. Минатиот пат ми вели дојди и отидов таму, еј не излезе како што треба дај не ме заебавај не сум мало дете.
Го читаш ова? Се надевам не :icon_lol:.

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Револтирана сум до крај....Жалам што сум се родила во ова место.Нека им е на чест на сите кои се на раководни функции.Но само една порака до нив ако се во фотељата не се на небото....
Инаку во другите полиња се е ок и под контрола, се навикнав веке да живеам во светот како што е.идам да те читнам :back:

N

navivacka

Гостин
Kajги

Еве ме пак за последен пат...денес зашто ке одам да учам.

Знаеш ли дека ова што го чуствувам ме убива?
дека повеке не можам да глумам што чуствувам кон една личност:nesvest:
Како ли да се ослободам јас од ова?
Чуствувам дека ке се распрскам на сите страни.
Toлку ми е тешко.
Го сакам и повеке од бившиот:tapp:
Едно време не сакав да ми помине тоа чуство но сека тоа го сакам:nesum:

Ај те сакам, поздрав

T

theTinule

Гостин
Кајги..ти посветувам песна:)
Денес ме расположи песнава!Бев утепана!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, ИНФАААААААААААРКТ! :nesvest: Не ми се верува, не ми се верува, не ми се верува.... Аааа, јас сум во шок.... јас не знам што се случува со мене.... Ах, ах, ах, ах... :wub:

Едит: Ок, дива јагодо, смири нервите... Него, сакам да потенцирам колку ме нервира муабетот околу свинскиот грип, а бе аман доста паничат сите, медиумите напумпуваат.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Драга, забележувам Mr.InF3ction повеќе не е член :nesvest: зошто ? некако тој и уште неколку други ми се останати во сеќавање и ми беа интересни ама се намалуваат :jaj:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Кајгано,

навистина е убаво кога можеш да помогнеш при спасувањето на еден невин човечки живот.
Се осеќам исполнето.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга тешко ми е. не знам што да правам со ова глупо школо, помогни ми :uvo: затоа и не ти пишував, заради ова школо. преку глава ми е. ако издржам уште оваа недела да знаеш дека стварно сум број еден :vozbud: се чувствувам 1-2 одд. бог да чува. ич не ми се оди на школо. денеска посебно знаеш колку бев на школо ??/ од 12.00 до 19.45 :uvo::uvo::nesum::nesum::tapp::tapp: па има сите да ги тужам ја не сум од камен да издржам у П.М. ај нека иде се. ми е гајле поќе што сака нека биде. до сега одличен, а од сега понатаму Ќецар :nesvest: ај чао сега доста ти се жалев :back::back::back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Прв пат у живот не знам како да си дојдам до тоа шо го сакам..
Мислам дека ми е срам...
:/

К

кременко

Гостин
Д.К

Од денес сум станат сериозна личност:pipi: ,а доказ е првата постапка што ке ја напраам тука на форумот еве ова ---->fin,а за другите постапки немора да знаеш.....

Може некад во наредна прилика ке се вииме, а може и да...
Ајде :helou: :smir: :back:

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Епа драга си ги начукав и ја 15 :))
МН сум разочарана од една личност.. Се гледа колку и значев ..
Ама ај тоа е тоа.. во денешницава сите знаат да те поебат!
АЈ фала ти..
Тс!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.099
Поени од реакции
74.906
Хеј кајги слабо те дружат во последно време :toe:
Јас да ти пишам онака лајтерски. Еве си седам по дома, па за саат време треба да идам на факс. И така.... Чаос кајги:back:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

Ономоно дономоно;
триафиле, карафиле;
стото-пито, моногито;
лјајтин, гујтин;
суезе, сукезе;
делимар, кокошар;
зби, кации;
тенеке, нап'рсток.

е сакам у ова време да се вратам...кога си читав брзозборки...
вечер родителска....оценките катанга...ке треба да се опростам од компјутерот...
знаеш колку мразам збогувања...

чаус...

едит: утре добивам медал не еРеп -_- глеј да ми забрани татко ми компјутер...ке го стрелам!

M

MIL

Гостин
:smir: Драга Кајгана
Уште рано сум станат бев на болница за преврска и едвај чекам пак да тргнам на предавања се надевам дека ке сум уште подобар полека заздравувам,инаку си лежам кај и да е ќе почнувам да учам си го слушам Владо Јаневски....:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom