Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Знаеш шо?
Можеби ќе се предомислам околу тоа дали постои ГоСпОд .. пошто ако не постои не знам како би го објаснила сето ова вечерва.
Како и да е .. најбитно е што никој не е повреден. Живи сме сите.
а и да .. најбитно2 со татко ми у кола повеќе никогаш!

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Еј јајцевидна, топ е со дечурланава и со дел од возрасниве. Додуша никој не е пијан, али пола почнуваат да си легнуваат. На ТВ беше Благица Павловска, се помеша со Армин ван Холанд, па се доли и бело вино...мамата у полов орган. Еве ги глеам се смирија, некои отидоа по цигари (копиљаци је*и га), а некои праат неврзани муабети. Ај така, си ја соун.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Сум накиснал као пизда,и тоа кај се најде баш коа идевме истураше !
Од куќа до такси жива вода,зашто тој скотот од таксист,ни беше одалечен едно 2-3км,СКОТ ! (извини ми на израз,али морав..)
Потоа ај некако се влезе во кафана,и таму се најде уште еден скот :nerv: беше камен пијан и не знаееше шо прави,почна да крши по локалот и да ги допира женските шо ќе поминат,и кога го фати обезбедувањето го исчукаја убоо надвор,ќејф ми се напрае ! Ти поквари расположење,али се подобри после,со убава музика и со уште поубава особа :wub:
После,ја опратив цурата до дома,и си заминав накај братучед ми кај шо му беше другар дојден од Те и таман да ме одбаци и мене до Те,заш кај ќе лутам у 1 саат да барам такси и ќе ми земеше 1000че гарант,а и не ми се седеше кај братучед ми.
По пат кога одевме не врнеше,и после баксуз бе,само шо слегов од кола и таман идам накај дома одалечено 40-50м од зградата,почна да устара бе,стигам дома жива вода!
Али нема веза..важно си поминав топ ! :wub:
Ајт..Ча0 :back:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Здраво Кајги,

постов повеќе ќе наликува на вечерна „Поздрави и честитки“ сесија, но мислам дека споменатите личности во него го заслужуваат тоа :). Сакав само да кажам дека и покрај одвратните временски услови вечерва, ноќта ми помина исполнето, благодарение на the party at Saladin's place :).
И секако, покрај одговорниот и беспрекорен домаќин, кој го организираше овој пријатен и фин настан, не смеам, а да не ги поздравам и останатите „актери“ во него: StatusQuo, Power-MKD, Bebush, Новинарка, МадерФакер, Natural-girl, Mac)), Красулка и DonJas. Нормално, поздрав и до еден од твоите пензионирани членови, кој беше нешто како ко-организатор на целиот настан :). Имаше од се' по нешто: пиење, грицки, светско првенство, смеење, зезање, спротивставени ставови, музика, па и шабанарии... :D
Накратко, се' што би требало да има, за една ноќ да се помине во убав амбиент.
Thanx, guys. :)
А до тебе, Кајги, стандардното...

Поз4е.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

Тепање досада било досадна работа бе...
И да јадеш гомна дури било досадно. Затоа се префрлиФ на киФлици сеа да јадам,па ќе видиме како ќе иде :)
Ако сакаш некоја кажи.
Чао :back:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Кеј,
I really want to help someone, hope it'll work out just fine. Though I'm afraid that helping that person means I must open up too, release what has been hidden inside of me. Things I tried to forget, have them put on the bottom of my memory. But I feel I have to take that risk, I've been preparing to face it through some helpful books I read etc. I feel now I'm wiser than yesterday, and I'll just keep getting better. The thing is...After a long period of contemplation and sharing, maybe we'll both feel enlightened. Once hitting the bottom, a person can only go one way, up.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Драга Кајги,
Како и што ветив, јас ти се вратив, ама со мало задоцнување. Но се надевам дека ќе ми простиш, и биди сигурна дека ќе надоместам.
Поради временските причини и јаките грмотевици, синоќа не имав можност да се приклучам на форумов, бидејќи немаше струја. :toe:
Па почнав да ја читам ,,Оркански Височини,,. Ах, Кети, Кетерин....
Времево ме упропасти, веќе 2 ден откако сум ненаспана, а спијам, спијам како за двајца. :toe:
Ме боли главата, ама не сум при апче..А до аптека?!? Ме мрзи да се довлечкам. И така мила моја Кајги, (Се надевам дека нема да ти смета мојов надимак, пошто, како што изјавив почнав да ја читам Оркански Височини, и од името, Кетерин, Кети...не знам како, ама дојдов до кратенка од твоето име, Кајгана, Кајги.) ќе си трпам додека не ми помине главата и ќе си читкам на форумов...
Туку Кајги, да им се заблагодарам на твоите форумџии за пријатното и топло добредобредојде.
Поздрав Кајги.
Твојата,
Анхелит.

:pipi:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Кеј
I could really use a wish right now.
Него, глупа :/

Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
My dear..
"Why is it, why is it that the rain makes me want to cry?
Sometimes I wish I were the rain. So I could touch people and feel their feelings and maybe connect with their hearts.
Maybe then I might understand his pain."

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Драга ти кажав ли дека на Едвард од Твајлајт Сагата денеска му е роденден?
Ама Едвард ликот, не на оној глупиот Роб. П.
Епа ако не, сега ти кажувам. Ах срцка. :pipi:
Поздрав мила.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
ич не сум спиен. си легнав 15 до 4 (за промена), а станав пред 10, дождот ми чукаше на пенџере и не можев да спијам. и после тамам сум задремал 15тина минути ете ја мама :nesvest: и така си останав без спиење, а башка и без јадење. имаше доручек што јас не го сакам и не знам ни како се вика ама ај реков да каснам еден залак и.......ништо бе брат. до сега бев на воздух ама нема жива душа по улициве и воопшто низ градов. па еве ме овде сега тебе ќе те гњавам :back:

U

UniqueGirl

Гостин
Незнам шо е со луѓево.
Смор ми е да ги читам ебаго.
Патем станав попатетик од цела
скупљина лигавештини "у вези љубави".
Ми треа одмор, ептен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom