Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
значи каков пресврт стана со времево :nesvest: мене одма носов фати да ми тече, одма очиве почнаа да ми солзат и да ме чешаат...зар и во лето ова ќе го трпам? вечер има луда забава, а јас замисли не знам дали ќе можам да одам. вчера малку претерав до 15 до 5 седи ко будала, тоа врнеше, грмеше, светкаше, а јас се глупирав. сега не можам, ама буквално не можам, да ја буцнам главата. не можев ни да спијам затоа станат сум од 12.
заминав, :back:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

јас не знам што толку му имаат згрешено на Господ, за ова да ги снајде???? Не можам да сфатам зоштоо???!!! На најголем непријател не би му го посакала ова, а за жал се случува на некој што ми е многу близок. Влијае и на нас. Лошо е. Страда. Не знам ни како да помогнам, не сака помош. Тешко е. ААААААААААА :(

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
And suddenly it's hurting all over again and suddenly I'm losing myself once more.. :/

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Бејби

Два месеца,јухууууууууууу нека ни се множат:smeshko::smeshko::smeshko:...
Животот ни приредува изненадувања а јас веке го изодив долгиот пат на искушението кој ми го приреди Бог.Спремна сум за нов предизвик и сум сигурна дека ке го издржам и тоа како и досега...Вистинските пријатели кои ги имам се уште се гордеат со мене.
Сега имам нова цел која си ја поставив...Ке ти кажам која е кога ке дојде време.А дотогаш остани ми поздравена.

:back:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Морав да станам рано рано раничко...Ама за задоволство бе драга не да ќе станам.
Обично тешко станувам сабајлечки ама денес посебно лесно станав.До поводот ќе да е:pipi:
Дома им оставив слика со посвета пошто по два саата дневно ме има.И прекрасно е да ти кажам...
А богами повеќе од прекрасна беше и вечерта:love3:
Summer 2010...they summer i will never forget

Ајт отидов и вечер ќе биде интересно, па да се подготвам малце :back:
Happyyyy!!!!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.169
Поени од реакции
25.898
Брага

Ишишај си ја косата на ништо не личиш.

П.С. Бразил сакс.

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Kej

Aко се случи и тоа,незнам што да кажам.
Денеска ја видов и Ана со своето момче како се шета по улиците а мојата мајка веднаш да прокоментира.Свашта!
Ми вели и дека сум ослабнала,зар е можно тоа?не личам на себе туку на костур на батерии.
Утре сум и на свадба.Едвај чекам.А во Понеделник полагам за автомобил,уствари за кола бе,јас па литературно:nesvest:
Ајде одам

:salut:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
За прв пат сум играл на свадба :) јбг морав да станем,зашто останав сам на маса и као ут ќе требаше само да посматрам,а вака се изнаиграв,и уште ногеве ме боља :) .
Времево е ужас..де сонце ќе огрее,па за неполни 10-15 мин. заврнало,и тоа нејче бе од горе го тераа :)
И тоа ти викам..ај одам да те зирнам !
Ча0..:back:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

Глаава ќе ми прсне.Нешо ептен сум нервозен ми иде да утепам некого.
Таман заспав пред малце,ме разбуди мајка ми со прашање дали спијам...... СПиев доека не ме разбуди :tapp:
Вечер одлучив нигде да не идам,ќе седам дома ако ми пројде тиквава ќе те дружам :)
Ако не аспиринче,чајче и у кревет
Ај идам да пробам па да заспијам :back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
мила...

...времево ме асоцира на тага, меланхолија...интересно е.
И сакам кога врне, ама и не сакам. :pipi:
ме кочи само тоа шо не можам да излезам од дома.
Свежичко е.
Јадам благо.
Пијам кафе.
Го осекам ветрето.
И уше не го завршив постов, а ме викнаа да одиме да пиеме кафе пак.
Аххх ќе го осетам дождов на мојата убаФка косичка...

Поздрав кајги и фала ке си поминам убаво, знам :pipi:

Г

Господ

Гостин
Понекогаш а понекогаш и не зависи од расположение и од влажност на воздух едноставно ме мрзи да дишам.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
надвор грми, светка, јас седам дома слушам музика до даска( кај и да е ќе ме отселат од дома) и шмркам. не бе дрога пак и ти. носов ми е болен, ти кажав сабајле не ми е арно. прееска имав и малку температура, очиве ми се замижани и ми солзат. нема излегување вечер :back:

Член од
6 јуни 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
Драга

Викаш ке врне до 22х или ке имаме мирно небо за уште еден незаборавен провод ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom