Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драга
мај алерџи ис бек :tapp: носот ќе го скинам, ќе одам да барам четка за в грло да ја пикнам и да се чешам, после очиве ќе одам да ги жулам и т.н. и т.н.
за утре ќе биде лудо ај кен фил дет. а вечерва има да ги зезам оние пи*иња, па може и ќе бидне нешо :icon_lol:
инаку ја фатив сестра ми (близначка) кај што си ја "пее" песната "пи*ка ми е другачка".................. сигурно се сети на која "песна" мислев.
заминах ја да ги средам моите чувства и осејќаи

C

cige

Гостин
Zdr..how are you? wtf?
ја еве арен, да ти пишам, хаха, не дека сакам да ти пишам, туку колку да се рече дека сум активен форумџија, немам идеја шо друго да пишам, па ај тука да набилдам некој пост xP
абе шо да ти расправам, за мене животот е летно време, хаха, по цел ден на езеро, количето или моторчето под газ(зависи колкава екипа сме) и трг на бањање, абе нешто немам мерак на базен да одам, незнам оти така, изгледа оти се е дечишта, туку батали, шо друго да ти распраам кога не обожавам да филозофирам, инаку утре ќе одам накај Скопје да си средам некои работи на факултет и после тоа одам на Матка :vozbud: скариче ова она, малку пешачење, убава природа има таму, ама и тоа кафанчињата арни се :smir: и така ти викам редно време беше да седнам малку на форумов хаха од шо е жешко времево и не ми се седнува на компјутер упм и ај чао:salut:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Draga Draga i have newsss :vozbud:tomorrow i have a daaate so super deckooo :tv:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
It's Raining Men! Hallelujah!
It's Raining Men! Amen!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Среќа што не навивам интезивно за некој тим на Свецково, зашо никад нема победи. Очекувањата и желбите мои - остварливи кога ке си го видам тилот и ке си го бацам увото од каде што ке ми се роди камила. Од сеа не ставам надежи за ништо што не постои. Море, и на тоа што постои и го гледам со моиве краткогледни очи, нема да му верувам. Ете така. Добра си ти за празнење, знаеш?

feline

mad-teacher-to-be
Член од
11 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
2
Драга,
И кажав на другарка ми дека дечко и ја вара (го видов сношти со свои очи)- и го прими тоа бесно. Огромен дел од носителите на Y- хромозом се изневерувачи !!!!!! Сега разбрав дека стигнало нешто од стипендијата- значи ќе биде весело деновиве. Глупости... Абе јас сакам да верувам дека постои љубов, дека сите шо се лапаат се сакаат, дека дечко ми не ме вара (мамето негово) ама ете оваа случка ми го сјеба моето детско-наивно-хипи-женско-глупаво размислување! А толку изгледааа среќни заедно- идиот!! Ај нема гајле- јака дунда е другарка ми, ќе си најде nice guy, има други риби (читај: китови) во морето.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Еве јас добра, седам, испив едно 3 литри вода од што ми е топло, изглеав фудбал, се спремам за филм да се изрелаксирам и во кревет:).
Некои денови поминуваат брзо некои ептен споро, но што е тука е.На распуст сум заслужен и се трудам максимално да го искористам.Има луѓе со кои одлично си го поминувам времето но некои не се поправаат се уште колку милион пати да им укажуваш на тоа.А највеќе мразам луѓе што устата им е толку широка за фалење а потоа на дело никаде ги нема.Но, како што реков, период е за релаксирање па затоа i don't give a shit.Еден другар убаво ми ја предаде таа лекција.Што сакам или ќе ми дојде самото или јас ќе си го земам.Ако првото не успее, одиме на второво:).
Ај доста е, многу се распишав:)))
Baci!:back:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.709
Поени од реакции
34.251
Драга Кајгана,

жешко, жешко, жешко, жешко Agrh! Го изгуби!
Ај одново.. ладно ладно, топло, топло, блиску, топло, жешко, жешко, жешко! Браво, го најде! Еве ти го:

.!.

1 oд 3, продолжуваме.

-Утре има фудбал.
-Полагам, waaaaa.

3 oд 3.

4@0

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Знам, не ми кажувај.
Не е нов од пред 2 саата е.
Не знам шо ми е.
Why does my heart, feel so bad.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајг, го знаеш она чувство кога потполно се исклучуваш од реалноста и влегуваш во некој твој сопствен свет во кој сите идеи ти се реализирани, сите планови завршени и секоја ѕвезда на небото свети за тебе? Епа моментално така се чувствувам иако реалноста и не е баш најпогодна за да можам да се исклучам од неа.
Ама што да правам. Од секогаш сум си ги доживувал желбите уште пред да знам дали воопшто можат да се остварат. Најверојатно затоа што на тој начин и да не се остварат нема да ми биде многу тешко затоа што претходно сум ги доживеал, ако не во реалност бар имагинарно.
Комплицирано е во секој случај. Најважно е што ми е преубаво моментално. Слободен како птица, безгрижен како мало дете...

I rest my head
Between the bed and sky
Download my dread
Disarm my mind
Make it dry

Nothing in motion, and I'm satisfied
No disappointment, until I wake up
Don't want to wake up

T

TaMчЕ

Гостин
Драгица..ова не е фер мајке ми -.-
Е кај имало бе у сред лето да бидеш казнет? и тоа не ради оцени :tapp: јаооо Драгице секоја недела го казнуваат девојчето почнав да се нервирам више...па она брдоно у парк плаче секој ден по мене...ми вика дооооооооооојди девојче,седни си на тревичкава(да ти се налепи некој крлеж) дојди земи пивотоооооо,земете гитарчето засвирете Кад сам био млад и бркајте се низ лавиринтот..
ееееееееееееее тоа беа добри времиња со лудацине..се надевам дека ќе пројде побрзо казната на Сашава па да тркнеме до домче(да забришеме прашина,да не ни дојдат нови гости)
Иначе утре идам накај Драчево...викаат таму ја вртеле шемата па да идеме малце да влеземе у игра :pos:...се зизам бе срцкаста идам да си видам другариците :)
И тоо..после тоа се враќам и викендов си ветувам сама на себе..дека ќе си идам конечно дома во мојот прекрасен зелен дом,Парк:wub:
Иначе на биди зелен беше јакичко ..имаше многу фуфли кои сакав да ги пребијам али нвм издржав..и си отидов кога дојде стаклар заедно со тони фен да се занасаат на сцена ..а доле дечиња да паѓаат у несвес по нив :tapp:
Али ме мучи што го пропуштив моментот со јајцата -.- ...само коа ќе го видам типчето што го загаѓал,(пошо на моиве другари он бил другар:icon_lol:) ќе го частам :)

:back:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

мене ми е топ, а не знам зашто кога читам постови на еден твој член ми станува тужно и нејќам да е тужен ... стварно не знам.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Дк.
Леј као ми иде да рокнам музикава до даска, не знеаш...
Убав ден некако, ми се допадна вечерта со жените кои гракаа, пропратена со свеќи за атмосвера...
Ми пишаа 10ка за идејата и реализацијата, а богами и домаќинка сум, се јас напраиф.
Следен пат поубаво ќе биде, осеќам :)
Него, кажи шо забавно да се праи утре вечер, неам идеја за утре :/

Лав, пис енд хармони бејби

Едит: песна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom