Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Кеј
Ај се кладиме дека денов не можит да е полош? Мислам, уште да се срушит таванов над мене и да финишираме, шлаг на тортата. :back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Драга

Да ти кажам дека колешкине многу ме сакаат, сите отидоа оцени да ми земат, само ја не отидов дека мене фруќина ми е...
Срциња се, шо да им праам...
А 5 оцени собрав семестаров, уште 3 ми фалат за колекцијата шо сакам да ја комплетирам до следен семестар.
Фала.
А, и да ти се пофалам дека сум хаки... Брат ми се мачи со пецето саат време, се јавува по луѓе... Ја доаѓам дома и по 2 минути, оп среден пеце..
Хаки...оу јеа.
Ај гуд најт, конечно ќе спијам у мој кревет, израдувај се.

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Драга,

добра кубанска музика сум слушал во еден кафиЌ што е покрај езеро.

Сега мирно и опуштено ќе спијам

Баш ме наполни со добра енергија

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Драга Кајгана,

Сакам утре убо да поминам на презентација аман држи среќа :)

и после се журкаме цело лето, крај на испити, на свееееееее

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Незнам каде ми е главата.Македонија има толку многу закони и дупки,што неможеш да промашиш.Од друга страна го преземам најодговорниот чекор во мојот живот.Ми треба среќа,нерви немам и жешко ми е.

U

UniqueGirl

Гостин
Знам дека дунде не ти чуе, али фино ми е, ептен.
Онака да ти се пофалам.
Глеам комшиво ми мое оргира по сабајле.
Куплерај.
Одоздола трова на пржен кромид.
Над мене пиздаат до стоиједаниназад.
Еј, чеј да пуштам клима. Ма вратов ми јебава мамата. :cry:
Цела ноќ не сум спана.
Иначе Муж ми рече дека ќе иаме голеееееееема куќа,
и ќе ме третира ко принцес. Шознам,
можда шантраше некоја метафора уз садомазоефекат.
Размислуем и какви деца саам да иам.
Другоо..
Ма нишо.
Идам да си ја излуфтирам на терасава :icon_lol: уз исqlиран нес,
пошо ќе доживеам стиховен оргазам, жимисе.
Онда ќе ролам.
Ќеј, сонце,
пичиња, шантрање гзиња, цициња.
Е.
И држ .
nesum gay nesum.
Сиктер ајт. :pipi:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Не е жешко бе ... само пуштаат муабети ! И викаат од среда ќе заладело ... ќе било 40 степени ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!:tapp:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Поприлично тиња време,поприлично тиња Светско(у моментов некој се мачи да гледа Нов Зеланд-Словачка),али со ќеф чекам да го гледам наредниот наптревар во НБА Плеј Оф(се извињавам за кирилицава ме мрзи да менувам).
И бај д веј Вимблдон бејбе е тоа се чека со душа.
У меѓувреме,ќе се печеме на ражен,уште малку фали да почнеме да се молиме со божествен танц ко црнцине да падне дожд.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
O, шугар кјубу о саншајн.
Денес на испит ни се паднаа најневозможните дела и најневозможните философски расправии што на еден компаратист може да му се десат. Блеевме ко овци, се до моментот на просветлување = кој пенис, и онака ни е последен испит од јунска!
Ја сум послаба 3 кила и се мерачам, охох. Секси килажа? Ма 68 имам! А бев да не кажувам колку. Цицките си се уште тука, не брини.
Досадно ми е, си чкрабам нешто, си правев колажи, плус манџа со тиквици зошто тоа ми е на редовно мени и чекам да прсне дожд.
Решена сум да ми биде добро.
Не смеам да паѓам во клишеа и слични гомненици.
Имам 23, мозок и кук, плус среќна околина, така што, можам! Све можам... Само време да помине.

Трчам на кеј, рекреативно и закон ми е.
Повеќе гадости од себе не можеш да извадиш, освен така.
Од 1 јули до 11 ќе се селам уџум, со Ленка, ќе и ја шетам Берта, ќе јадам јагоди и ќе постојам.

Се’ се врти, се’ се менува.
Па и јас.
Медс, ентузијастично искезена ради рандом фотки и еден пријатен разговор, за кој поим немав дека ќе ми се деси :)
Чау.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Кимќе..
не знам шо да праам со себе. Месецов е толку монотон, секој ден ми е исто срање, нишо интересно не се дешаа.
Сакам акција нешо..
Ах и да, не треба да ми е гајле коа одбив, а се замарам. Не знам зашо. Чуда.
Знам дека иам обичај да си маштам дека сите се супер и фер.. али многу негативности согледав кај луѓево, онака наеднаш.
Знаш ме - знам те, ти текнуе? Као да знам дали ми се обрати коа му даов таков отсечен поглед и поминав ко да е невидлив?
Многу ме копка. Меѓу 2.000 души присутни, пола познати, јас го видов него. Како?!
А шо, да не требаше да застанам и да се поздравам, да глумам лудило ко он предходнион пат? Ц, он е профи.
...
Ми се рола.
На кеј. Многу. Ама ме мрзи бе.. жешко е, далеку е.
Ми се праи нешо, секад спремна за се, али луѓево бе.. не знам. Топлово ги маа у глава.
Мора да се сменат некои ствари. Веќе доста се сменија без да приметам. Нели, не страница, туку книга :wink:
Ајт, поздравинавле со <3 Rraah rraah !
:back:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Драга,
Се чудам уште како ми се насмевна среќата сабајле.:toe:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Немам веќе скришни места во главава ни за 2 саати дневно да ги бутнам фантазиите таму, готово, отидoa концентрација и учење во неповрат..

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
ако е жешко на луѓево им смета, ух колку е жешко не можеме да дишиме, да живееме нормално.....после ако студи пак им смета, леле смрзнав, леле се укочив, леле не можам да ја запалам колата...... тоа ти е збеснат народ :tapp:
инаку главата ми пука, омалаксан сум, се осеѓам како дехидриран, а вода не сакам да видам :jaj:
ај ќе одам малку надвор да ме фати воздух (иако досега бев), па да шетнам лево десно, а за вечер искрено не знам дали и каде би одел. глупаво се осеќам. ај ча-0 :back:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
СЕ РАЗБОЛЕВ!
Ти се веруе ли?... у сред лето у курац!
Ма кој ја ебе и температурата и све живо!
Не ги можам више смрдлине без мозок така наречени шмизлетини! И што е најлошо па цел свет дрка на нив (иако се со триста кила сало од кое може да се истопат бааги чварки и да се најаде пола македонија) и истите се дигаат у ваздух што да ти причам.
И не .. не хејтам никад ..али сеа кур ме боли .. ќе се вадам со температурата што ми го исцрпи "кроткото" телце! .!.
Го хејтам татко ми пошо коа ми е најлошо он тогаш се весели!
Ги хејтам сите што ги познавам, а богами и што не ги познавам!
Хејтам се!
Преку куроф више!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom