Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
Драга,

Ако некој има поголемо гомно од интернет, јас инсталирам драјверот за webcam и си го сечам онака онлајн пред сите, till I bleed to death. Но ко по дефулт ќе излезе еророт кога се нема интернет наводно да проверам спелувањето и други банални не-релевантни ствари и ќе бидам највечи fail на интерwebz0t! K3wL! okp00z!

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
7 ден... а јас се уште сум со главата во облаци... :manikir:Се прашувам кога ли ќе се симнам? Цело Скопје ми е толку сиво, толку тмурно... и не се осеќам исто. Фала Богу барем кафињата со мили луѓе ме исполнуваат и ми ја бојат реалноста во убава боја. И дефинитивно овие неколку дена топ стих ми е : Остачу слободна, нечу се везати, важно је само добро се зезати... А да, имав и нешто што се вика колоквиуми... викаат ќе се полагало во среда. Е ај... ќе полагаме. :icon_lol:

...дива јагода...

П.С. Ахаха Влатко Илиевски во новата песна спомнува дива јагооода... *трепка**трепка**трепка*

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.700
Кеј
Omg4ever. Не знаев дека некој до толку е заинтересиран за разговорите со другарки ми. Славни сме, јејеје. Три пати ура.
Него, остај то, Челзи победи. Ја користам приликава да го поздравам Ангел, знам дека ме читат, и очеквам црвенко :icon_lol: .
Нишо не фатив викендов, одмарам сеа еден месец. :pos: Сестра ми со умот е Шпанија, така, Реал ке го посетела :icon_lol:
Знајш Кајгано, никоаш не сум се замарала со часовните разлики меѓу градој, држави. Али ова ме натера да се замислам и да почнам да сметам.
И сеа овде ако е 10 за 12, таму горе, у тоа нашиот главен град, би требало да е....кхм, незнам, тоа таму горе се попаметни од ние овде доле, ваљда ке прорачунаат. Пази еј, скопски цепам. Уште овие часовниве разлики да ги скоцкам некако и имам шанси да живеам таму. Шо мислиш а?
Ајде, cheers, биди добра, поздрави одоздола :back:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
N

navivacka

Гостин
Кајгана

Будала сум нели огромна будала...само за момент загубив личност која ми значи многу која ми е важна а сепак ни фала не добив...повеке не ми е важно ништо...се е готово,и пак како со бившиот,и пак ке страдам...

Ке ме нема некое време на форум.

Ти посакувам се најубаво:back:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

имам само едно нешто да кажам ... ЧЕЛЗИ!

Фала :smir::smir::smir:

П.С. Сеа се враќам од слава, треба да се туширам и пеглам и утре да станам во 6 и 40 ... епа ако успеам ќе станам

:smir::smir:

К

кременко

Гостин
Д.К (по други пут) не сум спамер жими амди бајрам
да ти кажам дека интер ти е многу симпатичен клуб, и не постои како него клуб у светот,алал да му е , денес 1-1 со рома на домашен терен и сите среќни и задоволни(ако се лажеме)
и веќе не планирам да се нервирам за интер точка(.):pipi:
ае сеа чао :smir:

едит : 00:00 ме мисли некоја :raz:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Бејб....почиња колоквиумска недела.
Учењето у прав план. Шмекот у втор!
Уствари ќе комбинирам.
Драга Кајгана: Тоа значи дека јас сум у трет план? А скоте?
Аман бре жено....ај не ми се расправа! Чао.
Драга кајгана:Цело време си по кафани и жени...време за мене немаш никад!
Оф леле....у криза ни е врскава...подобро да искачам!
ДК: Не ми се јавувај волу еден!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгано ма, ти текнува на темата шо се наоѓа во твоја околина и гласи Што би направиле ако добиете 10 милиони долари?
Епа како прво, би им купил живот на сите кои немаат свој. Онака, дебилно ми е да глеам фаци кои не знаат дека целта на нивното постоење е актуелизирање на сопствените проблеми и нивно решавање.
Како второ, би се обидел да ги сожалувам - што би било бесцелно, затоа што за да сожалиш некого тоа треба да биде некој на кој не му успева остварувањето на некоја цел. А бидејќи на ваквите фаци не им успева да се адаптираат на сопствениот живот, односно да го живеат истиот, не ми останува ништо друго освен да ги гледам како неповратно тонат во сопствените лајна мислејќи дека козата на комшијата утре ќе избега низ дупката од оградата која ја направиле.
Мислам дека париве малку би биле за да купам живот за и онака многуте кои ги знам, а кои немаат сопствени интереси.

Туку, денов не можеше поубав да биде:)
Си станав попладнето околу 1:) Си бев на кафе од 3 до 7, се изназборев, изнасмеав:)
Позитивен електрицитет цел ден у мене и околу мене. Се надевам расположениево ќе продолжи утре.
Огромен поздрав до кифлите на мама кои беа толку добри со мене, што еве ме уште ги јадам без престан.
Види, поминало 12 по полноќ, јас уште дремам на тебе, иако утре сум прва смена.
But who cares, и така нема да идам на први час:)
Еј, ти се пофалив дека повторно дишам?:)

гладиус, over & out:baeh:

п.с.Амори, кајгано, да се праам и јас ха-це, шо викаш?
Не за друго, сите глумат лудило у околина, па да не се двојам:) Како сите така и јас...Или не:)

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Драга, денов беше.... едноставно прекрасен! :pipi:
Се изнауживав, се изнашетав, се изнасмеав, мааалку се изнервирав, за на крај да мораше така нервозно да завршит. Ама не се замарам, не си го расипвам расположението за глупостите од некој.
Нема врска.
Бај. :back:

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Драга... викендов ми беше феноменален, одамна не сум си поминала толку топ. Да планирав немаше сигурно да испадне вака. После колоквиумската недела ми дојде како вистинско освежување. Се видов со луѓе што одамна ги немам видено, запознав интересни фацки ама никако не успеав да најдам логика во конзумирањето алкохол. Знаеш на многу од луѓево ако им се случи нешто лошо, пијат да заборават. Ако се случи нешто добро пијат да прослават, ама ако ништо не се случува тогаш се пие за да се случи нешто.... И да во мојот случај се случи, макар што успат пиев за да прославам :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Знаеш шо?
Напраив добро дело денес :Ц:
т.е. технички е вчера, ама нема везе..
Колку сум фина некоаш, сама не знам :angel1:

И то, имаш потреба да го споделам ова :pipi:

Пријатно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.016
Кхм, пардон, Кејги, сликава у принцип ти е класичен пример за фраер на тастатура, не за име не за ова не за она, смрт за ш, мојот е поголем, ке те најдам кај живееш, еве ти црвенко, Ноне е мала, Слаткар е педер и тн и тн . . . . и тогаш дојде кокошката ( ваљда тоа е ) :( :

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
мила

воа ептен не ја бива знаеш? далечинава е ебана работа...зошто таман кога ќе си најдеш некој асален се нешто мора да излезе и да ти заебе работа? нц нц нц
паметот ми отиде мила, паметот! ми отиде по него за... знаеш ти каде...
ок значи утре ќе треба да станам рано а ја си седам со него и што, па убаво ми е:pipi:
ајде ќе чекам да дојде викенд за една силна гушка и еден сочен бакнеж ммммм:love2: ок де нема да биде само еднаш знам нема да издржам така, ќе си надоместиме за секој изминат ден преку неделава...
ајт :helou: те сакам и тебе знаеш....

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Абе.

Листајќи си минато, контам.

Сум спиела ко мечка.