Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Драга... знаеш една стара поговорка вели "Плачев зашто неам чевли, се дур не запознав човек што нема нозе". Гледам доста од луѓево ги преувеличуваат бе работите особено кога се работи за проблеми. Губат осет за оние нешта кои се добри и за кои треба да бидат благодарани. Треба да почнат да го сакаат она што го имаат, наместо да го посакуваат она што не им достижно...

I

InF3cTeD

Гостин
Д

Наздравје нека ми е кафенцево утринско на работа...навидум почнува досаден ден ама ќе видиме како ке оди....се надевам нема да остане вака...ајт отидов да поработам малце да ја извадам дневницаа денеска :salut:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Во секои периоди треба да има и лоши денови рајт?
Мене штотуку ми почнаа, и не се чуствувам ама ич добро..Ни со здравје ниту пак психички.
Згора на се` имам за учење, ама што да правам кога не можам да запамтам ниедна реченица?Само зјапам во таван кога не можам во книгата и ќутам.
Бех, е*ате денот, е*ате времето.

Ајт.

Г

Господ

Гостин
Како е кајги?!

Long time no see :toe:
Иначе да си се пофалам од старт бескрајните часови играње дота придонесоа
до голем напредок кај мене во таа игра
и големо уназадување у школо и сега сум под уцена од mother у стилот:Нема петкици нема ново PC...
а каква кофигурација сум склопил кајги за 44k очи ќе ти истечат:vozbud:
иначе фурам фотошоп ко по старо ново нема ништо додуша
healthy сум на физички план ментално одамна сум отиден со орлите си знаеш
и во љубовта топ ми иде стварно се сакам себеси да бев женско со себеси ќе се оженев
него ај да не прика(ж/к)увам многу жива и здрава да си до паѓање на сервер
и назад:pos2:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драга!

Абе аман со ова времиштево низаедно па!
Синоќа останав дома :( грдово време ми ги расипа плановите!
Не дека неможев да отидам нели, чадор и такви ми ти работи знаеш, ама па додека стигнев до локацијата на која мораше пешки да отидам ќе бев црковен глушец избацен од цунами!
Катастрофално!
И денес пак врне, пак дома, гости мости ова она, полна куќа саде жени, мушко ни за лек нема :)
Епа драгичка пРоздрав, морам да одам!

п.с. :back:

едит: забравих бре, сори.. си го земав новото телефонче, сони ериксон w395, многу ми е убавко, цаканко :)

К

кременко

Гостин
D.K

Си јадам пита и неам мака, после пита на ред се пирошки,а надвор врни ли врни,ама тоа е .Вечер Интер игра против рома , па ке има газење
ајде иди под суво
:smir:

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
Кајги маа...па не ми се учи беее:icon_eek:, а шо се имам за понеделник..абе у вторник ми е тромесечие и џигерот ми е прснат...
ајт одам да "поучам" малце, као демек..(планот ми е мама и тато да ме видат со книга у раце па да кажат дека стварно учам...а нели они глупи се:lud:...)
ајт одам сега..СТВАРНО..:salut:

M

M del Mar

Гостин
Лејди
Повторно смирена, опуштена :pipi:
Знаеш што ми се случи вчера?!?Колку добар разговор со една личност, не ни помислував дека таа дискусија ќе ја водам со неа, очи во очи, значи одредени случувања (срања) во животов може многу да ги изменат луѓето!:pipi:
Цел ден размислував на некои филозофски и психолошки теми!Ц не знам што ми стана!
И ова читањево книги стварно ме исполнува :pipi:

Ај да не должам многу доста е сега за сега!
Остани во добро расположение лејди :back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
кајгано
слушај сега ваму, си знаела дека луѓето се стварно одвратни??? независно дали ти се родители, баби, дедовци или сосема некои трети. стварно секој сака да му одиш по ќефот, секој си гледа само за себе, а тебе кој те дупи. епа од сега и јас ќе станам таков. воопшто нема да ми биде жал за никого, нема да се трудам да задоволам некои желби туку ќе си терам по мое. верувала или не од сабајле уште не расонет ме изнервираа :zid: и така ми тргна денот. сега си дојдов поарно да не одев никаде. ај ај ќе видиме. туку за утре правам тест :nerv::nerv: знаеш уште тоа ми фалеше. сега малку се обидувам да се смирам, па да почнам да учам ај чао :back:

I

InF3cTeD

Гостин
Кајганоооо го сакам ма ГО САКАМ...а кој го сакам....ПЕЛИСТЕР златна само тоа е единственото нешто шо ме исполнува во моментов и ништо друго!!:salut: отидов да славам

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
Не учеф -.-
Дома едноставно не можам да учам.
Сета среќа што живеам дома малку време, само 2-3 дена некогаш и помалку инаку ојде јабана факсот.
Времето е -.-
И ме вади од такт.
А од такт ме вадат и дечиња шо си играат возрасни.
Ок, јас сум дете уште, знам.
И поима немам од животот.
И тоа знам.
Ама барем знам колку знам од прилика и знам до каде можам да одам и знам да се однесувам соодветно за моја возраст.
Ај да одам анано оти пак ке трчам по возот.
:back:
2 недели ке нема да те видам ма!!!
ај ке те поздравам ок?
Е!

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Го памтам како недозреано детиште, качувајќи се по скаљли се поздравивме и испочитувавме. Подоцна разбрав за тоа што го направил ми кажа З. и ми рече да остани меѓу нас така да нема да пишам што било тоа. Сепак ми падна жал бе некако за него, не знам не ти е некоја случка како во Холивудските филмови каде разгалените американци се облекуваат и шминкаат во црно па глумат финта ме нејќи цел свет, тоа ти е ситуација да ти го разнеси умот не останува човек рамнодушен на такво нешто......
Разбирам јас не е проблем не осудувам знам како е отприлика и како одат работите, ама сепак не тоа тоа.....

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Ej!
Ej!
Ej!

И така ти викам јас на тебе, си ја мавам главава од ѕид со компаративнава.
И, си знаела дека Охрид и Скопје се на различни временски зони?
И така, среќа ијам спиено многу.
И ај, ќе идам вечер на партија карти и на некоја порција супа, па ваљда ќе биде интересно ко вчера. -ретард

N

navivacka

Гостин
Кајги

Нешто ме тера да му ја кажам конечно вистината:tapp:
Ама не можам:uvo:не сакам сево ова да заврши,кога ми е супер со него:kesa:
Зошто немам храброст?:uvo:повеке не можам да глумам,се повеке се издавам...
Не сакам да го загубам,не...само тоа не:nesum:зашто ке немам желба понатаму да продолжам...зошто баш сега ми се случува тоа...што се случува?
Проклета да сум што дозволив толку лесно да го засакам:nerv::nerv::nerv:
А си ветив дека нема да се повтори тоа...дека повеке никој нема да сакам...

Што би ме советувала ти?

Ајде ке одам да те дочитам па да гледам Манчестер Јунајтед:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom