Џес
Ногу љубам да си ијам некои неверојатни паузи на факс, ама ногу...
И да чекам автобудс пола саат, а после два да дојдат еден позади друг..Просто срце ми затреперува коа ќе ми се деси нешо такво.
По тој повод најчесто на возачите им купувам букет цвеќе, вино црвено, и по една лапушка...
Знаеш шо друго ма онака ептен љубам?!?!
Да си идам на исти вежби два пати зашо професорката која е асистент неќела да ме запише првиот пат..и на крај да ме напраи асистентка....
Ова најмногу од се ми е омилено.
У топ 3 ми е, дури чекањето бус не ми е толку забавно колку ова..
Друго...умм: чекањето одредени луѓе да им текне да направат нешо, да преземат нешо исто така ми е веома омилена работа...
Ќе си умрам чекајќи де, може чекална да отворам од кај знаеш..После боаташка ќе ти бидам...
Уствари повеома љубам се јас прва да речувам, нема гајле..фала за приликите, не ми е незгодно ама никад..
Не, не....
Ама сепак морам да си признаам дека нааааајебано омилена ебана работа ми е да си го ебано комплицирам ебаниот животот..
:bilokojzbor:
Некој ако праи истражување колку пцујат децата на нет, мој одговор би бил: ебано ич!
:angel1:
И то..деновиве се веома заебани.
Пошо ми е веома забавно и пошо ијам уше 50 минутки до мојето следно веома волшебно предавање ќе си спамирам по форум пошо тоа е веома забавно...
Замисли да имав нешо веома забавно за праење..:?.
Пријатно.
На авторот му е веома досадно ако не се приметува...