Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Кајгана
Времево тапа не се трпи вака не сум навикнат јас со вакво време :(
Денеска дома кога дојдов бишето беше спакувано бел ландрас месната раса некои свињи ги викаат ама они се бишки:toe: каснав малце мевце па бамбус пивнав незнам шо ми текна :tv: свинскиов грип е многу актуелен а и опасен ајде да се надеваме чува Господ :) и така кајги утре малце покасно ќе станам:vozbud:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

иксче што се врти...е тоа е...така да си знаеш...
ја планирам утре/задутре покрај ракавици хируршки за вандализам да си купам и маска ради грипов...ако се појави некој болен ја не идам у школо па со багер ако треба нека ме носат...

N

navivacka

Гостин
Драга

Го сакам ма го сакам ок?не ми љубомори...ама тешко ми е без него
Мотив за живот ми е,без него нема шанси да продолжам понатаму...
Ми значи повеке од се а сепак не разбира зашто сум таква...
Па зашто го сакам:back:

:smir:

T

theTinule

Гостин
Драга...

Денес цел ден ме фрка главоболка испив 3 кафетина! У школо е хаос како и секогаш денес фатив 300 настинки.Се надевам отпорна сум ан грипов!Страв ми е да си легнам пошо ако легнам ќе останам у кома немам спиено со денови асално!Испив 3 нескафиња денес!Вежбав клавир досеа пошо ако ме фату професоркана утре на ненавежбано ќе летам од нејзина класа!Друго нема ново...тоа е...

Ти шо праиш?Арна ли си? :)
Те љубам:kesa: :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
драга,

саааакккаааааммм сиииинннттииииииисааааајјјзззееееерр ...
саааааааккккааааамммм да свииираааамммм

го мразам лап топот, го мразам интернетот, го мразам факултетот ...

†GODLIKE†

Ј

јовица11

Гостин
Драга, се враќам од снимање на новогодишна реклама за T mobile.По 13 саати на нозе, тони испиени Горска, две чаши пиво, едно Марс, една наполитанка, загубени нерви и пропаднат сон, еве сум најпосле дома. Чинам дека "елко, елко" ќе ми се мота во глава уште долго по нова година. Утре ќе имам спавача болест, задутре ќе комуницираме, ако некогаш воопшто профункционирам како што треба по денешниов ден.
Salut

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Драга ма, види ме шо праам. Седам на нет од школо у 7 и 20 посабајле затоа што не можам да заспијам, а стварно многу ми се спие. Се надевам денес нема да пливам по неколкуте вештачки езера низ градов и се надевам дека кафето шо ќе го пијам за 45 минути ќе ме расони малку.
Одам да пробам да заспијам:поспан:

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драга!

Тажна сум! Тешко ми е! Се каам! Несакав така да излезе! Тоа не бев јас! Ми иде главава од зид да си ја треснам. Знам дека не се сите бродови потонати, но така се чувствувам. Криво ми е. Се обвинувам сама себе, знам дека не требаше така.. знам дека целта ја сакав и ја сакам.. Сакам нешто повеќе од понуденото.. но изгледа не го заслужувам она што го сакам. Несакам се да пропадне во вода.
Излегувам! Неможам повеќе! Се надевам само дека малку ќе ми се избистрат мислите, ќе се смирам, и нема да бидам лута сама на себе и на моите глупави, непромислени потези и работи кажани во афект!
Чао!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ej j0!

Јако ми е еј, ко највечи дебил доаѓам у школо у 1:10 a часови ми почињаат од 2:15. Сеа ќе дремам ко скитник у празна училница на интернет, дур не ми почне втори...
Иам 4 часа математика денес у курац, треба да поправам ебан тест, ти ебем и логаритми и све! Преку кур од бројки, си легнуем и сањам матрикс ебате.
Се нафурав еј -.- Мајке ми -.- ти ебем тоа.. Стигнав у ДК да пишувам, нај клише бљакана тема на ебаниов форум.
Поздрав, потврд, поправ, писаут!

:медо:

К

кременко

Гостин
Д точка К
си еба мајката мсн-то:tapp:, и ми го сјеба целиот ден,сеа инсталирам некое си ново,господ знае какво е ,ај се надевам дека ке биде нешто...

чауу:smir:

N

navivacka

Гостин
Kајги

Тешко ми е,разочарана сум...дозволив да загубам за момент личност која ми значеше многу:uvo:сега немам мотив да продолжам понатаму...несакав да го загубам ни како другар а сепак се случи и тоа.

Одам да те дочитам и да земам книга да учам(ако можам)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Ногу љубам да си ијам некои неверојатни паузи на факс, ама ногу...
И да чекам автобудс пола саат, а после два да дојдат еден позади друг..Просто срце ми затреперува коа ќе ми се деси нешо такво.
По тој повод најчесто на возачите им купувам букет цвеќе, вино црвено, и по една лапушка...
Знаеш шо друго ма онака ептен љубам?!?!
Да си идам на исти вежби два пати зашо професорката која е асистент неќела да ме запише првиот пат..и на крај да ме напраи асистентка....
Ова најмногу од се ми е омилено.
У топ 3 ми е, дури чекањето бус не ми е толку забавно колку ова..
Друго...умм: чекањето одредени луѓе да им текне да направат нешо, да преземат нешо исто така ми е веома омилена работа...
Ќе си умрам чекајќи де, може чекална да отворам од кај знаеш..После боаташка ќе ти бидам...
Уствари повеома љубам се јас прва да речувам, нема гајле..фала за приликите, не ми е незгодно ама никад..
Не, не....
Ама сепак морам да си признаам дека нааааајебано омилена ебана работа ми е да си го ебано комплицирам ебаниот животот..
:bilokojzbor:
Некој ако праи истражување колку пцујат децата на нет, мој одговор би бил: ебано ич!
:angel1:
И то..деновиве се веома заебани.
Пошо ми е веома забавно и пошо ијам уше 50 минутки до мојето следно веома волшебно предавање ќе си спамирам по форум пошо тоа е веома забавно...
Замисли да имав нешо веома забавно за праење..:?.

Пријатно.

На авторот му е веома досадно ако не се приметува...

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Епа срцке денов ми е најпрекрасен:pipi: Јес да неколку дена по ред нешо ме фрка глава, ама ќе пројде. Иначе времево просто-жалосно е ама сепак фино ми тргна од сабајле а и си се видов со некој шо мнооооооогу сакав да видам, па после знаеш муабети, заебанции, смеење...абе мерациии....и така сеа сум си јухууууу хахаха:back::back::back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.099
Поени од реакции
74.909
И јас имав најубав ден:aplauz::aplauz:
Имав доста тежок колоквиум али мама ебав:pipi::pipi: После тоа уште поубаво ми беше:back::back: Онака денот ми е најсупер а вечер може ќе се видам и со Маца па уште поише ќе се израдувам:aplauz: Се надевам секој нареден ден ќе ми биде волку убав. Почнувајќи од утре со победа на Вардар над Барселона:aplauz::vozbud:
Чаос кајганооо:back:

M

M del Mar

Гостин
Драга

Конечно!!!
Идам да одморам од сите гадости!

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom