Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
жежок ден беше многуу многу жежок :nesvest: охх Кеј сакам ајскрииим :pipi:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

ХРВАТСКА!!!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Драгааа...утре ми е роденденнн и многу сум среќна:))

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Уште една вечер дома драга. Ма шо има везе ..
Ќе се јачаме од утре? - Ќе се јачаме!
Ајт <3

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Honey и двајцата ме направија од г***о подолу...си заслужив не викам не,само ми е криво што си дозволив да се најдам во таква ситуација...крајот на еден почеток се виде денес-време е за нов!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
еве ме мене пак :pipi: жешко ми е, нема шанси да заспијам плус в комшии чукаат тапани изгледа се свршија некои :toe: јбг селски обичаи. туку сега еве ти дополнителен проблем за да не спиеш: жешко, тапани, не знам кој се мажи/жени/свршува/вери.......останав без спиење.
друго шо да ти кажам, а да, тие црешните вчера ко ги крадев полни со црви се :nesvest: џабе се глупирав.

ај ќе одам да се туширам по втор пат денеска. море кожава ќе ми се истанчи :back:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Прееска фудбалче конечно малце изиграв,сум паднал у форма :( А и коленото ми е ко лупено јаболко,лом го напраив....
али нема везе не се жалам само ти кажуем,а усвари нез ни зашо ти кажуем.......
Вечерва нигде не излегов ни ми се идеше,ни иам кеш ни иам на памет кај би можел да идам а и недела е бе кај кур ќе идам -.-
Сеа се мислам шо да праам,дали да си легнуем [{пошо ми се спие и глаа ме боли (неколку дена више глаа ме боли-.- ) почнав и тројни загради да користам}]\а не ни знам да ги користам/ или да останам до сабајле....... И пошо знам дека баш те боли левата дојка шо ќе праам не ти кажуем више нишо

Ч@0

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Понеделник... уште една заебана недела, фак...

Поздрав

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Остана уште да се помолиме на Господа. :(

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.822
НАЕБАВ ДРАГА, ја направив најголемата глупост што може да се направи. Утре ќе се соочам со последиците. Остај што последиците ќе бидат фатални (шансата да се случи обратното е 1-87352798278942798427382739837489237847328764726874632874628732687467826378632) туку и цел живот ќе ми остане како дамка од факултетскиот живот. Тоа е момент кога не размислуваш што правиш....ТАПА ЏОНС :pop:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ова не беа задачи, ова беа светски мистерии и парадокси во математиката.

feline

mad-teacher-to-be
Член од
11 јуни 2010
Мислења
21
Поени од реакции
2
Драга,
Скапав на факс сабајле и за џабе- дипломската не ми е прифатена како и на другите дузина студенти. Кој ќе ја преправа, едитира, корегира. "Не треба целата дипломска да ви е копирана од интернет или од книги препишувана, треба сами да пишувате- ваше размислување." Моето размислување за одредени сегменти од граматиката на англискиот јазик е страна до две- дипломската е 30 страни драга професорке!!! За 600 ( читај 700!) евра годишно толку ме научивте на вашиот goddamned факултет. А додека, го пишувам ова комшивката ми паничи низ мојата дневна соба -упис на внук му во средно шо треба, како треба, аааа, ууууу, леле, главата ми ја потече :mad: Одам да ги ладам ташаците..

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Ме преебаа? - Јес оф корсе!
И ужасно ми е досадно?
И ужасно ми фалат а воедно и ме нервиираат оделни личности или сепак само ме нервираат ?
И веќе требаше да бидам избањата и одамна легната у мојот сосема удобен кревет?
И ти си досадна ептен најмногу?
Епа да ... си!
Ај чао!

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ебем ти матурата глупа. Се‘ ми тргна наопаку почнувајќи од тоа дека бев 7 број денеска а тоа ми е најтуп број.
И имаше полиција до сега у маало, изгледа комшијата ми го уапсија.:tapp:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Се чуствуам гадно.
Се чуствувам ко гомно у џеп од фармерица ставена на вриење у веш машина.
Незнам како е, али тоа е најгадно шо ми текна atm.
Е толку гадно се чустувам.

Онака.
Морав да ти кажам.
Немора да враќаш.
И онака сум си навикнат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom