Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
...и дефинитивно... САМО ДОМА СИ Е ДОМА!

...мада и Шпанија и Италија и Монако не се лоши...:icon_lol:

Таратур, праски после 18 дена... се погоди живеачката конечно! :))))

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ми недостигаат колумните на Трендо со оној свеж сарказам со квалитетна критика.
Во оваа држава распространета критика со име и презиме станува неверојатно ретка појава.Како глувци сме се испопикале во секојдневието полно со проблеми за кои италијанецот досега на пример сто пати ќе се побунеше.
Не знам како е надвор кога се работи за бизнис,ама ако по некое непишано правило бизнисите ги држат комплетно неспособни а имотни луѓе кои наследиле од дедо и прадедо,а притоа бизнисот му го водат вработените ондак не треба да се има преголеми очекувања од овој свет(за Македонија па да не правам муабет).
И не сакам да зучам како старец на кој мислите му се преокупирани со крајот на неговиот живот,ама генерацииве што се помлади од мене и спаѓаат најчесто во тинејџерска возраст се толку измелезени што јас не можам да најдам заеднички јазик со нив.
Вчера си потврдив една работа која никогаш не сум ја признала на глас,а тоа е дека мразам прости луѓе,не само прости туку и комплетно зелени,оние што немаат сива маса.
По подолго време сретнав една таква личност,и мислам дека афектно можам да направам кривично дело,а и се воодушевувам себе како досега не го направив тоа.
Дрскоста и глупоста одат рака под рака а богами во врат им дише и некултурата.Од кај излегоа овие зомби луѓе,ја ли сум била во тешка заблуда во однос на луѓево или сум сретнувала повеќе коректни се додека не налетав еден ден на неколку будалетинки?
Туку деновиве сум заразена со една песна која од глава не ми излегува.Ќе ја споделам,нека уживаат и другиве
Совршена е...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
значи како денеска што сум бил нервозен, верувај никогаш ни сум бил ни пак сакам да бидам :tapp: не договорени, неорганизирани ќе одиме ќе се давиме у п.м. кај го чекаш, кај се успал пак уште ми се јавува и ми вика не сме нормални и не сме фер :nerv::nerv: абе носете се у п.м. ќе видиме дали од сега ќе излезам со вакви неорганизирани говеда тако звани мои “пријатели“. ух како се нервирам. пак ај да беше само тоа ами за на школо.....сите 5ки една 3ка:uvo: не попушта никако. да ти е*ам глупавата, да ти е*ам. уште утре класната ако не може ништо да направи јас ќе превземам нешто и тоа големо.

пак ми ѕвони дебелиов:zid::zid:....ќе има војна и боксови

нема бакнеж нервозен сум

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Утре сме на телевизија со колешката, а тек е почеток :wink:.

T

TaMчЕ

Гостин
Срцкастаа конечно завршив со учење и замарање со школо :je: најверојатно проаѓам скроз одлична :| не ми се верува мајке ми ѕвер сум :pipi: горда сум си на себе :kesa: Мирисот на летото се шири лево десно и прекрасно е чуството. Ајде уште утре да издржиме и во четврток од 3 и пол идеме во пааарк!
те сакам
и за крај еден поздрав :back:
:pos:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
мила...

...Убаво ми е некако, не знам.
Времево е малце жешко ама ке му помине :)
Ме чекаат садови за миење.
Е тоа е тапа!
Џанам везе.
Море какви садови, отидов да шетаааааам!
Ајде со мене ке те частам цигар4е :icon_lol:
Aјт мрш! :back:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Еј, ама чудно се осеќам сега кога пак те експлоатирам.
Од последното мое злоставување јас сум...oh my...некој си таму апдејт.
Да, еден куп големи и опипливи промени, не само контемплативни бладања.
Ама најважно тој е тука, а јас се гледам во него. Ме обвива како розева шеќерна волна во лулката на сигурност.
И се останато може да иде у пичку матер.
Yup.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Убо е некош да се свртиш против судбината, не за друго.. посреќен ќе си.
А, ги знајш оние клише изливи на самосожалување, кога ти треба очајно какво и да било внимание?
Океј е малку отпоќе да се преценуваш,ама дали јас сум толку на високо или некој се спушти премногу ниско..е то незнам.
Чудно мор златна, треба да си екстремно интелегентен за разбериш нешо за кое знајш дека постои едвај пола минута, па дури и помалку.
Оооо пусто лицемерие, не познава ниту возраст.

Ах дежа ву се деси. Кој би очекувал:pipi:
Swcka е.
Love is blind,зато е убо да си сведиш се само на познанства,а не на пријателства.

Тук знајш школскава година дек е при крај? Океј јас си ја скратив уш за 6 месеци,ама шо аку, ме фати еурфорија последниве деној.
Посебна позитивна енергија, со позитивни личности, смеење, онака вистинскииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии.
Ми се свртија во глава неколку добри работи шо мора да ги напрам летово, па и да изгледам како фрик :icon_lol:

Ај сеа ме чека должноста и вечните чашитлами ЗШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ???? :(
Поздрав драга, идемо у провод а,а,а!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Задутре не завршува за сите школото.:toe:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Колку е тешко да живееш во населба, каде што каде и да идеш викаш - идам во град.
Колку е тешко да живееш во населба, каде што не-сељачкиот начин за живот е фактор кој те прави дрогираш.
Колку е тешко да живееш во населба, каде што не-национализмот е нешто што те прави предавник.
Колку е тешко да живееш во населба, каде што идењето во кладилница е спорт.
Колку е тешко да живееш во населба, каде што старките се знак дека идеш да играш фудбал.
Колку е тешко да живееш во населба, каде што навивањето за Интер и Пандев е патриотизам.
Колку е тешко да живееш во населба, каде што мисловната активност е како бројчаноста на морските крави.
А незнаеш колку е само тешко да бидеш дел од таа населба и сите овие мисли да ти ги препишуваат секад....

Иначе јас сум фин. А види што ми кажале у хороскоп:
Совет: Морате некако да се изборите со огорченоста и опуштено да гледате на проблемите. Дружењето, шегите, ведрата атмосфера, тоа е она што ви е потребно.
Од кај "Дрво живота" да најдам дружење, шега, ведра атмосфера во кабинет каде што се полага?!

Мислам значи постојам - дркам значи ебам.
Цензурата ако сакате да ја видите тогаш нека биде вашата ментална гимнастика.

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Кајгане?! Јеси ли то ти?! Шо ти се десило по ѓаолите?
Па Кајгане кога те напуштив во многу подобро издање те остаив,шо е овоа бре?! Болест на очиве ќе фатам,почнаа да ми шантраат лево десно многу си стуткана море Кајгане,шо ти напраиле иди жали се брзо брзо!
:salut:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Хепи сум..ми попраеја кецојте,и нема полагање !!! :je::je::je: А да ме остаеја,ќе се дешаваја разни чуда..:toe:
После школо,вујко ми беше дојден тука и си најдов прилика да идам за Ск да си ја видам цурата.До пред 20 мин се вратив од Ск,цел ден со неа, мераци..:wub:
И така,сеа кулирање до Септреврми :) и сеа чекам потврда од Германија за да одам одма после школово.
То..немам друго шо да ти кажам :) идам сеа да те разгледам шо имаш нешо интересно.
Ајт биди ми поздравена..:back:
Аааа заборавив еве ти едно поздрав4е..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.639
Кајгано,
не сакам ништо премногу, само повеке вакви прекрасно среќни денови во иднина со милото мое.
Тоа ми е најголема желба :pipi:
Претпоставувам дека заслужувам и јас да бидам среќен, дај направи да трае и трае и трае.... те молам :pipi:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Исповед:
- Досадно ми е и не правам ништо во врска со тоа.
- Јадев сендвиш со салама кај шо лебчето го заменив со салама (yummy)
- Го хејтам видео блогот на жаре од еден на еден, толку го хејтам шо помислувам да отворам сопствен видео блог.

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Драга денес сум веќе ОК :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop