Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Надвор врне, истура. Сакав да скитам, се спремив ко што е ред :pos: арно ама ... времево е само за нет и за добра музика. Ќе скитам утре! Толку е лошо времево што сателитската нема прем :pos2: тамам тато реши ќе ги гледал ѓупците хах се зезна. Обожавам дожд, сакам да почне да грми, тогаш ќе биде уште повеќе за мерак.

Пуздрафф ќе си се дружиме вечерва :smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Nice one dad!
Иначе да се вратив.
Ко од дома дома да се вратив.
Ја го ја. Кај да се свртеш салде македонци, се ендопи се.
Ај со здравје.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Драга Кајгана

Денеска не се случи ништо специјално, значи 7 часа у школо од седумипол до негде единаестипол, после на кафе, па дома, па пак на кафе, па отиднав до кај другар ми на партија Фифа, и после почнаа баксузите, отидов на вулканизер да напумпам гумата, и вулканизеров = теле ми ја пукна и на крај ми рече зошто си дошол да ја пумпаш ка не ти чини гумата:tapp:, и еве до пред малу се спремав за да излезам, ама еб*ново време ме заеба скроз, седнав да го наместам рутеров, го местев од 10 до сега, 6000000кабли омг поздрав видимо се сутра.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Лека ноќ
:salut:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ме избркаа од работа. Сега сум невработен. Like the old time...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
I need a change, please negotiate.
Make this happen и споменик ќе ти изградам.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Амнмнаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Точно е 03:00..Време...Време е за фини нешта(имаше некоја таква реклама).
Туку нешто друго ми се мота деновиве,ќе идам порано до некоја кинеска продавница или до зелено,да ѕирнам да не почнале купаќи да носат пошто Скопје ќе има за прв пат летна сезона(замислувам како охриѓанец се смее онака злобно како во хорор филм и со потполно право) во која ќе биде вклучена плажа.Уз пат нормално ќе поминам до некоја аптека да си купам спреј за самоодбрана при налет на манијаци,можеби ќе понесам и некое ладно оружје ќе подразмислам.Не знам само дали ќе даваат шампон таму или ќе треба да си носиме од дома како што мора Тошо да си носи кога иде кај Цацко да се бања.Крпата ќе ја обесам на шмизлата да ми се суши,и срдечно ќе им мафнам на ромчињата кои ќе се фрлаат ласта во фонтаната на Аце,секако дека они мора да ја отворат сеозната и да ја испробаат за да знаеме дали ќе ја биде,ако нон стоп се таму значи има нешто у проектот.
Зошто моето романтичарско Скопје го претвораат во кичерај непотребно?Наполеон не живее овде за да му направиме триумфална капија,Вардар не е река туку канализација за сред него да се прави фонтана и плажа,шмизли доволно има градов за да му додадеме уште една...
И знам ,знам ,не е ова типично за овде,не е во стилот денес ми ставија 5 ка,не ме испраша,овој дибеков не ме сака,сите ми се љубоморни ,шворц сум, тинтири минтири....
Морав негде да си ги истурам мисливе,епа тоа е викаат хартија све трпи...мајке му ондак шо му доаѓаш ти во случајов?
Поздрав од Џамбазот со песна баш ко за сега пишувана(море за сите времиња пред и по транзиција)
П.С Ова е рација,ова е дегенерација....

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Њ,
Од утре ќе учам (Yeah right...)
Ми фали одењето на факултет и безделничењето на предавања. Не го сакам кога е ваков полн со скрипти и незнамтикакви помагала.
Вчера 5 пати симнав trial за deadtime stories пошо ме мрзеше да барам торент и конечно ја превртев. Не можам веќе да играм hidden objects/wannabe детективски игрички. Ми треба the real thing. Од кога ме чека а.с. ни јас не сум свесна. Ама ајде ќе биде и тоа, цело лето е пред мене.
љ.
p.s. е да те поздравувам со песнава

Не знам со шо се дрогирал типов шо ја напраил ама ептен бил хај :back:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Ем тажна ем ненаспана ужасна сум, кој знае што ми стана, а ко капак на се ме заебаа, пак треба да идам у 1 саат шит ма, ШИТ!!! Од се ми е мака. Се надевам ќе ми се подобри расположениево

Ај пуздрафф

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Конечно после 2 недели се вратив у нормала.:smir:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Oнака знајш коа нешо прајш ради реда,а пробвиш да најш каква и да било причина зошто е тоа така,а не наоѓаш?
Ни јас не најдов.
Уствари најдов,ама беше обратнопропорционално со она шо го сакав и го очекував.
Ајде сеа да идеализираме.
Пак ме фати инспирација за бришење пријателчиња, ам ај шо да прам.
Си глеам квалитет,не квантитет.
Одам да се возам сама са собом..дуплирам дестинации.
Кис.

M

M del Mar

Гостин
Oи, ои, ои...
Цела вечер повраќав -.- :nerv:
И сеа сум малку ненаспана али ќе се гитлам накај надвор, да отерам у три лепе материне мисливе.
+ се надевам дека сестра ми еднаш у живот ќе има можност барем 5 мин. да сподели со мене.
Ау, да ти се пофалам за 5чето :icon_lol: за прв пат у живот не ме испраша за цел материјал, се запрепастив.
И мука ми е нз. вечер шо да праам. и така...
Ајт поСдрав

Р

~~РубинРед~~

Гостин
БејБ !

Кул ма,пак дојде онаа досадната.Срека моја што мора да ја трпам само денеска.Туку да прашам за совет.
Замисли пред тебе се наогаат чоколадна торта и торта со прелив од јагода и Нес и Какао...за кое ке се одлучиш?
И знајш шчо?едвај чекам да дојде 16 Јули и да одам на концерт на Арминчо...ке го киднапирам и ке го доведам кај мене за да го опсипам со прегратки:P...знам дека едвај чека:pipi:
Сепак се одлучив за чоколадната торта...и сок од крушки.Њам њам њам!

Ајде чао:back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Господе, те молам помогни ми, овој денешниот, да е вистинскиот пат. И направи да почувствувам среќа а не поколебливост, зашто спасот доаѓа баш кога ми е најтешко... Сакам оваа коцка од мојот живот да дојде на свое место, зашто без неа мозаикот не е вистинската фигура. Дури ни деловите од мојата внатрешност повеќе не функционираат хармонично, туку постојано една клоца ги шутира и распарчува на сите страни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom