Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
T

TaMчЕ

Гостин
Ккккккккккккккккккк...како си :)? Добро? Лошо ? Ти се шета? Ти се јаде? Ти се спие? Епа и мене ми се спие ама нема :toe:
Ајдеее Кајганке само уште утре е напорен ден и после лади[4]
Ме напна веќе учењено амааан не умреа -.- нека идат таму професорине да седнат во клупи па да видат како е :tapp:
Тука ќе се мачам јас во Јуни веќе :(
Амааа дообро е К.проаѓаат полека но сигурно деновиве :je:
Ми мириса на летоооо :je: Ќе има уживањее :фиуфиуу: Ајде срцкаста се гледаме :back:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Види сега, пошто се гледаме секој ден тоа ти е исто ко да живееме заедно???...
...е сега веќе кога живееме заедно редно е да ги поделиме работиве по пола...
еве јас ја пуштив машината за перење а сега ти мрш да ги спружиш алиштата

T

Tetro

Гостин
Драга,
после толку гњавење, цркна.
на ова мислев, рутерот.
ќе го средиме до вечер, јбг, шит хапенс ол да тајм.
ти како си ми?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
28523_1492733922067_1345611736_1285440_6863076_n.jpg

Се тетовирав. Ти се свиѓа? Барем сум оригинален.

Иначе по цели денови сум во читална и учам. Не ти звучи познато за мене? Знам. Али што те ратификувам коа немаш поима.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга

Зошто бе не ми се учи?
И зошто сакам македонски и социологија да ги убијам?!
Ненормални кучки!!!Мислам официјално јас првпат во животот мразам некој човек!
Најстрашно е што уште 1 година ке ги трпам:(

И Владо ке пее во Куманово...па нели не е хумано вака да ми прави!

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
О-Кеј шо е со читалнава?! Сите идат и прават да се осеќам ненормално што учам дома,ај здравје догодина ќе почнам и јас да ја посетувам. ;) Едвај чекам утре да дојде,сакам да се видам со што е можно повеќе луѓе: I feel social! :3:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Кајги,
Денеска ми е денот кога сум у благо ретардирана состојба. Де се смејам ко луда, де гледам се околу мене намќорски, и менувам расположење со брзина на светлост. И денеска се предозирав со ХИМ (ко демек ке ми помогнат да ја спречам болката). По малтретирање на луѓето околу мене, се прибрав у соба малку да здивнам.
Како за почеток доста е.:toe:
Бај

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Драга...

Знаеш ли дека од роденденот се немам асално наспиено?секоја вечер на улица мора да има некои свирачи да ти го расипат сонот.
Туку не сум овде да ти се жалам туку да те прашам:Зошто постојат такви девбилни луге кои гледаат само за себе...
И уште едно нешто...Кој .!. ако ја кажуваш вистината кога не ти веруваат...зар треба да им се нацрта?

Ај одам .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Драга

Цркнав веќе од школово се живо и диво на велико испрашува. Ама ако уште многу малку има и после ЛЕТООООООООООООООООО. Конечно ќе ги живееме животот.
Туку ај јас да си го допијам кафево, па да земам да учам па здравје од кај 3 саатот НБА ќе се гледа:):)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Баш сега заврши турската серија која одвреме навреме морав да ја гледам поради З. кој што ја гледа, и не знам од каде идејата дека карактерно на тој Чакар сум личел нема врска :icon_lol:. Инаку не ми се допаѓа како серија и не ја ни гледам.
Седна З. до телевизор затоа што од муабетите наши не можеше да го слуша синхронизираното :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Со К. малку фрмрпр и си кажав за три саати толку и толку денари нема што да кријам, неговиот одговор беше дека за помалку пари цела ден работи. И нормално следува мојот клише одговор дека не е заради парите немам време ова она нема врска :icon_lol:. И ако го читаш ова уште еднаш да ми пишеш таму на фејсбук дека сум мрза ќе фатам :icon_lol:...... Ај остај ништо :icon_lol:.
Ах бееее не ми се слуша повеќе тежок живот ова она пари средства нема......
Ај ќе си легнам сега....

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Уште малу..и готово,конечно,зашто ќе полудам уште малце !
Како оваа година не ми била никад,но ќе пројде,здравје наредна година памет у глава ! :)
Него..викендов требаше да одам за Ск,да се видам со цурата,но ќе ми дојдат братучедите и ќе морам со нив да одам во село :( ти ибам далечината.
И така..кога дознав дека нема да одам,станав доста тужен,но тоа е..
Но..нај криво ми е што нема да одам на Влатко на концертот,не отидов на Жељко и сега пак нема да одам..ццц!
И то..:) Сега ќе идем да ја зовем цурата и ќе видам дали ќе можам да издржам да гледам НБА,но не верувам!
Ајт ти биди ми поздравена :back:

M

M del Mar

Гостин
Ои лејди, ша праам у доцниве часови на жутиве страни...ај еден муабет да ти свртам.
Демек ќе спијам, никако да заспијам, па еве ме пак онлајн...
Конечно поправив гнаснана тројка :icon_lol: а и џабе бев у школо, си починав од досада, како и целава недела.
Убаво ми е, а и не ми е.
Чекам нешто, а и јас не знам што чекам...посакувам, а како да не посакувам...не знам...некако морам да ги променам нештата, не иде вака на арно...
Да не си ми во патики овај старки...ни јас не можам да се сфатам во вакви моменти.:nesum:
А на спомениве, на спомениве им нема крај !!!
Да те потсетам дека мразам лицемерни створења...

Mad World тоето.

Х

Ханзо

Гостин
Емчетрсосмица,
Здраво.
Имав преголема надеж.
Зошто?
Верував дека засекогаш ќе трае, наивно како поглед на кученце.
Зошто?
Бев уверен дека е нешто посебно, снегулката на Тајлер.
Зошто?
При две здрави децении, однесување на полуматурант.
Зошто?
Зошто, Емчетрсосмица?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Ми води тимот, се радувам.
Него кој ќе оди у школо после.:toe:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
5 е. Попрецизно, помина 5.
Утре правам годишен тест по математика за кој ми се потребни 258 најразлични формули и треба да знам да решавам истрипани задачи за кои гарантирам дека ни самиот професор незнае точно да ги реши. Дали го пропуштив делот - морам да имам петка?
Се обидувам да не мислам на проблемите во школо, но тогаш мислам на други проблеми кои за прв пат во мојот живот ги оставам без да ги решам или да се соочам со нив. Затоа, се враќам на школото. По-неболно е.
И така, решив да вежбам задачи, околу 12, кога едвај, по 2 кафиња, се освестив од едночасовната дремка. Се потсетив на тоа каде се наоѓав ова време минатата година.

Што се промени?
И тогаш, и сега, се дрогирам со лекови. Нема разлика.
И тогаш, и сега, не спијам по цели ноќи. Разликата е што сега немам толку кондиција за да издржам и до 4 дена без спиење.
И тогаш, и сега, студи надвор и јуни прави да се чувствувам како во октомври.
И тогаш, и сега, не правам ништо продуктивно.
И тогаш, и сега ги слушам Opeth, само што сега се пронаоѓам во секој збор, во секој стих...
Разлика? Тогаш барем имав цел. Сега немам.

Се воздржувам да не почнам со сопствените патетики за тоа како...
Не е битно.

Да ми речеше некој дека ќе дојде време кога ќе бидам среќна што единствените мисли ми се поврзани со математички формули и латински придавки, немаше да верувам. Ете, дојдоа и такви времиња. Ама се подобруваат работите.

7 дена...
Oh, crap...

Иначе, во вторник ќе одам да си купам карта за Сонисфер. Пред Сонисфер (најверојатно) ќе шетам малку, за да ја разбијам монотонијата на спомени поврзани со градов. Колку помалку сум тука, подобро е. Наредното лето...

Ете, пак почнувам. Сакав да тупам за тоа како наредното лето ќе идам во Холандија, но самиот поим "наредното лето" ме потсетува на нешто на кое не треба да се сеќавам, и спомнувањето на Холандија повторно ми буди спомени. Он-топик, едвај чекам! Да дојде наредното лето. Не поради нешто друго, туку поради студирањето во странство.

И се навраќам на мојата љубов, затоа што понатамошниот просперитет ми зависи од денешниот ден, а и незнам со што да го завршам овој тотално pointless пост, продукт на мојата досада во раните утрински часови, кога треба да учам и да се нервирам како и сите останати...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom