Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Иде десетти драга ... ќе ме селат од дома :toe:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Врне...
Ебати времето ебати!
Како ќе си одам дома?
Шо ке им кажааааам???
Океј они знаат кај сум, ама ја за жал не сум таму!
Сакам дома, ама далеку сум од неа :)
Моето будалче негде ужива сега...
Ако, многу си го сакам!!!
Ми се налути вчера, ама у понеделник ке му надоместам за СЕ!
Го обожавам:pipi:
И така...
Ајт отидов да јадам.
Па ке јадам шо да праеш таа е...
не бееее не сум јадена од вчераааа....
Ајт МРШ!

:back:

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.208
Dear,

дали е ова почетокот на крајот ..или крајот на почетокот? :uvo:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Шри Чинмон, Влатко Илиевски или да седам дома да учам?

T

TaMчЕ

Гостин
Срцкастааа добро утро :pipi:
Наминав само да ми те поздравам и да ти се фалам ..вечер идеме во пааарк але алеееееееее :je: :cug:
Вчера беше весело мајке ми :) ме пцуеа 20 минути :pos: ги качив во погрешен автобус хахаха
Баш си бев весела и луѓето мислеа дека сум пијана :pos: :tapp: Идиоти..
Вечер мора да се доврши започнатото ..али страв ми е апчињана лошо влијаат измешани со вино :( ајј ќе преживеам :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Драга

Немам пиено две недели - сум се откажал изгледа.
Пушам помалце и тоа Rodeo Gold - на пат сум на откажување.

Нешто чудно се случува во светот.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Го чекам да дојди да си го земи сирењето, сабајле кога му се јавив поим немаше прашуваше кој го порачал. Му реков не знам ама треба да помини...
Надвор врни си купив колбаси во парчиња за скара од долу кога се враќав ме фати облакот добро ме освежи пролетно летниот дожд.
Е сега за тебе што мислам, па мислам дека газот ти е продаден дека сите бенефиции кои што ти ги даваат се затоа што за време на избори им требаш таму за одредени деликатни работи, ама на крај ќе те издупат секако, има да го кркаш сосе тестиси дури можи да влези до кочанка :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
А мене не ми треба ништо, ништо бе ништо е така, можам и аскетски да поминам буквално тоа ме прави силен дури и кога ќе заебам да паднам кога ќе станам сум посилен. Затоа што не ми треба ништо како на песната:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ај да куцнам нешто додека не ме здрмал пак пмс-ов. Не ми се верува ма,почнав и јас да се вадам на пмс,среќа моја имам срце од дечко кој ме остава на раат тие денови :cheeky2:
Дождов добро ми дојде,црвената боја не била никогаш подобра благодарение на новата фарба за коса.
Srsly,во градов е тешко да си ја најдеш истата фарба,истото бројче. И кога денеска се вљубив во една антика од фарба за коса,ми вели продавачкава-ќе прекинат со производство на фарбата. Дее бре.
И кажи ми од кога променливото и облачното време е предуслов да не се служи сладолед? Ми ја расипаа саботната идила со фамилијата. Најглуп изговор досега што го имам чуено- облачно е,не служиме сладолед.
Океј.
Денеска напишав 3 расказа,онака од нога. Тоа е...зачудувачки добро,со оглед на тоа дека долго време ја избегнував љубовта со хартијата. Но барем се посветив на писатели,мх мх, периодот на испити кога сите учат,јас го искористив за читање. И добро ми дојде. Добро,не толку колку јогата. И трчањето наутро со саканиот. И...навистина
Одам да си го гледам коренот. Се читаме,тоа секако.

M

MIL

Гостин
Драга Кајгана , имав убаво утро и покрај тоа што пиев синоќа, имав прекрасни моменти со мојата љубов.
Ја испратив на концерт сеа а јас заглавив на работа за жал :(
Kaјанке едно е битно УБАВО МИ Е ПОСЛЕ СЕ!

G

GoddessOfRock

Гостин
Драга Кајги,

Боб Дилан! Боже БОБ ДИЛАН! едвај чекам. Инаку денес ми пристигна и другиот гостин, Михаел, nice pirson. И донесе Лајкааа. Ептен е секси чудово, се заљубив одма. Види :Прегледај го приврзокот 30028. Зрачи! Башка е помало, можам да го носам секаде, заразлика од мојот огромен Канон... Само е поскапичко. Ама ужасно многу сакам едно вакво. Од денес штедам на се! Морам да имам Лајка!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Кајгано, само да ти кажем дека заминав. Ако ти затребам, ми го знаеш бројот, титни ќе ти се јавам :back:

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Драга Кајги

Вечерва овде сам ќе си седам дома, со едно шише црвено вино и добри балади покрај прозорецот ќе си гледам надвор како врне дожд и ќе си уживам. Сабота е, па нека е, не значи дека мора да се оди некаде :)

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Ohhhhh Кеј нема љубов :toe:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драгаа

Роденден дочекан со Мече и дожд..
Пуно пораки, повици :icon_bigg и честитки...
Исполнување на желба проследена со кенкање...секако. :)
Изненаден и неочекуван подарок, убав, забавен и смешен :)
21 дочекан со гушкање и убави нешта...
Ден пропратен со шетање и ден завршен со најдрагите - 1...
Убави честитки...
Убаво ми е, иако остарев :)
Сите офци на број..

Повели

:back:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Драга,

матура полагам математика, ме дрма ПМС неверојатно, научив 3829832019 формули на памет, сестра ми кај и да е ќе ја фрлам доле на тревник, клошарот по урбана го нема цела година на работа и изгледа не ми ставил потпис, водата на пливање ми е ладна, коленото и рамото ме растураат од топло - ладно третманот кој го претрпуваат и додека го пишувам постов имам ретардиран осмех кој и покрај сево ова го немам тргнато од мене цел ден.

With love,
Frose.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom