Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Драга,

Честитки до Лејкерс. Ионака немаше да спијам. It's not like I have to be somewhere tomorrow.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Ова мора да го напишам.
Седам пијам кафе и пред мене лаптоп...
Остваруваме...
...желби.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Легнав у 4 станав у 8.... -.-
Се убив од спиење, мораш и ти да ми признаеш..
А да ти кажам утре ми е роденден... 21 година а не може да ми текне барем 1 работа шо сум ја постигнала у животов... Освен двете семинарски ама нив не ги рачунам ко постигнување туку ко дополнителни поени од Огнен <3 ....Ама 21 левел на ерепаблик ќе го рачунам...
21година непродуктивност... оу јеа!
Ај ќе се тешам дека можеби сум сменила нечиј живот барем маааафку..
И ондак то.. :) Не знам дали ќе те дружам деновиве, сепак братучед ми не доаѓа секоја година, ќути кај му текна да дојде после години желби и молби со таксени марки од 50 денари... Ама...знам дека со сигурност ќе подругарувам со статистиката, срцка е <3.
Има сонце, тоа е добро, луѓево сонце не виделе со месеци.. Ако отидат за Охрид нема од плажа да има кој да ги избрка... :)
Мајка ми се потресува, гта апчиња за смирување...срцка е бе, можам да замислам колку е среќна :)
Ми текна постигнување у живот.... прва коа беф! :icon_lol:
Ај чао сеа, почна и мене фуфе да ме фаќа...

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Денес е тапа. Мозоков ептен е застанат. Туркаме, буткаме, гуркаме, како сакаш кажи, пак е исто, ништо не биват. Одамна не бил вака тапа, обично супер работи ама изгледа се спрема за штрајк па одмара сега :pipi: инаку сакам сладолед ама грлото ме боли нешто, па намсето сладолед да јадам јас чај ќе пијам :pos2: Ептен несоница ме најваса не можам да крутулам бреее :uvo:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
нова професорка ни дојде :toe: на 4 јуни. и ај сега оди не си ја мавај главата од ѕид. јбг.
многу ми се спие. сега цел ден ќе спијам, а пак другата недела т.е. уште 4 дена пак сум од сабајле :nesvest: не можам повеќе бе, уште 4 дена вистина ама не се трпат. ајде побрзо нека поминат. вечер лудо ќе биде посебно ако заврне :vozbud:

ча-0:back: инаку расположението ми е подобро за разлика од вчера.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миаааааааааааа
Почнаа да мирисаат липите пред зграда :cheeky1::icon_bigg
:salut:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Бостон беа тапа невидена вчера,не знаеја кај се,а очекував многу повеќе од нив.Немаше никаква офанзива...нејсе иде втор натпревар валда ќе се подобрат..
Денес и е роденден на Енџи....35 ка ...Енџи и ти старееш драга ко вино си:smir:(ова за да не ми се налути кога ја спомнувам во една реченица со старост:pipi:
)

Денес игра Надал полуфинале ај барем во него не се сомневам.
Ќе шетам ко зомби денес ради баскетов.

I

Intex

Гостин
It's bad, I mean bad bad.
Ме мрази, а не сакам вака да биде, не сакам вака да се однесува, и на овој начин да заврши. x(

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Драгаа

Пред малку се најадев за сите пари, изедов еден увијавч со 5 ќебапи и салата од зелка така мераклииски...па после за десерт 2 еклери и од време на време си пивнував Спрајтче :)
и сега може да се каже дека све ми е до мора равно, нозете ми се дигнети на биро тастатурата мие во скут и одмарам си читајќи смшки по форумов,
ајде да не те замарам уживај си :helou:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Бејб...

Да а?така ли?еј...не знаев.
И додека го пишував ова во мисла ми дојде cool идеја што да правам во текот на овој депресивен ден...Дааааааааааааа,депресивен I mean ужасно здодевен сјебан ден(се извинувам на речникот).
Ама ако продолжам да седам овде и да те читам ке падне мрак...Ете веке е 16:08 минути а јас се уште се немам облечено а ни јадено.
Паааааааа пред еден час се разбудив...а зошто?зошто глава ненормално фучи.Место да отидам по апче јас киснам пред мониторов.

Што да правам коа си интересна:pipi:

Гушки бацки бла бла бла :back:

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драга
нешто не сум расположен денеска. за 2-3 саати треба да излегувам па можеби ќе се расположам ко шо треба :toe:надвор ми пиштат едни дечишта абе ќе излезам и партал ќе ги направам:tapp: за викендов ме очекува многу работа у п.м.

ај заминаф

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Драга..
Ништо, ништо не ми е.. А и ништо не и е :(
Таа грижа која ми фалеше ја добив за помалку од 24 часа

Глупаво е да доживееш стрес откако ќе видиш некој што во некоја смисла те потсеќа на никој : (

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Многу си ги сакам пилците кога ми пеат рано посабајле.:toe:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Халло Кеј :helou: многу ми се спие драга but it's fridayyyyyyy :zver: Парти деј драга ајде на партиии

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Денеска е втор ден кај што постам, овај петок и минатиот петок што значи затерав серија :icon_lol:. Го отварам фрижидерот и гледам јајца мајонез, биено сирење, фета сирење, новосадска, врат, кулен ништо од тоа како отворив така и затворив :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Сакав плус нешто да прошириме ама тешки времиња тешко оди, можеби во право е да одиме со стабилно познато проверено нешто не знам, а и мене некако не ми се ризикува......
Сабајле раано треба да станам ај ќе биде и тоа....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom