Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Драга!
Времево убива!
Ужас, ужас, ужас!
Треба да излегувам!
Ме мрзи да се тинтрам за излегување!
Па што бе? Што ми фали вака? Екстра сум си!
Ќе мавнам само еден туш, римел и лабело, и фурам!
Не дека ќе одам на некое посебно место... ќе одам до кај кхм кхм :back:
Душичка, вчера едвај дома си дојде.. мора некој да го релаксира :)
АјТ, одам да гледам ГБ..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

тапа ми е....тмурно и тужно...
си се шишав!
ХА! Пак неам коса -_-
и така...
си играм карти бај д веј...

T

TaMчЕ

Гостин
Драгааа
значи неможе да биде потапа :tapp: веруј
многу е досадно брееееј ....од шо немав шо да праам сто пати се лакирав :pos: боже боже скренуем и такаа сеа сум у исчекување колку ќе ми се извитка косата хахахахахаха :pos:
а следно можам да замислам шо ќе праам :nesum: ќе висам на плакарите у соба :pos: ако има некој паметна идеа за тепање досада само нека повели
:back:

:salut:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ана ин да клаб, Ана ин да клаб, је је је.
Драга, денес нема да мрмлам.

Ќе идам у Ла Кафе на ретро. Со чизмите од мама. И мааалку шминка.
Се изнасмеав ради еден ретардиран клип и на дузина идоитски грешки во правопис кај дотични фаци.
Морам да учам драма и театрологија. Ако се прашувам јас, би отишла кај Лужина на едно кафе и ужина да ми објасни се’ како што треба.
А не вака со кутри скрипти по дожд да го малтретирам и Иван и да се жалиме ко пензионери на автобуска дека сме напатена популација.
Не сме.
Само сме пасивни гомца.
Мио слика денес.
Уф колку сакам да го...
Па толку од мене, се читаме некој друг момент.
Иии да да. Си купив мал милион залчиња. Маслинки, кулен, пиперка во павлака, тазе багет, кроасанчиња, плус Рексона и списание.
Ојдоа у неврат 390 денари.
Голем пенис, среќна сум кога сум непоправливо хедонистична. А и во вторник сум на аеробик, а во четврток купувам карта за Таксират. Немаше врска многу едното со другото. Добро, на двете ќе ѕенѕам уз музика.
Абе ја сум вљубена ко магаре.
И убоо ми е.:pipi:
Медс

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Драга К-на.

Јас вечерва ... КО по навика , нема да излезам (оти сабота не за друго ) . Незнам дали тоа годините ме принападнаа или што е( али зголениот број на бели влакна не се добар знак) ... ама некако асоциален сум станат .
Се мислам дали да се бричам ... Изгледам ко неандерталец ...
Пиша ВиВи денес .. Воодушевена е од ново откриената популарност . Нема да дојди навака набрзо . А баш сакав да ја видам . Јбг ...
Си викам да седнам да гледам некој филм вечерва .. домче на топло и да си пукнам едно шише вино .
А пак можи и да легнам да спијам ... Нека зборат дека сум мрза колку сакаат .
Заправо ме мрзи да пишам .
Тил некст тајм

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Драгицо

Конечно после 9 дена.
Јако е мор.
Сеа ми се врти в крај. Не бев јас за в кафана, не бев :(

Aj aj уш два дена останаја.
И да знајш едвај чекам да одам нашколо.
Ми недостигаат професорине.Те зезам, класон само си го сакам.
Е така :pipi:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
добар ден !!! што си правиш?/ ја си седам си гледам страшни филмови, се плашам и тебе си ти пишувам :nesum: денеска ај така така ми помина денот ама вчера вечер беше :vozbud::vozbud: јако. запознав и нови другарки па богами и другарки :pipi: инаку денеска од сабајле ко му ја оправив дури пред некој саат се прибрав ама не беше нешто нај нај. утре ќе видам што ќе правам уште немам појма. инаку да ти кажам си се изнаспав од 3 до 13 спиев и само спиев :pipi: а книга кога да се фати?? за понеделник ме известија дека тест сум правел :toe: сега пред некоја недела по истиот предмет правевме :jaj: ама ај простено и е...класна ми е. за вечерва се двоумам дали да одам или не. врне надвор знам не сум од шеќер ама мразам да се шлакам низ кал и вода ај ќе видам :back:

К

кременко

Гостин
мори ракомет,ракомет,фудбал,фудбал,а у меџу времену бокс ,комбинација смрти,ама поарно тоа отколку да се маФтам некаде по овој дождот, а и некако досадно е све едни исти фацки си ги глеаш и станува банално, ми се иди у Менхенгладбах,а после у Гелзенкирхен,ама ајде ке биде и тоа
чаууу :smir::helou:

N

navivacka

Гостин
Систер

Еве ме мене пак...до пред малку скапев над книгата,ми се смачи веке:uvo:
Малку е здодевно и нема што да се прави...и оваа вечер нема да излегувам,времето е тапа,слабо народ зашто студентите се на факс и мора да учат:uvo:ама и јас не сум цвет за мирисање:pos2: и ти викам јас денес денот ми е погоден,полека излегувам од мачната депресија:vozbud:

Ај одам да те дочитам:back:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кај си ма ти?
Не те гледам деновиве како порано, ама обврските ме тегнат на многу страни.
Ете на пример, денес до Велес ме однесоа, па тек сеа се вратив.
Убо си поминав. Малку се прошетавме, си к'снавме, па си настапивме на крај, и ајде назад за Скопје.
Убав ден ми беше денес. Нозете за прв пат на дожд ми останаа суви.
Како и да е, утре конечно ќе го пивнам кафето што со денови го чекам.
Ма недели, не денови.
Кајгано, I need some rest!

Поздрав, суидалГ.:salut:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Кајги ебаго
настинат сум
чекам да си легнат моиве,да зеам тоа пивото шо го има у фрижидер,и да се лечам со алкохоол :):pos:
и така,баш е тапа,и времево и се
и да,лут сум,мнооогу
али ај нема везе,не сум битен ја
позз кајг.:back:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Драга...сеа доагам дома и не знам зашо дојдов дома уствари.
Избегав од дома со помисла дека ке забораам на некој работи што ми се врткаат во глава овие денови и поради кој сум нерасположен ептен,а уствари ништо од тоа,пак по старо !
Не знам зашо уствари кажувам некој работи што ги мислам,ги кажувам од срце со тон љубов,кога на тие што им кажувам не го сфакаат и разбираат тоа...ама ни баш малку...тоа е тоа Кајги,глупав сум :nesum:

Времево тапа Кајги,бев на кафе со братот,колку толку ме расположи,успеа да ме насмее барем малку и сум му благодарен за тоа...утре уствари веке денес одвај чекам,се вракаме на трибини по бојкотот и нестрплив сум,сакам да се издерам најмногу до сега,да се испразнам од срце...

Ајде Кајги одам да те читнам...:back:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драгоева

досадно мор.
Ијааааааааааааааааааааааааа
3 саат станало бе...
ај боље да си легнам ја ондак...
за 2 мин...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Најдрага,

Само што се враќам од град, уствари беше на роденден, па у диско, до сендвичара и еве тука пред тебе! Нешто невообичаено добро си помина у диско овајпут. Ди-Џеј Мешко изненади. Па он не пушташе кој знае колку добра музика, ама овајпут алаф да му е.

Иначе драга, мора и да се пожалим нешто. После едномесечна апстиненција од алкохол, данс го кршим и постот. И погоди што. После испиено едно мали вино Александриа и 3 Скопски, ја се напи. Почна да ми се врти просторијата. Еееее, а летото по пола литро текила и 5 пива испиваше пред да се напием. Тешки времиња дојдеа. Ама до некаде боље си е на сокче. Имаш си и кондиција, и убав сн, и концентрација. Фул си е!

Од друга страна па, супер е овака 3 пива и пијан. Со 180 денари(60 денари е пиво кај нас) си се напиеш, платиш си карта у диско, такси евентуално и со 250-300 денари си поминеш закон, не мора да остаиш цело богатство за еден вечер како што се случуеше летото.

А гледам и рецесијата јако удрила по џебовите на луѓето. Нема више толку опуштено како порано. Нема више никој да каже (па ни ја) брат оди да частим по пиво, оди да пиемо по сок....ај да се надамо дека ќе се извлечемо у брзо време од кризата(а не успевамо више околу 20 години т.е. од како се одвоимо од СФРЈ).

А и да драга кајгана морам да се пожалим уште на нешто(како стара баба сам :D). Веќе неколку месеци редовно посетувам теретана, ама ете денес ми беше ред на тренинг за нозе, и јас малце се опуштив со тежините, така да сега осејчам болки во пределот на рбетот(кичмата).

Тој имам моментално на душата да кажем па за понатамо ќе се слушнемо.

Поздрав,
искрено твој, Ице_Хендрикс!

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Драга кајгана,

досадно ми е, не ми се спие, ќе умрам :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.