Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Уел...
Некогаш градов смрди опасно!
На сељачана, некултура и недоживеаност.
Ако, еве сега врне дожд.
И се ќе испари.
Отидов ја да сонувам и да бидам демек неразбрана.
Како не.
Иста сум и јас со самата фрустрација.
К*рови у воздух пафтам.
Медс.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Сакам да гледам некој стравично добар документарец! Мора да најдам. Денов е чисто ,,новогодишен", погледот низ прозорецот и воздухот ме потсетуваат на Нова Година. Осамена Нова Година. Тажна.

B

black angel

Гостин
Draga,
nenormaleno glupavo se osekam i znam zasto.......aj idam da si ja lupam glavata vo dzid malce da mi se razbistri:tapp:

M

M del Mar

Гостин
Лејди
Добро утро!Како си?Јас еве сама по дома, атмосфера како времево!
Ми се излага надвор, а ме мрзи!Ми се прави нешто за да ја разбијам монотонијава а сепак во исто време и не!Кој може да ме сфати кога јас самата не можам да се сфатам!Искрено не знам што ми преостанува!
Среќна?!?На моменти ме пукаат бед флешови и ми кршат филм!

Видеово...лириксот запази...ајде лејди пријатно

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Кајганке...
Долго време не ти имав пишано. Ти фалев? Знам, знам...и ти мене :) Шо има ново? Супер, и јас имам нешто да ти кажам. Вчера на приредбата од брат ми се најдов со еден другар што учи со мене. И додека стоевме еден до друг и ги гледавме децата...ајде добро ќе скратам...незнам што ми стана, но го погледнав случано и некако многу убав ми се виде и го смував :kesa: Да да...и кога се тргнав од него си реков: нормална сум?? Знам знам...но среќа не ме одби...можеше да заврши лошо...бидејќи тој учи со мене. Знам де :) ќе го избегавав цела година. Ах кајги...што им прави љубовта на луѓето :шмек:
ајде одам јас...ќе ти пишам пак деновиве. И јас те сакам драга. чао

I

InF3cTeD

Гостин
Кајгиииииии ме болиииии главатааа и како и минатиот викенд пак од тоа алкохолот а реков дека не пијам...ама тоа е бе неразбрано створење се опи одвај дома си дојде и сеа како денеска со главоболкаа,на дождов....:salut: отидов да се лечам

S

SSS-Stolica

Гостин
К.
Мразам џандари, мразам луѓе со бели чадорчиња на главата...мразам се шо ми наштетило досеа и ме сјебало...
Сега моментално се загревам за на утакмица после:baklja:
Поздрав4е со песнава

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
Цуцлич ма...епа неможам бе веќе, времето ме утепува на секој можен начин...ќе ми се распрсне црниот дроб!!!

Абе толку неразбраност да се има, па тоа е немогуче!:nesvest:

Да ти кажам право, кога ќе пробам да не си земам све при срце(откога татко ми ќе си ги истури живците на мене) и кога ќе ми врати у Е*еш-и-мајка-и-татко стил е ми прек*рчува од СВЕ!:zid:

ај чао!

N

navivacka

Гостин
Kajги

Конечно ти доагам расположена маааа :je:сега можам на мира да учам без притисок и денот да го поминам во најдобро светло:pipi:утре е долг ден...мајка ми ме тера да одам на некој си освет:nesvest:ке глеам да ја убедам некако да останам дома и да учам:P

Aj одам да те дочитам:back:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Анано
ме мрзииииии
ти кажав колку мразам зглобови...
а ти кажав колку сакам прошетки по суви лисја....
епа и да ти кажам џабе е
не го правам ни едното ни другото
ке си ја чукам главата ама што кога не можам да се присилувам да правам ствари што не ги сакам.
а да, глава ме боли 3 дена по ред.
Дали на повидок е мигрена?
Ке дознаеме во наредната епизода...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес

Ме фаќа инает...
Нека не ми лазат на нерви, кеј?

Член од
17 март 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Mila Kajgano:smir:
Nemam nishto posebno da ti prijavam,saboten den so domashni obvrski,opushteno i so povremeni fleshovi:) ali kje projdat,zivot produzue :) Inace se spremam,fizicki i psihicki,za vecherashnava zenska,kafanska nokj....oooooooo,kje bide ludo i nezaboravno,po dolgo vreme,zeni na okup,u kafana sami:smir: ajt otidov sea,da se spremam:pos2: i da,kje se ide bez kola,slobodno da mu se prepushtam na alkoholot:tapp::vozbud:

So ljubov,
N.

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Scrambled egg oд ден на ден ми си се поинтересна.
Пази ситуација квази интересни персони напинаат на 16 годишно девојче (како еж на динче :pos2:) за да докажат колку се семоќни со "нивното постоење" за разлика од кутрите кои "не постојат" :cry:

Well. Let's not start sucking each other's dicks quite yet.
ОК?

Јас заминав по пуканки а ти следи ја ситуацијата па можда Фернандо ќе дознае дека самиот себе си е мајка или пак Марица ќе го смува Пабло.
Знаев дека млади бунтовници се криви за се good damn it знаев :lut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom