Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
денеска знаеш слободни сме, немам некои планови ама си најдов занимација :pipi:случајно, така уште дур си лежев забележав албуми. одам да видам што има внатре и коа видов...... јас бебе кај што сум бил :pipi: ехеее си се вратив 17 години назад во минатото. кај што сум бил бебе, па една година, па крштевка, па малку поголем.......ех сакам пак да сум бебе. сите по тебе трчаат, ако нешто сакаш само заплачи и твое е. абе уживанции. туку стварно јас забегав, патував низ времето. прекрасно е чувството после неколку години да гледаш некои слики. видов едни другари кои ги запознав кога имав 12 години во црна гора: филип, никола, марија, маријана, давор и кики. после ги видов и другарите од дојран: софија, ана, давид, дејан, ивана, тамара и јован. ах спомени, како за момент да се вратив пред 5-6 години назад и како пак да се дружевме со нив.
абе ти викам јас забегав, кој знае што сум правел вчера вечер сега вака што забегувам низ времето
ај ча-0 :back: заминав да ја гледам свадбата од моиве ( се зезам )

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Robbie Williams day...Го подзаборавив човечето кое тврдеше дека зборува со вонземјани,го направија луд мада за мене ќе остане секогаш брилјантен музичар
....Come on hold my hand,
I wanna contact the living.
Not sure I understand,
This role I've been given.
I sit and talk to God
And he just laughs at my plans,
My head speaks a language, I don't understand.....
Во неколку реда може слободно да се направи copy paste на сечиј живот и совршено да одговара.
Ако продолжи времево вака ќе не однесе сите во англиска временска депресија.Нејсе....
Ах јаро јаране шо би рекол Џамбазот,што мајка ја барам овде,што улога ќе е оваа или е некое ремек дело кое ќе добие награда за животно дело или златна малина.Ќе се осеќам нешто како Сандра Булок(иако оскар и награда за животно дело не знам колку можат да се поистоветат) ако ги добијам двете мада и ќе се збунам.Си пишав еден пост за духовната интелигенција пред некоја недела,колку пати и да го препрочитам се осеќам као Нострадамус,кој сака како сака нека го толкува ја знам што сакав да кажам.
Не познавам институција ниту човек освен Дедо Мраз(стари до кога ќе чекам бе еј:sakas_ust) на кого ако му пишеш има одговор на сите твои прашања,затоа луѓево си запаѓаат во себеизмачување,немаме способност да знаеме се и да толкуваме се што ни се случува.
Сега директно ќе му се обратам на Г-дин Мраз.Знам дека сме мај,свесна сум дека имам 23 години(добро де уште малку 24)...но да продолжиме...
Драги Дедо Мраз ако до следнава Нова Година не ми одговориш на твоите ирваси ќе им се случи нешто ,па да те видам како ќе ги влечеш тоа вреќите дури разнесуваш се во рок од 1 мин(гарант ќе мора да ослабеш).
Со почит RocknRolaa
:pishtoldz(ова е само предупредување)

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Драга беее...зашо не го бива времето надвор, денес ми е матурска како на заинат сака да врне денес. Додека сите школи убаво си поминаа на сончеви денови :(
Но ајде батали го времето битно е убаво да си поминам нели :) цц не ми се верува завршив средно ко да вчера бев 1ва година NO MORE SCHOOL :cug:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
И на крај не одам за Загреб,зашто настинав ноќеска факинг :( :(
А она ќе иде..шо ќе праам 3 дена без неа,не ќе може да ја видам :(
Место овие слободни денови да се журкав,ја дома ќе треба да седим,ауу се нервирам :nerv:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

какви се судбини има ... многу ми е жал!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Драга,
се вратив прееска од екскурзија.Будимпешта,Прага,Виена.......МНОГУ БЕШЕ ДОБРООООООО :)
Не ми се враќа назад во селово наше Скопје.Прага и абсинт ми се двете најомилени работи на свет од сега.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Драга
значи се изнервирав многу,
нешто ми го изеде канаринчето беее :lut:
Шубо ми пееше на сабајле, многу ќе ми недостасуват :(

RIP канаринче мое најубо :cry:

Г

Господ

Гостин
bump
шо мајка ти?
Бамп пост...
Дезориентираност
Continue as usual.

M

M del Mar

Гостин
Лејди
бев хепи!
А сега се напнав и се изнервирав до макс.
момент на: што со себе?
Морам да се вратам у нормала, ае идам да се луфтирам у насеље!
поздрав.чао.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга....
измеѓу седење на нет и висење на турбофолк журка со лицемерните ми другарки изберах седење на нет.Барем ке прочитам нешо корисно.

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Драга Кајгана,

Џабе ... кога не сака да слушне, да види, да направи

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
драга, имам премногу работи што сакам некому да кажам, но како и секогаш не знам како да почнам.
дебилизам, нели?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Драга,
ску*чено ми е!
Ќе се приклучам на оние сајтови за онлајн дејтинг, ќе си најдам некој послушен муж од Шведска и ќе емигрирам таму! Барем Волво ќе возам, ако ништо друго!
СКУ*ЧЕНО МИ Е БЕ! Не преку глава, преку све ми е!
Ај барем панталоните ми се добро-газо-оформувачки. Ќе фатам некој побогат и попослушен.
Идам да правам нешто. Да докинам нерви.
ЧаоС (сељачко онакво)
Н.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Драга

Почнувам да водам здрав живот :). Нема више алкохол,цигари ...само на спорт :) Крајно време беше ...

Член од
22 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Кајгано, се молам на Господ моиве утре
да ме пуштат :( држи ми среќа. во тоа е мојата иднина. хаха не. xD
:smir: те сакам Кајгееееееее <3 !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop