Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Драга кајгана
помина матурата и плус 9 години од неа :)

Нека им је честита на сите денес што ја слават

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Како ли јас да се наспииијам, како ли да си одат подочњацииивеее.... :icon_lol: Немам сила. Ама никаква. Тапа сум, не можам никако да одморам ко чоек. А есејот денес што го правев беше...... најверојатно најлошо нешто што го имам напишано. Ај чао.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
нервозен сум :uvo: и тоа многу. имав 3 часа ама глупави в крај. на еден ме испрашаа, на другиот се карав, и на последниот спиев. мораше мене да ме испрашаат, нездрави сите. :tapp: ги учев лекциите и за што? за да ми постави некоја сосема трета. на првото тромесечие, на полугодие и второто тромесечие имав 5ка е ај нека се осмели сега за на крај 4ка да ми штракне :lut: :nerv: и не се нервирам само за ова ( оти знам дека 5ка ќе ми пише ама си го тупам мозоков) туку се нервирам и за други работи што не можам да ги пишувам, оти ако почнам да пишувам ќе треба уште толку да се нервирам и нервирам :nesvest: одам да превземам нешто оти 4 дена сме слободни, а јас кинам живци наместо да уживам. пукнете душмани заминав на едно пиво :icon_evil

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
мила...

...Не им веруј на сите у се шо ќе ти кажат......те лажат!!!
Ова од искуство ти кажувам :)

ајт отидов...:back:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ВЕЧЕР МАТУРА!!!!!!!!!

п.с. се искасапив
edit: [british] now I am a bloody racist! [/british]

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Хуху.

Одам на јагоди и грд филм за испит кај Лени.
Сега си правам пица леб и ја слушам машината за перење како потскокнува. Деблокада на ум и срце.
Статус - шлајки и џамлии.
Сексуално разлеана по пенџериња, тенџериња, завеси и часовници. Ми фали некоја даска, сериозно! Ништо не правам, ништо не славам. Немам кеш, празна сум ко леш, и слични тиња рими што ме облагородуваат.
Си играв прееска со стоте мачки кај Нате, црни, најцрни.
За неколку дена правиме 1 година.
Се надевам ќе се сетиш.

Мала дигресија: Апсолвентската иако помина, решивме да ја повториме, во облик на onion & garlic party! Сите ќе носат макала, салати и храна полна со овие контаминирачки здрави продукти и после компаратистички ќе си хухаме!
Да не постоеја моиве колеги, другарките мои јамбџики и сестра ми, одамна ќе бев мртва.
Или евентуално искасапена жртва, сама од себе.

Одам да видам што се стори со лебот.
Медеа, домаќинка и кучка, раздор и примирје и слични гомненици опозитни.
Во ера на водолијата, оган ме гори.
А мислев дека се’ ќе биде различно!
Кврц!
Реалноста гризе, и тоа со старечка вилица, ко питбул.
Доста беше.
Чауо.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Уште еден пријател ''down''. Ако треба ќе ги изгубам сите, барем ќе знам дека никој не ме користи како бесплатен спхијатар или советник кој стои 23/7 на располагање.

Belle Demoisell

l'impératrice
Член од
20 мај 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
На пат кон седмица на голема лапачка :) !
п.с. нема за тебе нананананананан !

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга.....
Зар има спас од чудото наречено турбофолк?Очигледно нема...У центаро на градо, у „најелитните кафичи“ тинче : „Ооооооонаааааааааа јееееееееееее лепшаааааааааааа од ночиииииииииииииииии“.Срам срам срам!Срам за нашиот народ!Срам за нашата држава!Срам срам срам!Се срамам од моите „сограѓани“.Се срамам од оние кои ај ќјуто им е помало од на препечено колаче!А такви ги има многу!Ние кои слушаме нешто друго освен турбофолк сме во изумирање!Во изумирање се оние кои слушаат техно, да не зборувам за оние кои слушаат рок/метал.Загрозен вид загрозен вид,сме навистина немам зборови.Курсо ми е во зграда во центарот, спроти „елитните кафичи“.Океј, спроти магнет е, само од таму се слушаше музиката(не и од ти амо).Ама шо да ти кажам.....расипаа ни часо....учеме си за футорологија, нанотехнологија, а они пуштиле цеца да ми блее.Главата ме заболе , ебааааааааа(а)го.Револт револт револт!Не можам да кажам смрт за фолкерите, ке треба цел град да згасне, ке останеме и без луѓе на високи позиции(градоначалник етц...).

T

TaMчЕ

Гостин
Срцкастааа :helou:
Какоо си ми ?добра,наспана?а дома си ?или и ти ко сите на матура? -.- епа не е фер веќе само јас да висам домаа :( седи барем ти со мене..Иначееее ми се спиее мноогу и уморна сум ептен ама не ми се легнува..премрзната сум од прееска цел ден висење во парк ама сепак пак ќе кажам вредеше :back: го сакам повеќе од се, Кајг! Иии ми фали препренајмногу :( ии едвај чекам утре пак да го видам :pipi: :wub:
Одам да те прелистам па да спијам :back:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Утре попладне идам за Загреб :je::je::je: за прв пут ќе го видам Загреб,и по втор пут на Гета,убоо ќе биде со убава особа :wub::wub:
Него денес у школо за ѓабе шибнав од час..ама многу ми е гајле,поарно така отколку да ме прашаја и да си расипав оценката!
И едвај се чека да дојде 26-ти..спектакал ќе биде !! :)
Ајт сеа одам да те видам,и да го ислушам Борче у Момент на Вистината..ненормален е чуекот мајке ми..:pos::pos::pos:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Се чуствувал како риба пфФф! Барем се чуствува некако.
Јас не се чуствувам никако и му љубоморам :icon_eek:
И немам вода цел ден! Добро !?

Hatred

save.exit.planet
Член од
17 мај 2010
Мислења
83
Поени од реакции
4
драга...
стварно е ок..супер е :D..
а од матури преку кур..
не се замарам веќе..ќе се пушти на мсн...ќе реметиме све живо..
шо се сеќираш..
ае и на тебе не ти е лесно хаха..

Член од
24 април 2010
Мислења
34
Поени од реакции
2
кајГе..Ти ветувам дека никогаш повеќе нема да пијам..никогаш повеќе....Ради тоа пиење сега сум избедирана Премногу....незнам што да правам кајгее....Како да зборувам со него за тоа што му направив? како да се извинаам? дали ке сака повторно да ме види он? Тежок деген сум си..=)
ке си се убијаам :/ ах....гад сум =)

T

theTinule

Гостин
Колку сум глупа.
Требаше да отидам прееска. Ама откај да знае чоек дека волку досадно било дома? (предвиди тина, предвиди)
Ај, утре.
Ќе се опружам на трева, ќе си прилегнам, мх мх мх...
Ладно бее! Ама постојат јакни, шо? Че си се облечам.
Нишо, тоа. Јадам чокостоби флипс и ми се иде у пааааааарк :(((((((((((((((((((((
Треба и калвир да вежбам -.-
Лееелее ај!

п.с. си го вратив фацакнига профилот досадна ми стана ти. сеа пак ќе го бришам xD

АЈДЕЕЕ 20 за 12 дури сега е -.-
и шо е ова сите си испобришале профилите? -.^

и забораив да ти ја пратам. не обрнувај внимание на текстот.

бацка. topsi kiss4e mwa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom