Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Hatred

save.exit.planet
Член од
17 мај 2010
Мислења
83
Поени од реакции
4
драга..
не ми се живее нешо посебно у последно време..
ако ми каже уште еден ќе биде подобро ќе се убијам..
неможам више..сакам да фатам некој бус шо прв пат го глеам да ме однесе негде уџум да не слушам веќе никој ништо..ни мсн ни моб ни девојка ни матури ни родендени НИШТО..само да лежам и да слушам музика..и некој до мене шо ме сваќа..
заеби и тебе не ти е лесно..поз

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Гадно ме заеба кучко скапана! И сеа заради тебе пати цел женски род!
16/5/2010 од Јас бе

А?а?А?
Комплекси кајгано, исфрустрирани копилиња.
Така почнува се.
Чао.

Види види и ова... Свесна ли е, брат?
Добро, свесна ли е? Свесна ли е дека сите даваат? Свесна ли е дека сите кад-тад даваат? Свесна ли е дека сите ги боли првиот пат? Свесна ли е дека сите нејзини другарки дадоа? Свесна ли е дека само ќе ја боцне и после ќе ужива? Свесна ли е? Не бре брате, не и иде паметот.
12/4/2010 од Таралко

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Драга он се чувствува како риба, а јас се чувствувам како утепана мачка :):):):)

Ми се спие ми се плаче, а се заманкав по нетов и дојде 1 :)
П.С. Friday is coming :)........ITALY HERE WE COME :)

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Сакам да живеам на некое многу студено место каде што температурите се многу под нула. Од неколку причини - барем ќе знам дека е ладно и времето не е променливо како ова тука, а и толку ќе би било ладно што најверојатно и сите емоции и чувства и патетични сеќавање би замрзнале и би биле се освен она што се, би биле мразулци кои би се криеле длабоко позади ледената обвивка. Не би постоеле, не би егзистирале, и на нив би се навраќала само кога самата би сакала - скоро никогаш. Мразот би се стопил само по моја желба за да се навратам на одредени сеќавања, а познавајќи се себеси, тие би останале такви засекогаш и никогаш, никогаш повеќе не би биле болни како сега во моментот. Па, вреди ли да се жртвува целата човечка среќа со цел да се заборави нанесената болка? Можеби...

Друго многу битно нешто, сакам куче. Во моментов, колку и да ги презирам животните ми треба некое животинче кое би ми го исполнило денот и не би имала време да се бедирам колку што имам сега. Викаат, љубовта со пари не се купува. Се купува - ќе си купиш куче и ќе те сака најмногу на цел свет и ти ќе бидеш единствената личност што ќе го прави среќно. Во тој случај, ќе си подарувате љубов и ќе живеете happily ever after. За задоволување на потребите, во денешно време има вибратори, така да се е решено - љубов и задоволство можеш да купиш со пари.

Мразам навечер да гледам накај небото - прави да пишувам поезија, а тоа прави да се чувствувам попатетично од нормално.
Мразам вакви моменти, кога ми е досадно, и ми студи. Но, како и секогаш, гледам на позитивната страна. Барем имам некаква инспирација, да правам нешто продуктивно...

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Преку глава од досадниве денови,за се ќе наплатам викендов.

T

TaMчЕ

Гостин
Драгааа и уште еден прекрасен ден изминат со него :wub: иако измрзнавме вчера вечерта во парк ..вредеше секој момент :wub: Денес баш ќе биде лајт во школо од 12 сум до 3 и пол :je: и после тоа правец парк до вечер :pipi:
Мнооогу им се радувам на овие 4 дена слободаа, нема да се приберам дома мајке ми..ќе ги искористам максимално со него и целото прекрасно друштво :back:
Ајде срцко уживај си ти јас идам да се спремам ...мвааааа те сакаам :pipi: :kesa:

U

UniqueGirl

Гостин
ДиК[еј]

I feel like .. like a whipped cream pie.
Ма както карамеw. :pipi:
У задње време иам осеќај дека ќе се растопам.
Можда треа да стартуем со титки и сендање sms пропратени со лигав содржај.
Ма не....
Знае дека го сакам, не?!
Патем, уше се растегнуем, ај на кафица со наут м? :pipi:
Ок, кој кур ми е со монологов.

- Te sakam kaygiii. :vozbud: :toe:
- Еби се Маријо.

К.
Бај. :back:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Joу мен

Знајш ли шчо?денеска ми е посебно ладно.Штета што не е покрај мене да ме стопли ама ај ке биде и тоа некогаш нели...
хихихихи да знае што му спремам,ке се шекне начисто.Aма таков е бољи:)
А ти мури шмизло една... у ред ли си...Не?епа гајле ми е за тебе да знајш:nenene:

Aj ојдела сум...нејку те:back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Oj

Знаеш колку тестови ијам?!
Знаеш?!
Не не, одговори ми дали знаеш!!!
Миљон!
Ај шо ги прегледав, ај шо на пола немав клучеви ама и извештај коа треба да пишам ми се стужува за озбилно!
И неам усб шо е најрагично у целиов муабет.
Од следен семестар сите семинарски и извештаи и испитувања и истражувања и СФЕ на време ќе се завршувам, море и пред време, зашо вака не иде у 5 за 12 да пишуваш.
Додуша 25 за 12 е, ама ју гет д поинт.

На ти една сеа за муабетов да ми се веселиш дур пишувам репорт за испитаников.
Ако не ти се допаѓа мојот избор скар засекоаш!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Драга...
..станувам денес и слушам свирки од коли по улица, си реков свадба да е не ќе да е зошто четврток сме!
Си реков или добивме датум за преговори или Николче Груевски се обесил на плоштад! Пуштам вести ништо!
Кога тоа матурантите славеле :) Нека им е честита матурата :)

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Кајгана,

Отидов до кај Џоко по силата, ште се в‘рнам.

Кајгана...

Гледаш, уште му ја немам вратено, иначе он знае англиски ! ! Не е он крив, ја сум! Ветувам дека ќе му ја вратам пред уште еднаш да стане предмет на ремет чак што више и од луѓе шо знаат еден збор повеќе англиски од него. Пис !

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ..

познавам една принцеза ... :vozbud:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.264
Поени од реакции
2.261
Ееее Драга Кајгана.......

Дојде матура. 20.05.2010:cuc: Вчера беше 01.09.2006, влегов во училница и ја запознав најдобрата професорка која некогаш ќе предава на светот. Пола од соучениците ги познавав така од прв ден почнавме се шеги. Седевме, што седевме, саат време, па на по тост до кај Диче и накај дома, да се пофалам дома дека математика не ми предава Стојчо. Си легнав вечерта и заспав изморен од новото доживување. Се будам сабајле и гледам на календар 20.05.2010. Се мијам, моите ми честитаат, ми посакуваат дипломска, гледам испеглани панталони и кошула, а сеуште не знам што тоа значи. Кога се свестив видов дека од вчера до денес изминале 4 години. А мислев дека ги сонувам, часовите, натпреварите, запивките во салата, операцијата “Бела Вода“.

И како што напиша една школска “The tingling feeling when you are excited & nostalgic at the same time......“. Но, ме чека работа, не можам веќе да ти прикажувам. Се на се мило ми е што го сонив сонот што ти го раскажав.

Остани ми со здравје......

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга ..

познавам една принцеза ... :vozbud:
Драга
постот те наведува да мислиш дека е за мене..
И за мене е! :vozbud:
хехе

Сеа ќе заиграм брејк денс!
Пошо познавам зајче шо збори хехе :hump:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom