Еи
Пак ја
Редовно те дружам у 3-4 саат сабајле ј0
Шоќепраиш, коа нема кој друг...
Доста ма -.-
Не ми прибирај многу -.-
Сум хејтал...
Е не ти хејташ.
ХАУС СЛУШААТ ЕЈ!
Ти се верува?
Не само шо слушаат хаус, туку и хаусот транс го нарекуваат!
О БОЖЕ!
Се смеев со манс вчера, глеам пастираат некој видеа у тоа темата за маркуз дрндрнмилојко со ВОЗБУД смајлиња под него...
И си викам, дај да чујам, шознаеш, може му се засвиѓала некоја пичка на хомосот па се опраил...
Брат... слушам... и не ми се веруе!
Онака, момакот се убацува со некој прелаз шо звучи ко авион над глаа да ти полетува, онака, очекуваш момаков ќе влезе ко ориз у посна сарма, мислиш момаков ќе влезе со металска... Ма неееееее бе брате, ЛИГЛИЊАААААААААААА!!
RAWR! :pishtoldz:
Гнаси никакви.
Dzuskamo sa curicama u kluuuuuubu <3
МАРШ БРЕ МАМАТА ВАША ГНАСНА!
Само за вас! Нишо поише!
Ни заушки невредат човече, ко не ве напраиле стрејтери ко мали, сеа стап ко ќе видите, само на едно ви текнува..
Него, батали
Денес безврска ден, нит физика ме крена да се отарасам, нит тест англиски праефме... врска немотија, ко џабе у школо да бев..
Денес, цел ден гејмам, једино на матура шо бев 2-3 ракиици да здрмам и со пивце и Дамјан Марли да се оладам
Просечен ден... Али како ми е на крај на година, почињам да се радувам на просечни денови еј
Једино, ме радува што четвртоков идам цел викенд покрај езеро!
Да видам Струга, љубовта моја да ја видам!
Мора
Да ја гушнам, да си наполнам енергија за надаље и будуќе...
Нек помине годинава школска, преку к, знаеш? О_О
Треа летово да се шета, backpacking низ мкд да се праи... у Стојаково да се иде, у Богомила, у Добрејци... Мора буксна да се распали на такви места... Мора и у манастир да се спие, мора и у некое рандом село ко Тролово да се заскита...
Едно 10тина дена да не снема, кај дувне ветрот, таму, иаме кеш, иаме ранци со еден тон ствари, иаме грање, иаме музика, ма, имаме позитивна мисла во глава и cojones измеѓу нозе, па изволте!
Еј, идам ја да спијам... батали монози, утре у школо треба да се иде -.-
4ao. pozdrav.