Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга

Кога иде иде
кога не иде не иде ама ептен
онака не само шо не иде
се враќа назад...

Г

Господ

Гостин
Bump....
Шо барам на темава -.-'
Ај коа веќе сум тука...
Драга кајгана...ми треба лоботомија.
Save me from the evil spirits.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
untitled.JPG

Јас иначе добро онака....Досадно ми е по малце али ете се снаоѓа за живеачка по нешто....
Ми се спие по цел ден!
4ао

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Ах кајгано
само нејќам да се деси тоа што ми го најавуваат дека ќе се деси
тогаш мислам дека ќе се сменам скроз и нема враќање назад
скандали у курац
напињања без везе
ај убаава вечер си имав
нејќам на мислам на тоа болно ми е
пивнав по којзнае колку време
се изнасмеав се изнаполнив па фрлив и по некој лоок кај шо се заслужуваше
убао беше
ќе ги видам ли истите луѓе пак?!
тешко.. ајт
ќе си глеам филм иам сеа звучници, не мора да дремам на столче и да ме болат ушите од слушалки
само да си најдам гфин превод и ќе биде океј све,,, бар вечерва ако не.
:back:

H

HITCH

Гостин
Драга Кајги,

Dream and love are just words - until you decide to experience them!
Ја знам теоријата ама праксата ми е под нула :pos: јбг не може сите да не бива за се` :pos: :pos: :pos: :pos: Го ислушав - Ми нисмо анџели 2, го симнав и третиот дел, ама кога нема да ме мрзи ќе го преслушам :pos: преморена сум, а и ептен расположена сум денес, па затоа ќе си легнам порано.

п.с. морам да намалам со red, red :pos: :pos: :pos: не за друго, нема смисла да ја зема Аки пак :pos: срамота е :pos:
п.п.с му ебав мајката на ретровизорот прееска итоа без red, на суво :pos: одамна немав направено штета хах ама го залепив...

лесен сон

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
мила...

...значи почнаа матурскиве готово...а со нив почна и внесувањето на поголемо количество на алкохол секојдневно ( не дека до сега не било така)
Супер ми е почнав и да се спремам за на одмор со моето либе...добро бе добро знам дека е рано ама сакам побрзо да дојде сеа еееееее...
Слушај ја песнава добра е

Ајдееее чекаме фудбал да гледамееее...
Ја навивам за Шпанија, а ти мила???
Знам, знам дека и ти ко мене :) :back:

Ај драга тука сум ја ќе шеткам низ форум, ако ти требам титни ми ке ти се јавам...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Драга...

Го знаеш она чувство кога се ти е хаотично, а во исто време се совршено мирно?
Кога еден мирис ти носи безброј спомени?
Кога џвакањето мастика ти е само по себе смешно?
Коа си кажуаш ствари на кои не моеш сама да си се вратиш од смеење?
Takов ми е денов..
Ме болат бубрези, ама баш ми е гајле...
Многу кенкам и за тоа ми е гајле...
У соба е смрзнувачка, ама ич не се замарам...
Ијам болка низ поголем дел од телово, ама слатка болка е.

Сакав да ти кажам дека имам личност во животов што успева да ми ги прости сите хирови и сите кенкања, дури и моите кенкања да му бидат занимација некогаш. :)
I consider myself one lucky girl to have him in my life.
И покрај тоа што успевам да му ги уништам деновите и покрај тоа шо некоаш ме вади од кожа..
И знаеш...единственото нешто што ме држи е мислата дека некогаш, барем понекогаш успевам да го направам среќeн...
Насмевка, светнати очи и едноставно 'да' на прашањето среќен?! makes everything worth it!
За тавите моменти вреди да се живее.

И ијам личности што не ми прават муабет фор ноу ризн. Што ми се лутат за глупости...
И ијам личности што не можат без мене, што не можам без нив..
Што се карам до солзи и што се смеам до солзи..
И шо ме тераат да одам на психометрија и шо ми се смеат цел ден на глас зашо ијам домашен однесено на факс..
И шо ме слушаат кога ќе кажам нешо, шо сакаат да седам до нив и да седат до мене..
Да ги гушкам и да ме гушкаат..
Шо ме викаат мочла и шо ми се дерат дека ништо не оставам на свое место...
И знаеш, убаво ми е. Покрај се.

Да имав клавир, ќе му се стаев и ќе го напраев . Само за тебе кајги бејби!
Сигурно си мислиш „Па не знаеш вака да свириш мори глупа„
Ама не биди смотана, да имав клавир ќе знаев!!!
И си го слушам Бибер.
Во таа чест, би сакала да те почастам со песничка.
И мислам дека доста брборев, деновиве многу зборам.
Време е да идам во мојот принцезски кревет :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Еи :)
Пак ја :)
Редовно те дружам у 3-4 саат сабајле ј0 :)
Шоќепраиш, коа нема кој друг... :)
Доста ма -.-
Не ми прибирај многу -.-
Сум хејтал...
Е не ти хејташ.
ХАУС СЛУШААТ ЕЈ!
Ти се верува?
Не само шо слушаат хаус, туку и хаусот транс го нарекуваат!
О БОЖЕ!
Се смеев со манс вчера, глеам пастираат некој видеа у тоа темата за маркуз дрндрнмилојко со ВОЗБУД смајлиња под него...
И си викам, дај да чујам, шознаеш, може му се засвиѓала некоја пичка на хомосот па се опраил...
Брат... слушам... и не ми се веруе! :pos:
Онака, момакот се убацува со некој прелаз шо звучи ко авион над глаа да ти полетува, онака, очекуваш момаков ќе влезе ко ориз у посна сарма, мислиш момаков ќе влезе со металска... Ма неееееее бе брате, ЛИГЛИЊАААААААААААА!! :mad: RAWR! :pishtoldz:
Гнаси никакви.
Dzuskamo sa curicama u kluuuuuubu <3
МАРШ БРЕ МАМАТА ВАША ГНАСНА!
Само за вас! Нишо поише!
Ни заушки невредат човече, ко не ве напраиле стрејтери ко мали, сеа стап ко ќе видите, само на едно ви текнува..

Него, батали :)
Денес безврска ден, нит физика ме крена да се отарасам, нит тест англиски праефме... врска немотија, ко џабе у школо да бев..
Денес, цел ден гејмам, једино на матура шо бев 2-3 ракиици да здрмам и со пивце и Дамјан Марли да се оладам :)
Просечен ден... Али како ми е на крај на година, почињам да се радувам на просечни денови еј :)

Једино, ме радува што четвртоков идам цел викенд покрај езеро! :)
Да видам Струга, љубовта моја да ја видам! :)
Мора :) Да ја гушнам, да си наполнам енергија за надаље и будуќе...

Нек помине годинава школска, преку к, знаеш? О_О
Треа летово да се шета, backpacking низ мкд да се праи... у Стојаково да се иде, у Богомила, у Добрејци... Мора буксна да се распали на такви места... Мора и у манастир да се спие, мора и у некое рандом село ко Тролово да се заскита...
Едно 10тина дена да не снема, кај дувне ветрот, таму, иаме кеш, иаме ранци со еден тон ствари, иаме грање, иаме музика, ма, имаме позитивна мисла во глава и cojones измеѓу нозе, па изволте!

Еј, идам ја да спијам... батали монози, утре у школо треба да се иде -.-

4ao. pozdrav.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Морее, малиов, овај атеистон, одлепил. Овај бе погоре надмене што е, овај шо господ го мрази.

Него ти мор Кајгано, да вииш, оваа денсеркаа, море се дотерала, море се накинџурила, брееее.... е, бијонси гомна да јаде, е така да си знајш.
Немој ти мор така другпут да изпаѓаш, отии.. бегалка те земам, старци не ти прашуам, ај.. не се играј.. е!..
Па тоа фризурана, ѓомити излегла од оноа спотојне, е!..
Ам добро, наше дете, да го пофалиме, ам нема нишчо лошо втоа. е!.. ако чедо ако, за арно за убоо...
Еми ај, сосреќа нек ти е, аирлија, за многу гојни. иии, немој таму да беснејш, и со гола кичма да се шеташ, болна ќе паднеш, кој ќе те гледат после?

Е!.. а оваја па, оваја старчугана, оваја што у скопје дошла па мисли санки само она физика предаат.. бреее...
И шо, сеа белким ќе научам до 7 саат, а? Отии ако не научам, кооој ќе му ја мисли овега до јуни таде физика да учам.. е!..
И сеа, да си сварам едно кафе, црно, очи да ми отвори, да ме ококоре... е!.. убоо...

Ај создравје сеа, ојдов ја да си бркам работа...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Драга,

извини али стварно во последно време немам време за тебе. Ќе ти се навратам поактивно за една недела отприлика.

†GODLIKE†

Член од
24 април 2010
Мислења
34
Поени од реакции
2
Најмила...Добро утро.! како си ми денеес? јас сум Прекрасно фала на прашање..:]
ах...17.05.2010..најубав ден во мојот живот деФ:) ...Си бев на кафе со тој што ти кажував вчера и најубаво си поминав.....Лала..попраив и тоа оцените..и ми се деси нешо шо никад нема да го заборааам..но друг ден ке ти го кажувам тоа..:$
:wub::wub::wub:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Шо убаво ќе си го прчам една недела.:toe:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драга

не е за мене опција за аватар...
еби му мајката...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Пријателке,

Свака му част на Кирил Филозоф, али не сме на иста бранова должина да ги разберам неговиве филозофии, јебига. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom