Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Истото што го пиша гладиус, само што наместо идење у кафана, ќе решавам прогресии. :D
Ако сака да му ги позајмам нозеве, да види како е да си оневозможен. :D:D

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Се радувам!Исполнета сум!Минатата ноќ ми беше прекрасна, ја поминав заедно со колегите во кафана и се остаивме на маса:icon_lol:.За денес подобро да не ти кажувам, ќе почнеш да ми завидуваш:P.Книжевност 10, Морфологија 10, Современ 10 мхмхмхмх само нека се редат Кајганче!Со гордост ти изјавувам дека сум ги заслужила тие оцени!Уште две оцени да средиме и се препуштаме на одморање, ама оноа целосно мхммм!
И да, утре конечно ќе спијам до кога сакам и ќе станам без sвонењето на алармот!Абе милини!:pipi:
Baci:back:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Passed down to you...

Исполнет ден жими мене... По Крит, Микена и Рим (јбг стари сметки за израмнување) морав да отидам да го зберам инсталационото ЦД од кај баба ми, ради precautious measures. Имав некој црногорски вирус упикано во РС-во па реметеше дека ќе штрајкува со одмор од неработа...Али као црногорец шо бега пред лопата така и овој му ја спрашти коа му лупнав да ми решава источно прашање. Како и да е ок е сеа за сеа. И таман кај баба ми требаше Один мачорот требаше да отиде на ветеринар поради свирнати уши. Стар е мамата иако чука во него ветеранско срце. Не се дава. Мораше да му ветам цела порција пилешки прсти за да се постмири. КАко и да е, пројде и таа одисеја. И за крај една емисија ми ја зовре крвта. Ама јбг коа имаме платеници во нашата земја да се “осеќаат“ македонски. Ај у курац више.
Планирав журка викендот но испаднаа додатни ситни проблемчиња кои ако не би се решеле сеа, би постанале нерешиви for the time being. Така да журката е за после 15 јуни. Факс си е факс.
So says Saladin...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
еве ме и мене. мислам ако ме бараше ете тука сум. ти кај си? те нема некако........
ми се спие, а не можам да заспијам :nesvest: очиве сами ми паѓаат ама на кого му е гајле.......
на единствено шо се израдував е дека не учиме ни петок, ни понеделник :music3::pijan:уште два дена ќе издржам в затвор и после 4 дена слобода.
ај одам да читнам набрзина нешто дур не ми паднале очиве.

ча-0 :back:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
ДраКа

Шо да ти кажам,маааксимално користам одморов мој за да учам xDDDDD
Океј,нишо не учев,лажам.....Последниве неколку дена ова време се ме пуца страв,и си викам у себе,утре ќе станам од спиење па ќе учам,али к*р,ако не седнам до петок нешо да научам,си ебав векот.Ќе се потам у август у школо......
Иначе денеска нов број си земав за мобилниот,бтњ као се здркав коа го купував,таа у VIP шо работи: Име и презиме ? Ја: Незнам .......
:icon_eek:,<-- Фацата нејзина... И ај после идам дома,вадам старата картица,ја кршам,и само у истиот момент ми текиње, МОРЕ НЕПИСМЕН,СИТЕ БРОЕВИ У ТАА КАРТИЦА ТИ БЕА !!!!!!!!! И сеа у новава картица иам броеви само од СМЕТКА,ОПЕРАТОР, и уше 2-3ца такви ВИП будали... ти ебем.... ептен заебан ден ДраКа........

Ај идам да те прелистам уше малце.
Заебан поздрав,DracevoTheCity :back:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кајгнао, матурава е многу зезната работ, посебно кога ти треба да бидеш одговорен за сите.
Вечерва беше најјако и најубаво и најисполнето и се НАЈ!!!

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Денов ќе биде долг, држи среќа.:toe:

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Драга храна од матени јајца,
Веќе пет дена сум во брак, жена ми ми го трга ќебето навечер, настинав...

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Кајгано, досано ми е обичново секојдневие.

Навикнат сум на поинтересни денови....

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Mи сјело...

Мислам дека ке полудам од срека...дааааааааааааааааааааааааааа.Полека се си доага на свое место...А тоа ми се допага.Само уште да ја дознае вистината што чуствувам за него и ке биде топ,ама не му ја откривам.Нека се потруди самиот:pipi:
А ти ма шмизло арна ли си,гледам нешто си се разболела,дали е од времето или нешто друго...Ма батали.Everything will be fine...Ти гарантирам:wink:
А сега да те прашам нешто и се надевам дека ке ми одговориш...некогаш:
Зошто некој на сила се прави глупак?Mислам алоооооо не се врти центарот околу него!Нека му влезе еднаш тоа во главудрата зелена што ја има.
И така:)

Ај гушки бацки:back:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Студи бе измрзнав Мај месец ебаго......
Треба да се бричам треба најлон да купам за количката, треба многу работи. Чекам пари :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, тоа е и така.
Ќе се товарам некаде на гости блазеси и на таа куќа прагот што ќе и го пречекорам. Имам мал проблем со просторот кај што Ќе треба да стои ама ништо нерешливо си имаме чекан од десетина кила штемајз се турка ѕид лесно :icon_lol:.
Го извадов лебот за денеска :pos::pos::pos::pos:, на внук ми купив од оние коцките за составување, не од оние глупите сунгереститте туку од оние какви што имав јас како дете, е сега ќе треба да внимаваме да не голтни некоја од помалите, ама тие коцки се доста добри за вежбање на неговата способност во иднина за некои поправки низ дома.....

Вака викал Самурајот пред умирачка:

Ota
Dokan 1432-1486 Had I not known that I
was dead already I would
have mourned my loss of life.

2Pacalypse_Life

the crack seller around the block
Член од
12 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
4
Dear Кајгана :

-Ден Трети : 19 Мај 2010 лето Господово
(се извинувам на секакви дијалектизми)

Осудии го на Јохан уш 7 години,пичката им скапана холанѓанска :nerv::nerv::nerv::nerv: КРВ ДА СЕРАТ,КРВ ДА ПЉУУТ,КРВ ДА ПЛАЧАТ !!! :violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:...
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Јас,арен брат...Добро е живее се,стави се у ред работта колко-толко...За утре ка си гледам распоредо дуушта ме боле,ми накапува:cry:,а па ка гледам шо ме чека другата недеља:ija: ми се иде да се фрљам низ џамо...

Hatred

save.exit.planet
Член од
17 мај 2010
Мислења
83
Поени од реакции
4
драга..
хемија препишав сФе...учебник под клупа па да се надеваме на 2ка..
иначе супер заникаде..како секогаш../execute

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom