Кајги се исфорсирав
Имам план како да поминам 3/4 предмети преку колоквиуми и тоа двата да ги минам со високи оценки, а третиот да се вратам од мртвите. Е за четвртиот ќе идам на се или ншто, ако ми успее царувам. Али понекогаш се прашувам зошто учам
...Слушам ветувања за подобро утре, но ништо не се менува, ќе го дочекам ли тоа утре. Скандали, се се заборава пред избори, во 2 милиони слепци едноокиот е водич. Во социјална држава, платата е социјална помош, да издржиш до први...
...Чекаш со денови во редови пред шалтер, меѓу драп сакоа испотени брушалтери, како што службеничката ти сере, се нервираш од нервоза цел се тресеш. Или сафра, пред за вработување биро, чекаш нова шанса, за да не продаваш гиро, ама знаеш резултати, исти, си ги гледал често, сакаш било каде ама и таму нема место :pusk:...
...Животот е коцка, пак ме измамија, таму кај што има сила нема правдина, за некого мед и млеко, за мене арам и катран, неможам да издржам ме фаќа САФРА...
Кајги не се секирај, не сум скренал само напишав неколку извадоци од Сафра :wink: