Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Hatred

save.exit.planet
Член од
17 мај 2010
Мислења
83
Поени од реакции
4
драга..
преку кур од матури.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Драга...

Срцето на раката беше нацртано за него и само за него.
Ама не знае...хи хи хи...
Будалче е :back:
Oдам да јадам зошто кe останам гладна ако продолжам да манијачам овде:P

:salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само јас ли не се замарам до екстреми со мојата матура? :S Сите фатиле креваат паники, узбуни, за што? За една вечер само. Сфаќам дека е посебна и за мене е посебна, ама не го разбирам некогаш одењето до незабележливи ситници во некои работи. Па и во солариум одење :tapp:

Некако како да чекам едвај да помине сево ова, не можам да ги гледам повеќето околу мене (чесни исклучоци) како креваат узбуни и зборуваат 24/7 само за тоа -.-

Јас сега се одјавувам Кајги, се читаме веројатно утре ова време ако бидам свесна :back:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Драга Ким, бла бла бла матура ..знаеш !!
Шо напраив синоќа ?!?!:nesum: :kesa:
Каков мрамор сум ! Заштоооо заштоо.. Сеа седиме и се бедираме ко дебили. :(
Ај у курац, знаеш ! Леш еј ! Па се праев наудрена уше пред мајка ми :icon_lol:
Ќе се самозапалам.
Криво ми е, а и не ми е криво некако.. Зашо нишо не беше сигурно. Еднаш поминав низ ова и сеа пак !
Па и времево е грдо, кај и да е ќе заврне.. Не е фер !
Као да речам не пијам веќе, коа ми е матура.. кафана, хотел, диско??
Едино арно у целава ствар.. она ѓубрено мое што ме збеснува и расположува у исто време.. ќе си го видам вечер :back:
А муабетот.. се решив да го напраам, го испланирав и во најсовршена прилика ќе биде реализиран.
Е од тогаш ќе се среди се. Црно на бело :icon_lol:
Не бе, се шалам. Ќе биде се у ред, од тогаш ќе се простам од гревови и екцеси.
Ain't done nun bad. Right?
Right.... ? :nesum:

T

theTinule

Гостин
ШТО МУ Е НА ВРЕМЕВО!?!?!?!?!?!?!?!?!

Надвор е 3 степени Целзиусови! Ненормална работа -.-

И да ти се пожалам дека ме гњават многу.

M

M del Mar

Гостин
Ои лејди!
Знаеш како е кога работиш како саат и наеднаш се расипуваш...ни нови батерии не ти помагаат...

2Pacalypse_Life

the crack seller around the block
Член од
12 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
4
Значи Диир Кајгана :
Бидејќи гледам сите тука си ги искажуваат своите маки,страдања и разни оргии со животот,да си олеснам душата и би сакал да ме прочиташ,чуеш(whatever)...

-Ден Први : 17 Мај 2010 лето Господово
(се извинувам на секакви дијалектизми)

Веќе ни јас незнам до кое дереџе стигнах,ама знам оти лесно не ми се пише...Нема смисла бе, да му ебам пичката мајчина, за секоо ебано нешто се’ јас да с’м крив :nerv::nerv::violent1::violent1::violent1:...Веќе и сус нервите попуштих и одлепувам по малце:cheeky1::pred:...Ут друга страна пак, чим до колене и бесене не е стигнала работта,добро е... :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кајги ,постов на членот над мене ме изнасмеа:zver:
Инаку накратко,дожд,студ,апатија ,работа...ден што да ти кажам ко у сред есен да сме ,мај месец ли е или октомври да му се невиди почнав да се бунам.
Отидов да си ја барам зимската јакна која ја спакував со огромна радост.А да и чадор треба да се земе...мајке му:nesvest:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Се истрижив денеска келав, со мојот бејби - фејс лук личам на брат му од Едварт Нортон во Американска Генерација Икс.
Ја научив една пријателка со која имаме повремено сексуални односи (за душебрижниците два пати неделно во просек) една реченица на Македонски.
Стави ми го сега во газот
Пред тоа некој Босанец ја ковал и ја научил да вика Шта Има, Нема Ништа така и ја запознав на автобуска постројка додека чекавме заедно мислеше дека сум и јас Босанчуга. Типов и кажувал дека Балканците се дарени во абдоминалниот дел и во фи пречник и во должина па типкава поверувала во овај урбан мит дека е вистина.
Откако после една вечер со мене се увери дека ова е само мит како и сите други има дел и лаги се ми си чини дека ми дава од сожалување ама немам големо его па не ме погодува силно тоа.
Денека прочитав во Нејшионал Џеографик дека 98% од водата во планетава е солена и не е за употреба, има специјално издаение за водата со бесплатна мапа на светот каде се обележани употребливите ресурси со свежа вода.
За да не вадите од памет во разгледување се три солуции за конвертирање од солена во питка вода, едната солуција веќе се употребува во Емирати но меѓутоа целиот процес е прескап. Научницета предвидуваат дека до 2014 ќе се пронајде систем кој ќе ја конвертира водата нешто работи како електролизата само малку пософтицирано и со други елементи кој не можам да ги доближам до обичниот читател и се неинтересни.
Туку што ми беше муабетот штедете ја водата навистина ресурсите се намалуваат секојдневно, ако ладете лубеница или пива ставете ја во некое коритце во вода не оставајте да течи чешмата на пивата или лубеницата.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
уште малку па јас најголем в гимназија :zlo: само уште неколку дена овие матурантиве (среќна матура на сите) си одат од нашето ни драго школо.

инаку денеска знаеш како и секој понеделник. се спасив од две испрашувања, ама за утре не знам баш. главава малку ме боли у п.м. ќе треба порано да си легнувам, а не во 4 се легнувам во 10.30 веќе станат сум. не ми се доволни за спиење.
ај ча-0 :back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.951
Кајги се исфорсирав :)
Имам план како да поминам 3/4 предмети преку колоквиуми и тоа двата да ги минам со високи оценки, а третиот да се вратам од мртвите. Е за четвртиот ќе идам на се или ншто, ако ми успее царувам. Али понекогаш се прашувам зошто учам :toe:

...Слушам ветувања за подобро утре, но ништо не се менува, ќе го дочекам ли тоа утре. Скандали, се се заборава пред избори, во 2 милиони слепци едноокиот е водич. Во социјална држава, платата е социјална помош, да издржиш до први...

...Чекаш со денови во редови пред шалтер, меѓу драп сакоа испотени брушалтери, како што службеничката ти сере, се нервираш од нервоза цел се тресеш. Или сафра, пред за вработување биро, чекаш нова шанса, за да не продаваш гиро, ама знаеш резултати, исти, си ги гледал често, сакаш било каде ама и таму нема место :pusk:...

...Животот е коцка, пак ме измамија, таму кај што има сила нема правдина, за некого мед и млеко, за мене арам и катран, неможам да издржам ме фаќа САФРА...

Кајги не се секирај, не сум скренал само напишав неколку извадоци од Сафра :wink:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Се плеткам ко шушумига низ дома.
Емоции на стенд бај, и онака утре ќе се кљафтаме со професори на сладолед.
Апсолвентската ми пројде ко филм, 8 саати ко 2 да беа.
Ме фати тага и дожд вечерта.
Пријавив сто испити од кои поим неам кои ќе ги положам, ама ај...
Времево ми ја ренда главата.
Те на покрупно, те на поситно.
Со женскава моја тајфа плескавме јамб и искрености до 2 по полноќ. И после со штракнати чадори, врвулицата дома.
Денес, после двата оргазми...
Празнотија.

Од обете плусеви.
Мора да се стабилизираме, некако.
Јадам раванија и слушам д Пресетс, ме тапшаат по рамо, благо ем меланхолично.
Сама по којзнае кој пат.
Си ју сун, Медс.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Добро е што има свадби вака да се видиме, се насмеав и не одговорив добро е што има свадби вака па да си речиме колку многу се почитуваме и сакаме :icon_lol:. Инаку свадба ко свадба шта да се прича параде пијанства кича и позната цура у бело :icon_lol:. Добро де имаше малку лицемнерие малку искреност, малку вештачки и малку искрени насмевки:icon_lol:. Внук ми денеска го чувавме малку и ми вика Утаа брр брр брр, ааа кола вози добро е :icon_lol:.
Крчкам крчкам нешто не знам што ќе излези :icon_lol:, а и зошто да не....
Порака до себе: Биди си природен и ќе биде се во ред, чувај го умот остар и ќе го забележиш движењето во која наскоа ќе оди па со тоа соодветно ќе реагираш и нема да се избрукаш, биди вноимателен ама не премногу затоа што сомнежот може да ја замати целината на нештото.

Hatred

save.exit.planet
Член од
17 мај 2010
Мислења
83
Поени од реакции
4
драга..
не ти е тебе матура бе?...

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Драга...

Што се случува последниов период со удариве? Ме потсеќаат на нешто?
Напнато ми е и многу е безвеза периодов.
Да се укинат проклетите есеи на правен :tapp: За апсолвенти задолжително!
Дури и пецкањата мали предизвкуваат болка. Немој да ми го земаш „тоа“, зашто само тоа е она вредното кое ме одржува во живот.
Иронии на животот колку сакаш. Кој знае во кој филм ме имаат сместено и кој ми ја дал улогава.
Нека ги забрза епизодиве :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom