Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга драга драгаааа

Водеме 2-0.

И така да ти се пофаљам :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга

Се вратив...за жал:)))
Се вљубив во Виена!
и зоолошката во Будимпешта...толку многу необични животни...толку убави...незнам како се согласив да искочам од зоо:nesum:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
цел ден сум дома :pipi: домаќинче дете то ти е. уствари бев надвор и на комшивката, која има 16-17 години, пенџерето и беше отворено а таа седеше на него и пушеше :pipi:и одеднаш и тропна на врата изгледа мајка и, и слушај кога скокна девојче, кога фати да мафта со книги за да не мириса на чад, уф. јас само ми седев и си фаќав сеир.
сега ги гледам овие балканциве кај шо пеат, јадам кикиритки и пијам кока кола.
ча-0:back:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Надал освои, алал нека му е.
Меси звер.

Член од
22 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Еее мори кајгано мори. Да знаеш само што се ми се случува.
По 1246464154631116 пат истата работа. Работа во која ја испаѓам крива, глупава, секогаш
пробувам на другите да им угодам, а со тоа си заебувам многу шанси.
Се заебувам самата себе. Затоа што ги ставам другите пред мене!
Јебига. ДЕЖУРНА СМОТАНИЦА.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Успеав да се вратам низ време.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Здраво Кајгана.

Денес баш ништо не направив и некако не ми е криво. Не знам зошто. А времето е тесно и судниот ден и тоа како брзо се наближува. Но, поради некоја причина, не паничам и сум смирен. Необично, но ми се допаѓа.

Од утре знам дека следи турбо припрема. Повторно, не чувствувам никаков притисок. Што ќе дојде ќе дојде.

Работите се одвиваат скоро сами од себе. Мое е само да ги истрајам до крај.

Чуден, необичен момент во времето. Но ми се допаѓа оваа смиреност. Затишје пред бура, несомнено... Но имам чувство дека оваа бура ќе ја истуркам и ќе опстојам.

Би сакал да се навикнам на вакво чувство на смиреност и сигурност.

Поздрав.

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Зар можам друго освен да те љубам молкум . . .

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Абе жута, саав да те прашам нешо...
Ти се десило некад со кајган да сте у лошо расположење?
И ти и он? А тебе брат, очајно ти треба еготрип, ти треба малце љубов, да те освежи, да те опраи... али кајган неможе да ти ја дае, пошо периодот му е без уље... овај де, периодот му е тиње.

Брат.. знаеш..
Само еднаш во животот, искрено верувам, наоѓаш некој кој комплетно ти го свртува светот наопаку... Се доверуваш работи кои никогаш ги немаш споделено со друга душа, а тие апсорбираат се што ќе кажеш, па дури и сакаат да слушаат повеќе...Си споделувате надежи за иднината, сништа кои никогаш нема да се остварат, цели кои никогаш не биле стигнати, сите оние разочарувања кои животот ти ги нафрлил...Кога нешто прекрасно ќе се случи, неможеш да издржиш а да не ги споделиш, знаејќи, вие ја делите среќата и возбудата... Не се срамат да плачат со тебе кога си повреден, да ти се смеат кога правиш будала од себе. Никогаш не ги повредуваат твоите чуства, ниту пак те прават да се чуствуваш како да не си доволно добар, всушност, спротивно, ти трипаат его, they reveal you to yourself, ти ги истакнуваат најубавите работи и те прават да се чуствуваш медено. Да се чуствуваш посебно, убаво... Нема никаков притисок, љубомора ил натпревар туку само чист спокој и тишина кога се тука... Можеш да се опуштиш, да бидеш оној кој си, знаеќи дека те сакаат како таков. Работи кои на другите луѓе им изгледаат небитни, работи како песна, ма, работи како едноставно пешачење, сонце, се претвараат во вистинкси богатства кои остануваат заробени во твоето срце, богатсва на кои вечно ќе им се радуваш… Боите ти стануваат по убави, по светли... како некогаш да биле транспарентни...
Едноставен повик ил два во денот, ти даваат сила да го изгураш цел, ти цртаат насмевка на лице, те прават среќен, сите грижи ти ги поништуваат... Онака.. нема потреба од долг разговор, кога сте заедно, убаво ти е смо што е тука, ти прија... Работи што никогаш не те занимале, сега ти се фасцинантни, само затоа што и се битни на душата која е посебна за тебе... Знаеш, што и да правиш, таа личност ти се мотка во глава... Го отвараш срцето, а знаеш, знаеш дека некогаш можеби ќе биде скршено... нејсе, го отвараш, примаш љубов каква никогаш не си ни сонувал, возможна... Дознаваш, да бидеш ранлив е единствениот начин да осетиш вистинско задоволство... задоволство толку вистинско што понекогаш те плаши... J Ти дава сила тоа што знаеш дека имаш вистински пријател до себе, можеби soul mate, кој ќе остане лојален до крај. Животот ти е различен, возбудлив, вреден, меден... Единствената надеж и сигурност ти е мислата дека таа е дел од твојот живот...

Се сопна предмалце а?
Толку ти е школата. Теле.
Ме сецна на пишуење ебате... Ја ти зборам, тебе те снемуе.. Шо, сам на себе муабет да си праам?
Лади си го.

Ауу жута, да те видев као се сопињаш у живо, ќе ти се згазев од смеење, жими се :pos:
No hard feelings, дужна си ми, морав од почеток да почињам пошо си ретардирана...

Него, 2 напети недели ми следат, крај на година -.-
Треа да праам, СЕА, во 20 за 1 проекат физика -.-

Али ај :) Шо, цел ден гејмам, си го ладам :)
Држи среќа, жити се.

4ao. pozdrav.

--- надополнето ---

У пизду матер дечко, шо си напраил!?
Си немаш друга работа у 1 сабајле а?
Каков морон човече... Драга кајгана бе АЛО!
ХЕЈТАШ ДК! ТИ ТЕКНУВА?!

--- надополнето ---

Еј, ај у пизду матер со монолозиве..
Земи си ги под мишка и иди си дома. Луѓе те читаат, ти се смеат, ало.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
ДраКа..
Цел ден денес си бев со цурата :wub::wub: бевме на кафе,пица се шетавме,и после низ дома се зезавме.
Прееска когај дојдов дома целиот уморен,отидов да се искупем,и сега да те видам шо има ново кај тебе :)
Него цела недеља ми е утепуечка :( од Понеделни до Четврток имам тестови и испрашувања,ке помине и тоа уште малце и после 3 месеци раат,мераци.
Ајт заминав,да те разгледам малу и ќе седнам да учам..:(

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Драга Кајгана...
Скоро е 4 сабајле а мене ми е досадно...дај најди ми некој за тепање досада па макар и со шамари.

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Драга,
Се немаме читнато доооолго време.Конечно те посетив.Гледам има многу нови работи.И кај мене има =)
Жал ми е,меѓутоа морам да одам да учам.Ќе те посетувам почесто периодов.
Поздравчиња.

Член од
24 април 2010
Мислења
34
Поени од реакции
2
не се замарам со нишо моја најмила кајганааа...
Животот е така поубав....и полесеен....
а тоој лепотанот од кај мене од школо..Денес ме викна на каФе..ах пресреќна сум..убав почеток на една недела..
незнам ни самата како можеВ да му признаам се..дЕка ми се свиѓа 7-8 месеци..дека ми фали и незнам уште шо...ја совладав гордоста што е уште една причина за што сум среќна....Решив и оцените денес да си ги поправаам.....и се остаив на песнава.. ми дига расположение и ме враќа у живот..Лала колку е прекасеен животооооов...Те сакам кајганоо бее.! и сите ве сакам Да си знаете (L)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Денот по утрото се познава.
ДА ТИ ЕБАМ ДЕНОТ!!!

Статус
Затворена за нови мислења.