Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Драга
-На крај сам по домава :( ама добро вака пивото повеќе оди, а и да шпагетите шо ги праев можам у *з да си ги напикам!
:toe:
се читкаме .бацка!

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Се селев на дожд. Мамата ми еба.
Ни се скина гума.
Не фати невреме на автопат и не е возможно да имаме толку лош автопат. Јас како долгогодишен патник и влечач на торбици по валкани возови не бев свесна дека тој кривулест, никаков пат со едвај две ленти е наш автопат....еј мајката. Не очекував ни 6 ко у Ел Еј, ама она е страшно.
Касиерката после чудно ме гледаше, а тато пустиот ми рече веќе да не носам искинати фармерки. Срамота било.
Бев на апсолвентска и мајке ми мразам латино. Уште еднаш на своју волљу на латино ЈОК.
Сите беа убави и пивнати. Ѓурѓа беше смешна и слатка. Влатче за три минути ми се отвори и ми ги кажа љубовните маки.
Јас некаде помеѓу. Со нив а без нив.
Минатата недела малку се онесвестив. Прво се подисплашив зошто не очекував и демек бев супер хиперактивна цел ден. Или цели неколку денови.
После многу ми беше смешно. Ме легнаа сред ходинк на трауматологија и се собра цела болница. Братучед ми пустиот целиот искршен сам го остаија. Ја испружена со нозете угоре-центар пажња..Џизс. После супер ми беше. Така ќе праам од сеа. А се преморам ќе се онесвестам малку и после ко нова. Спиење и храна-јок. Море ќотек ми треба.
Од утре ќе и се тупнам на Тања. Ќе ја изнагушкам за цела година. А и да се онесвестам ок е. Секси докторица е. Океј ќе биде.
Тоа.
Сеа учам и земјава тесна ми е. Или само државава.
Не знам.
.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

само да те предупредам да не маваш мраз со бокс зошто ќе се сјебеш.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
досаден ден! скоро цел ден сум дома, а кај можам јас така да издржам :toe: излегов да одам кај еден другар и слушај коа ме фати еден дожд, дур си појдов до дома ( се вратив од сред улица ) немаше сува облека на мене. лом бев. пред неколку саати бев со братучедиве, дојдени се па ај да се видиме :pipi: по пат пак ме фати невреме и решив вечерва да не излегувам, доста ми беше туширање за денеска. кај досаден ден пак и нервозен сум нешто денеска, башка за секс нешто ми зборуваат ми солат памет и згора на се....ми се спие :nesvest: ејјј сабота е, а јас во 00.15 да си легнам па кај се видело тоа. ама до душа оправдано е оти вчера вечер не се прибрав дома, а сабајлево од 10.30 сум станат.

ај доста кажував ча-0:back:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Драгааа Кајгии
Сеа се вратиф.. Бев на свирка у Кастро- на Фонија! Ептен беше јакоо. многу добро сме си поминале, а и исто така таму беше Фиц..ФИЦ од ‘‘новиот почеток‘‘ што го сакам највеќе у цел светт и поШирокоо!!
Иначе Сеа ќе си праам тост, зашо многу ми се јаде...извини што не јадам кајгана али не ми се јаде тоа..:toe:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ej, 4:20 по сабајле, и сеуште има ретардирани фаци на гарена...
Не ми се веруе човече...
Плешав фејбл...досадно ми е... напета недела у школо имав, напета ми следи, па си реков да искулирам до даска викендов...
Седнуем сеа демек, да плеснам една партија пред спиење, ма не бре пријателе, нема теорија... 4 пути се гасат по 10 мин...
Се напнав еј -.-
А и ги читам овие у темана за канибализам... еден вика "ист вкус има.. мускул си е муслул..."
Абе ај шо збориш?
Свинско и пилешко исти курац, а?
Билдер... шосакаш... толку му е школата...
И си поштуем вака, пошо има тиње старт постов, никој нема да се смара да стига до тука :)

Ма еби му матер... си пуштам Игор Џамбазов... си праам цедевитка една пуна чаша за спиење... си легнуем... одмарам...
Утре треа да читнам нешо, не ќе е лошо јамислам... ипак, крај на година ебате, треа оценки да се средат...
Ти шовикаш?
Ха, као ќе каеш, така ќе биде :)

Него, ај, да не те смарам многу, глеам си имаш работа со билдери и со филозофи у гурмански катчиња, терај, маткај, глеј си работа, бегам ја да спавам...

POZDRAV!
4AO!

( style!)

H

HITCH

Гостин
Кајги,

Синоќа на Бени беше топ. Твинсов се изнаскокаа (а и јас со нив :pos: :pos: :pos:)си помнавме супер, оваа малку се здрви ама и било топ рече :pos: :pos: :pos: инаку предтоа во геријатрија бевме, беше топ имаше некои работи надвро од контрола :pos: :pos: :pos: поука за ние кога ќе правиме журка :pos: :pos: не ми се штампа ИЧ, не знам што ќе правам, а мора да ја предадам деновиве, последни рокови фаќам т.е. бркам :pos: ама ме мрзииииии :pos: :pos: :pos: еј грлото ми е топ може да е од чајот :pos: леле од кога не сум пиела кафе ма, векови :pos: :pos: :pos: супер си поминав синоќа. Малку не бевме соодветно облечени (многу бев убава ама... :pos: :pos: :pos:), ама кога дојдоа известувачите од терен беше топ :pos: на се` заборавивме :pos: :pos: :pos: Ај пак некој ден, ама знам дека јас нема да организирам :pos: :pos: :pos: доста беше смеење за тоа, сега треба да заборавиме малку на тоа и да најдеме нова шала :pos: :pos: :pos: една недела муабети, смс, фб, скајп, меил доста беше :pos: :pos: :pos: душа немам веќе! Кајги, ми недостасува ЛЕЈДИ!!! Кои јаки журки беа таму, ууууууух! На дечкиве сега им е ускратена можност за добра забава, за добра музика, не викам дека не беше добро синоќа, супер беше (само на новинар да не види микрофон :pos: :pos: :pos: одма прави караоке, ама ова беше добро караоке). Драга овие две тргнаа денес, утре или во вторник се во Македонија, едвај чекам да ги видам, жал ми е што не се во полн состав. Многу ми беше потребна, не иде на одмор иде пак за некои проблеми, ама ја имам 2-3 недели. Ќе морам да направам добар план, мора се да организирам. Треба да бидам и тука и таму.

Синоќа си поминав супер , денес е тапа, ама ај ќе помине, треба време, знам дека треба време, ама немам сили пак истот да го преживувам, доста ми беше, премногу ми дојде, искрено се надевам дека нема да треба многу време за да се вратиме во колосек. Денес ќе биде тешко, од утре ќе пробаме пак да се вратиме во колосек колку толку.

п.с. лелееееее кога поминаа 40 дена, ми недостасувате сите!!!!!!!! Никогаш нема да си простам што не се симнав за да се поздравиме, два пати истата грешка, не знам зошто, не знам, ама не знаев дека тоа е крај, не знаев, заврши еден период, убав период.
Засекогаш со нас! Секогаш ќе се сеќаваме на поминатото време. Keep you in our memories, forever!

T

theTinule

Гостин
Вежбан кравил. И само две песни пеам цела ноќ, дури и во сонот грТ си ги пеев .

Ти да најдеш поврзаност! -.-

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
КимЌе...
од вчера не сум имала боља вечер у мојов живот !! :vozbud: :)
Ок, сум имала, ама стварно бевме онака огромна екипа и збеснуење беше :)
Имаше некои испади кои не ми се свиѓаа.. пер, многу слобода си зимаат тоа машките, па пред женска му бе !
Ааа да бе, иначе бевме на матура дома кај другарка :)
И после во Хард Рок ! <3
Пуштаа народњаци а после при моја интервенција следеше од хип хоп до трансоваЌа.. Extazy ! од Скази!
И тогаш одлепи и старо и младо, урлавме ко ненормални. Пиев вотЌе јас..па измешав.. ваљда, не знам ни ја шо пиев. Јадење никако, греотка бе..толку спремање за да остане се пуно.
Каоидае, најјако беше.. ај и на афтер парти во Хард Рок. Сите беа за.. и така ти викам, доаѓаме на влез.. :)
Првин клошарот од вратар ми се испонаша коа го прашав.. -.- А оној зад него мислеше дека го молам да влезам и неам лична -.- и плус ме излажа.. -.- Слепец еате.
И немавезе, унутра не частеа текилЌе со Јоцка. Пер, ко вода да пиев да ти еам, само лимунот го осетив. Којзнае шо ни дае Кавадарчанецот.
Диско селекшн, втор пат одам, али различен диџеј... абе кичмакршење!
Љубовта ми беше дома у кревет иначе )= знаеш зашо ти го кажуам ова..
Ама ќе го напраиме ние муабетот. И не, нема да се чека до понеделник, кур ме боли ако ми е матура.. нерешеното ќе си го средам.
И тоа :) Ја не знам као не се очукав, ме потфати само онаФки4. Иам дупка у јетрата изглеа.. ми цури.
Вечер пак ќе искачам, а утре дрШ среќа да останам жива! :)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга кајгана....
да ти се исповедам како металка.Знааш 8мо сум, матурска иде тинтири минтири.Е чера си купих фустан и штикли.Ама проблем?Од конверс на штикли едноставно не иде знаеш ли?Вчера тераа ме да одам у тие штиклоците(не се некој високи, ама за мене се висооооокииии).Абе кајги, да ме видеше ке пукнеше од смеење.Уствари поарно да не ме глеаш, оти после ке неаме Драга Кајгана, на кој да му се исповедуваме.Дома се смејаа, ама мене уоште не ми беше смешно :(.Осекаах се како да сум на петкатница, как да не ја допирам земјата ебаго.Судбината на сите рокерки и металки.Оти едноставно не сум машко, и да си облечам само едни панталони и кошула, и РАМНИ кондури и ич да не му ја мислам?Отии?Нема правда

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ми ја вратија Калуѓерот што го продаде своето ферари еве ја на биро. Ден Недела генералка по дома исто како во војска само немаше правосмукалка таму, туку џогер и метла. Па помогнав малку околу кујнските апарати односна аспираторот го чистеше расклопен беше јас само рака дадов некоја за склопување и ставање на место. За ручек од вчера има сарма и тоа.....
Научив нешто ново во врска со самодисциплината што не треба да правам, и има да го правам тоа што не треба да го правам односно да не го правам :icon_lol:. И веќе се чувствувам супер поради тоа, а бе јас сум аскет испосник ако треба една ден месо нема да јадам, што не е тоа што ќе го правам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Очекувам пратка одручеква и вечер на свадба на маси под маси :icon_lol:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.059
:wub:

Те гледам онака страстно и се мислам дали да те здебелеам со неколку килобајти повеќе, дали си вредна за мојата креативност која разбива статичнава монотонија, безразлика, дали со интернет-превземени Хаус саркастични-досетки, дали двосмислени клише реченици, клише како што секој стенд ап комедијант ги завршува шегите на шовинистички начин деградирајќи го помалку интелигентниот женски пол.. (Oh, wait.. touché :icon_cool)

..или да бидам онтопик овојпат, дневни4е, и да ти напишам како се хранам, дали дишам добро, љубовен живот, редовен секс, школо, домашни проблеми? Ma неее, има уште љубов во мене за тебе. Нема да те изложам на таа тортура. <3

Need to bounce, peace out yo!
Tвојот bored-to-death wot.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Драга :pos:
Абе да знајш како си поминав убо вчера :pos::pos::pos: Мозокот на пасење на три саати ми беше :pos:
Сеа незнам шо барам тука и ти пишам,ко подобро е :pos: креветон да го фатам и да отспијам една партија :pos::pos:,а после знајш шо :pos::pos:?
Математика ќе вежбам:pos::pos::pos:
Извини денес цел ден ми е смешки :pos::pos::pos:
Кајгано бе,дај објасни и дека све шо е скапо,не значи автоматски дека е и убо :pos::pos::pos::pos:
АБРЕ ЗЛАТНА ОГЛЕДАЛО ПОСТОИИИИИ!!!!!!!!!! Не се скапи,а корисни се..онака од време-на време да се опулиш од ко ќе облечиш нешо :pos::pos::pos:

И :pos::pos::pos::pos: значи кога и да го гледам видеово солзи ми течат од смеење :pos::pos::pos::pos::pos:
Ужифкај

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Kajгана,

види ме мор шуба сум подновена. Да ти кажам право, сакав едно време да те напуштам, пошо тешко ми ојт со промени и ќе поминит некое време дур се навикнам на тебе, ама не можам да се откажам од поучните работи шо ги читам овде, на пример дек :back:+:back:= :back: :back:. Ај мајката... Види богати.

ајде... толку од мене. Само да докажам дек не сум Иван, туку Ангелчо сакав. Ево и собава ќе ја снимам, ама да знајш дек ќе е последното снимање шо ќе го снимам. Ак не го рачунаме то после него.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Драга,

Подосаден ден од недела нема. Ама ако, вечер сум на роденден, уште малку ќе почнам да се спремам, и тоа. :pipi:
И да, смешно ми е :pos: Ама, не е фер.. сепак :pipi: :)pos:)

Го сакам Кики, сум ти кажала ? :pos: Срце бе.. прееска спиеше со мене, чудо не го сплескав. :)

Инаку, го чекам брат ми.. отиде сладолед да ми купи.. замисли ти тоа. Еве го, ќе почне да врне.. одамна се спрема. И друго чекам.. ама никако да дојде, офф беее.

Ај те оставам, досадна си. Чао:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom