Кајги,
Синоќа на Бени беше топ. Твинсов се изнаскокаа (а и јас со нив
)си помнавме супер, оваа малку се здрви ама и било топ рече
инаку предтоа во геријатрија бевме, беше топ имаше некои работи надвро од контрола
поука за ние кога ќе правиме журка
не ми се штампа ИЧ, не знам што ќе правам, а мора да ја предадам деновиве, последни рокови фаќам т.е. бркам
ама ме мрзииииии
еј грлото ми е топ може да е од чајот
леле од кога не сум пиела кафе ма, векови
супер си поминав синоќа. Малку не бевме соодветно облечени (многу бев убава ама...
), ама кога дојдоа известувачите од терен беше топ
на се` заборавивме
Ај пак некој ден, ама знам дека јас нема да организирам
доста беше смеење за тоа, сега треба да заборавиме малку на тоа и да најдеме нова шала
една недела муабети, смс, фб, скајп, меил доста беше
душа немам веќе! Кајги, ми недостасува ЛЕЈДИ!!! Кои јаки журки беа таму, ууууууух! На дечкиве сега им е ускратена можност за добра забава, за добра музика, не викам дека не беше добро синоќа, супер беше (само на новинар да не види микрофон
одма прави караоке, ама ова беше добро караоке). Драга овие две тргнаа денес, утре или во вторник се во Македонија, едвај чекам да ги видам, жал ми е што не се во полн состав. Многу ми беше потребна, не иде на одмор иде пак за некои проблеми, ама ја имам 2-3 недели. Ќе морам да направам добар план, мора се да организирам. Треба да бидам и тука и таму.
Синоќа си поминав супер , денес е тапа, ама ај ќе помине, треба време, знам дека треба време, ама немам сили пак истот да го преживувам, доста ми беше, премногу ми дојде, искрено се надевам дека нема да треба многу време за да се вратиме во колосек. Денес ќе биде тешко, од утре ќе пробаме пак да се вратиме во колосек колку толку.
п.с. лелееееее кога поминаа 40 дена,
ми недостасувате сите!!!!!!!! Никогаш нема да си простам што не се симнав за да се поздравиме, два пати истата грешка, не знам зошто, не знам, ама не знаев дека тоа е крај, не знаев, заврши еден период, убав период.
Засекогаш со нас! Секогаш ќе се сеќаваме на поминатото време. Keep you in our memories, forever!