Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Заврна. Одлично. Играм менаџер од шо неам шо да праам. Ај чао.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Кајгииии, одамна не сум ти пишал. Изморен сум премногу и наскоро ќе идам во кревет. Денес имавме убаво гостување кај браќата во тетово, али скапувањето два саата на патарина кај Тетово, тотално ме исцрпи:) Сепак ни тоа не беше пречка да го оставам гласот на трибините :), и затоа сега гласот ми е зарипнат до даска :kesa:
Гледам надвор врне....А баш мислев утре да си облечам шорцеви:toe:
Ќе мора да почекам до следна недела значи :tapp:
Ајде идам да спијам кајги. Лаку ноч...:back:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Moже не требаше да дочекам да ме одбанираат
требаше да продужам со животот без да се логирам
се заебав...

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
..Кајгиии.
Цел викенд ми беше мноогу убааф:vozbud: Онака возбудлив! У саботата запознаф мноооогуу нови луѓе, онака екстремно добри:):):) И си поминаф нај нај убаво у цел светттттт!!! САКАММ ПАК!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.448
Поени од реакции
6.127
Драга
За крај на викендов

Лека ноќ и се гледаме поретко во иднина

К

Кики.

Гостин
драга,
од утре нова недела, со нови почетоци, остануваат само старите чувства, кои, кај и да е, ке ги снема.
туку денес на роденден на колешка ми најсакана, супер си поминав.
од утре ке биде интересно баш поради тоа што ке биде прв ден од новата јас. се радувам на тоа како мало дете ама овој пат ветувам дека ке се сменам и дека ич нема да ми биде гајле за другите освен за оние кои мене ми значат и ме ценат и така.
ај отидов да спијам утре морам да станам порано за да си купам прекрасни сандали :vozbud:
поздрав:smir:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Утре сум втора смена! Оуууу јеааааа:vozbud:
:salut:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Значи, значи...
Коа треба да биде дома брат ми - ГО НЕМА.
Ај утре-задутре коа ќе треба да биде џенем негде - ќе се нацрта дома.
-.-:
Знам, ја со другар ти Марфи од дамна си го ијам муабетот.
Смрзнаф!њњњ.

SPAMS

Спејси нарко истражувач
Член од
25 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
5
Срцка

Мозокот партали..

фала и ја те љуббуб :baeh:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кара миа...
Ќе ме нема неколку дена:( Изборно треба да одговарам за последна оцена и стварно не знам што не мачи сега коа знае треба да браниме и проектна:nerv:
ариведерчи

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга

Полнолетна!!!:vozbud:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

и морам да ти се пофалам
имам ново милениче
рибче мало црвено убавко
Тини риба, Тофи папагал, Рики куче, и Мац маче..прекрасно животинско семејство:pipi:

Чао.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Драга....гледам многу искусни членови бришат профили?Шо е ова бе кајги?Згаснуваш?Не те напуштам и јас не се секирај!Иначе ти арна?Јас супер.Како тргнав да не се замарам за ништо овие периоди....тоа и ми годи знаеш?Ништо не те тангира си живееш срекно не се замараш дали ти цркале дали имаш казна.Немаш грижи.Исто како да не постоеш.Ама сепак е убаво.Убаво е да немаш грижи, знаеш?И да бладаш...пишуваш а после не се секаваш што си напишал.Морам да одам во мојот панел за да си ги видам последните постови.Не ги паметам темите во кои сум пишувала.Ко да сум опиена од нешто.Ама сепак се живее ма.Утре губам хемија(или биологија не знам шо губам) ама битно губам нешто.Јеееее.Иако не е баш за радување.Професорката добијала срцев удар сеа е во болница.Жена во години е, догодина требаше да оди во пензија, но сепак колку и да го мразев предмето ми е жал за неа.Не се давај Кајгано.I believe in you.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Драга моја Кајгана

Че ја отепам онаа уше еднаш ако ми го прегледа профилов на форумов, да се немало приватност, упм. И че и го најдам пасвордот да си знае (во случај ова да го прочита).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom