Medea
Облинеса
- Член од
- 25 април 2007
- Мислења
- 2.973
- Поени од реакции
- 3.269
Хој.
Си добив бесни поклони од Фиренца.
Можам сеа да акам низ скопјево како некој избезумен тинејџер и да се чаталам.
H & M владеат.
Епа да. Имам нова шашава наочара, буги вуги патики и ташна што вриска у тиркиз.
Дома - средно жалосно.
Подварок за ручек, мирис на перени завеси и досадната ми мајка која влегува секои 12 минути во соба со истата тупава реченица да си го средам хаосот.
Бегај бре, мој хаос е тоа.
Друго, татко ми почна на секои 4 саати да си ја вади горната вилица и да шушка наредните 4. Одмарал непце.:nesvest::nenene:
Ќе му акнам бокс, барем после нема никакви заби да има.
Сурово, нели?
Преку кур од нивните климактерични бранови.
Кога ќе имам јас такви моменти (а може нема ни да ги доживеам, све се дешава), ќе им наредам на децата( а може нема ни да ги имам, соодветно) да ме остават во планина со едно градинче и опремена куќичка.
Непотребен товар. Уф!
Директива на грло испив пола литро кока кола и сега станав без глас. И онака не ми треба. Го мелам Кортасар и нешто чудно, ми се допаѓа. Јазична игра, без многу глупирање, ок е. Којзнае како ќе поминам на експозето:uvo:
Пијам чај од шипка, а нема никаков вкус.
Времево е ебална, нит свршава, нит се воздржава.
Аман веќе, дај да си одам одовде.
Медс.
Си добив бесни поклони од Фиренца.
Можам сеа да акам низ скопјево како некој избезумен тинејџер и да се чаталам.
H & M владеат.
Епа да. Имам нова шашава наочара, буги вуги патики и ташна што вриска у тиркиз.
Дома - средно жалосно.
Подварок за ручек, мирис на перени завеси и досадната ми мајка која влегува секои 12 минути во соба со истата тупава реченица да си го средам хаосот.
Бегај бре, мој хаос е тоа.
Друго, татко ми почна на секои 4 саати да си ја вади горната вилица и да шушка наредните 4. Одмарал непце.:nesvest::nenene:
Ќе му акнам бокс, барем после нема никакви заби да има.
Сурово, нели?
Преку кур од нивните климактерични бранови.
Кога ќе имам јас такви моменти (а може нема ни да ги доживеам, све се дешава), ќе им наредам на децата( а може нема ни да ги имам, соодветно) да ме остават во планина со едно градинче и опремена куќичка.
Непотребен товар. Уф!
Директива на грло испив пола литро кока кола и сега станав без глас. И онака не ми треба. Го мелам Кортасар и нешто чудно, ми се допаѓа. Јазична игра, без многу глупирање, ок е. Којзнае како ќе поминам на експозето:uvo:
Пијам чај од шипка, а нема никаков вкус.
Времево е ебална, нит свршава, нит се воздржава.
Аман веќе, дај да си одам одовде.
Медс.