Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
ДраКа

Кој ќе стануе утре за у школо бе,прва смена сум у курац :tapp:
Викендов па книга не пипнав ко по обичај,а кецои за попраање еден куп ги има
ај се,али физика и хемија бе пер,до сеа неам добиено по голема оцена од кец.... ќе треба и у август да ги глеам маме им ебем:uvo:
него мање битно тоа,битно е шо ВАРДАР зема бод денес :)))
Каков таков вреден е,на трибини грлото го остаив,ќе го зеам следна недела ај.. xD
и така
Ајт ДраКа,идам ја
поздрав4е и кис4е и све остало
:back:

п.с Сањај ме вечер :wink: :tv:

Z

ZeroStyle

Гостин
Драга каигана

Сега ќе се туширам и ич око нема да ми трепне!

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Драга,

ти текнува ко мали ко игравме магаре, и тој шо губеше ко требаше да се дери : „Јас сум магаре со ушите нагоре“. Е така ми иди сеа да се дерам, пошо сум ќутук.

Се најубо

†GODLIKE†

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Недрага

Зошто поставуваат прашања на кои несакаат одговор?

Зошто бараат совети кои и онака нема да ги користат?

И зошто бараат помош кога знаат дека нема да им треба?

-.-

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
мила...

...тешко ми е...сакам да сум сама...не знам ни јас веќе шо правам во мојов живот...не знам која сум, не знам шо сакам... Колку е само ебан животов, и колку само ја мразам смртта!!! Посебно на луѓе кој ги познавам...Ме плашат такви разделби...не сакам! Сакам насмевки и ке ти дарувам додека можам лепото:pipi:

Ја сакам песнава многу...ми се свиѓа текстот, а посебно личностите во него:back:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Здраво Кајгана.

Бевме тројца машки и три женски. На крајот, сите машки си испоотидоа дома, а сите женски продолжија понатаму во град.

И кој е сега посилниот и поиздржливиот?

Ајде, ќе кажеме дека секој од нас имаше некоја работа што требаше да ја сврши (тоа е дури и многу блиску до вистината)... Само не знам дали тоа е изговор.

Во мојот случај, мислам дека беше доста. Продолжување некаде во град ќе ми беше премногу. Сепак не сум толку млад и во толкава форма колку што бев. На времето, останував до зори (во ретки прилики кога можев).

Нејсе.

Ова беше одлична вечер.

Поздрав.

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Фино и искулирано како секој слободен ден ...а и песнава придонесува за тоа разположение вечерва, за утре не му ја мислам предавања и вежби до 3 сатот ...
кој ја сака му ја подарувам :)

S

StereoLove

Гостин
Кики!

Полагам утре...т.е веке е утре денес де...
Дрвце сум признавам ама ке напишам колку знам.
Иако сум малку уплашена.
Имам два предмета за полагање,луда професорка бре ејјјјјј:uvo:
Лечи на нас комплекси,како не ја срам.
Па и згора на сите ни вели:I love you sweat heart.
Ма сигурно дува нешто пред да дојде на час
А и косата и е ко да бркнала во штек:vozbud:

Ај жолта одам јас:back:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Драга!
Играв ластик денес во двор :kesa: Под изговор дека ќе ја учам братучедка ми.
И пак доказ дека денешниве деца се тешки токмаци!
Цел саат ја учев како треба да игра и не научи. Јас на нејзини години одвај чекав да пукне пролет да не се приберам дома и да играм по цел ден низ улица. Нема ни 10 години, а дома се затворило на вакво време... Жал ми е некогаш така. Незнаат да си ги искористат најубавите години! Некогаш ми се плаче да сум пак дете и да си играм по цел ден.
Денешниве деца немаат нит колено со рана нит лузна...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Бонџорнооооо кара миааааа :back:
Се разбудив пред 10 мин. и сеа бегам накај школо.
:salut:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
ДК

Ај уште малце досадава да ме запука. Цел ден сум буден, уште малце ќе идам на едно место па на утринско второ кафе. Сега пополнувам време па затоа ти пишувам. Иначе ми се гледаш дупло, затоа мижам со едно око за да го напишам ова. Сега е 6:49, Ќе ти пишувам до 7:00 па после ќе правам нешто друго изглеа до 8:00 па ќе искочам таму негде па после на второ утринско кафе. Ова воедно ќе ми биде и најдолгиот пос што некогаш сум го напишал на форумов. Епа ајде да почнам со пишување...

Да, немам попаметна работа ова време што да правам, не ми се гејма, нема на која да се дудла на мсн фб или скајп, кафето го испив и рацеве почнаа да ме болат веќе од пишување.
Ај заеби не пишувам веќе, сепак нема толкав пост да пишам колку што мислев.

ај чао до следно видување...

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Драга,
полагам утре, еден глупав предмет, кај гаден комунистички професор. Белки ќе положам, мада не сум нешто најспремен. Иначе, еве скоро месец време сум у меланхолично и депресивно расположение, и сам не знам зошто, али некако, не ми е лошо. А и нервоза ме фаќа, оти сон не ми иде, а треба денешниот ден максимално да го искористам, ама ќе видемо како ќе е. И пази, нема го и цимеро, да го истрескам од ѕид, да го замарам и зашамарам, за да ми мине нервозата. Фино момче е он, не ми се луте. Шворц сум си, како и вообичаено, и од нормалните Родео, морав да се префрлам на џандарска 57-мица, душата ми знае како ми е.
Ај поздрав, и извини шо вака рано ти пишам, може те разбудив.
П.С. па и тоа малце кисела вода шо иам, и она изветрејала, пу ебати живото, ебати...
Е, и топла вода нема у овај шугав студентски дом, ебате живото, ебате...

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Е ..... ај денес НЕ МОЖЕШЕ да бидеме 10 души на час!!! Ццц ДО КОГА ВАКАААА БЕЕЕЕ... И ја па будала идам у школо... пфффф! Да не идев у Белград:pipi: за некој ден ич не ни му ја мислев... Максимално не исцедија денес и тоа безврска!
Иначе сум подвижна чешма ... и така:nesum:
Ај мирувам сега да не испоубијам некого !:pipi:

Те сака
Драма Куин:pipi:

M

Mary Elizabeth

Гостин
па..денес.ништо ич.
раскид,солзи,болка, и ништо друго.
до кога бе? ДО КОгА?:toe:

го љубам премногу:uvo:

Статус