Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
се свири ли бе на слава, Свадба е голема? :facepalm: помина таа, почна нешто од Мајкл Џексон и сега иде Боб Марли, наредна песна сто посто е Марионка, личи на Јапонка....

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.129
Поени од реакции
13.242
Шо учиш ?
- Гимназија
Ае, шо ке работиш со тоа бе ?
- Гимнастичар ке бидам...

Кај мене обично после ова гимназија следува „ако убаво„ ама нема врска битно јако е :pipi:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.655
Кајгана,

Знам дека сега во тренд е да ти се жалат од комарци, ама Кајги верувај ми, позади зграда, одма на елката пред терасата имам едно пиле кое САКАМ ДА ГО ПУКАМ СО БАЗУКА У МОМЕНТОВ. Месец дена не затна уста, абе матер си еба од цвикање, славеј ли е, папагал ли е, кој го знае ама знам дека не прекина да урла, абе не може раат од него да се седи. Ќе ме напне до тој степен што ќе рокнам C4 на елката и ќе ја разнесам, по ганглии ми лази чудесијата. :mad:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Не знам шо се наканив да заиграм пак Age Of Empires, четири саата ми летнаа како 30 минути :eek:. Повнимателно нареден пат, со усул, ветувам...

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,
Пред некое време цура на мои години ми продаваше муда за бубрези и во текот на продажбата ми рече да сум видела на фб тоа и тоа. И јас фино лепо и викам, па јас на фб сум многу ретко, еднаш на две недели. И замисли се дрзна да ми рече "другаркава" леле колку си старомодна. Океј сакаше да се направи фраер пред дечурланата кои и веруваат на нејзините приказни. И замисли јас ја прашав неа, а ти колку книги си прочила во последните две недели? Ми вика, еј јас од кога не сум прочитала книга, уште од лектирите од средно. И јас шо требаше, да и речам, еј ама си глупа, како можеш книги да не читаш, а дремиш на фб по цел ден. Не туку, само фино лепо си се насмеав, не оти сфати шо порака сакав да и пратам. Веќе бесплатно не делам мислења, ставови и совети. Паметни сте, сами носете си заклучоци.
Добро утро, имајте убав ден!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Актерот Гораст Цветковски го има крстено синот Исток. И тоа е кул. Капирам дека секој прав Комита треба својот син да го крсти Запад. Па после може да му вика ЗАПАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Или ко ќе добие температура - женоооо, цел Запад гори!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
^^Ех што ти се вика афторитет, ќе те искара модератор и одма прекинуеш со употреба на “ РЕЦИМО“ :D је sky бе брао ти ќе ги опраиш ова копуциве.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.170
Поени од реакции
13.780
дијр..

ај куднт кер лес абоут тудеј...ајм гоинг то мјузик фестивал оу јеа!!! од фетбој слим, ска пе, гогол бордело, ајрон мејден, пиксис...ма има се да видам и точка!!!

коцка хес лефт д форум..

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
драга ми падна енглески јазик на екстремно. Ја сакав, еве рецимо македонски, среќа.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга Темјаника никогаш, ама никогаш не миј заби ако носиш дуксерка зш бербат ќе се сториш. Само незнам оти од која причина ова ми го кажа?! Добро ма уш ова го немам чуено, ти со дуксерка спиеш? Женска работа ма кајги, секој муабет нивни им е патешествие. На ова време, всушност на било кое време и невреме, дуксерка ма? После мене ќе ми викет несум чинел, будала сум бил, абе златно дете сум јас:D. Ќе изумев од брзање шо поборзо да ти пишам(кажам), Кај шо фрљила жена камен в бунар, 300 ѓаоли неможет да го истает, е ти сега види. :D
Не се тупнав за то драга, види шо сум сторил, задоволство ми е големо да сум брада:) (цтрл + а, десен клик, плеј вит етц... и возиме:cool:)
Биди трпеливе, сега ќе знајш за шо се работат, ќе ти турам една слика в сполејр :) Чао драга, до следното јавување.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Денес последен ден на работа. Типичен совет од Македонец еј остани овде, па таму е скапо и ќе ти фали животот овде. o_O

Не ми е јасно како некои експерти за секоја држава може да ги знаат цените, платите, вкусот на храната кога никогаш немаат излезено од тука или пак балканот?

Е од вакви што мислат дека надвор од пустината е скапо, а платите се мали, не сакаат да ризикуваат ќе постојат фабрики како онаа во Кавадарци. Вечно ќе работат за 200 евра и ќе ги зафркаваат менаџерите што се со IQ под 50.

Само да знаете колку ќе ми фалат предизборните митинзи, кампањи и свирењето со колите и мавањето на знамињата. Гужвите во банките, болниците, државните установи и автобусите. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom