Кајг, матури. Сестра ми, матурантка. И демек голем ташак и се потсетив на баналностите шо се издешаваа за мојата. Ама како секогаш ми беше битно да одам и да добијам инстант цироза во 2-3 дена. Онака, нормално.
И сите ми кажуваа вака ќе биде така ќе биде... Ама не беше така, затоа денес на сестра ми и кажав: Ако мислиш дека досега си постигнала нешто, ова е само почетокот
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Пошо така е, лесниот дел го заврши, shit's gonna come soon. It's part of growing up.
Пред некој ден, се мислев кога мојте рамења ќе ги исплачат сите солзи кои ги примиле од некого, од многу луѓе. Ебате карпата се рони од многу вода, ама понекогаш не може да издржи. Тежат тие, ама пријателска прегратка секогаш ќе му помогне некого. Јас само „плачам“ на рамењата на ноќта, онака уз дождот да не се познава. Ќе го измие другиот ден.
Јебеш негативни муабети, ги испратив фосилите на спиење, удирам математика: 47 пива, 18 кока коли по литар и нешто гратис, 1 фанта, 2 негазирани, нешо кисела вода, четврт шише мартини, 3-4 чаши од узото. И литар Џони, т.е. сеа го довршавам. А, и некој 4 шишиња кисела вода, и многу вода, се низ раце ми помина. Reward for the day: Johnny + Cohiba+ Toblerone, fuck I want this to be my breakfast every day
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)