Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.211
Кајги

Како е могуче волку глуп народ да постои не сфаќам. Цел ФБ и цел Твитер преплавен од оние сликине со Србија и Босна (#prayforserbia #prayforbosna), се тоа само заради лајкови, фејвови и врагови, а не сфаќаат дека многу подобра работа ќе направат ако донираат пари на одредените телефонски броеви или облека таму каде што е предвидено. Ебате шлајмот од народ што сме, па уште негде прочитав и демек ако им било на Србите они не ни ја признавале црквата :facepalm: И после се чудиме зошто за нас мислат дека сме како од Бангладеш, па и полоши.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Со оглед дека ова е една од најпопуларните теми и тука ќе ги оставам информацииве, ширете што е можно повеќе, нека се чуе и рашири. Луѓето губат се што некогаш стекнале, своите домови, се што имаат! Треба да се обединиме и да помогнеме!!! БИДИ ЧОВЕК, ПОМОГНИ!

КАДЕ МОЖЕТЕ ДА ДОНИРАТЕ ПОМОШ ЗА ЖРТВИТЕ ОД ПОПЛАВИТЕ?

Општина Аеродром – 10 часот, на ширинката кај Мајчин дом, до малата црква

Плоштад Македонија – 12 часот

Куманово – 11 часот – 14 часот, плоштад

Населба Автокоманда – 11 часот, пред Римес (на коцката)

Велес – 15 часот, фондација „Фокус“ (зграда на НВО, наспроти градинката во Дворови)

Битола – 12 часот, плоштад Магнолија

Тетово – од 9 до 11.30 часот, пред центарот за култура „Иљо Антески – Смок“

Кисела Вода – во текот на целиот ден, ул. Стојан Стојановски, зад магацините на Славија, до пругите

Воедно, со вртење на бројот 143 400 од било кој мобилен оператор можете да донирате 100 денари за акцијата за помош на настраданите.

B

Blade Torch

Гостин
Ми се гади од луѓе што праат хумор на туѓата несреќа . Чекајќи некое посрано лајкче само покажуваат колку се една огромна нула од луѓе .
Ти еам изродите . Срам ми е што сум иста националност со ваквиве , а не пак дома да ми е .

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
@Ilumious Пред коперација паѓет доста сериозни муабети, решавање на тешки дискутабилни политички прашања, решавање на кофликти, животни приказни и слични тематики...аку нестаниш чоек од пред коперација незнам од кај ќе станиш:D

Драга
И вајфај и оние белине пластични скапни лајчињана, ама све да се укнит, све по кафиќиве, обавезно да се донесит некој вид на шеријатски закон и да се забранит. На шо личит бе луѓе ова излезени сме за да се видиме и муабетиме или да се тагираме и пишиме по социлајни мрежи и да го лижиме пола ден она лајќено со радиоактивна пластика од Кина. Бреј цицка да беше и да ја лижевте побрзо ќе се разделите него она лајчено. На крај после двајстина минути фрљаш една стотка на маса и им викаш "Имам обрски, морам да одам"(не дека имаш ама ај) а на сето то ти викет "Многу малце поседа", a шо кур надрвен јас да прам ко буцате во то тетрисите на тач по интернет, дан сакате пинк понг со персоналов од кафиќа да играм. Под итно апелирам да се превземит нешто во спротивно не одам нигде ќе станам нормален и ќе се дрогирам. Толку имам да кажам.

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Драга ладно пивце мх мх, индиски ореви и цигарче уживам!!!!
Њееет..... првава реченица + семинарски.
Значи кој ја измислил оваа глупост нога да скрши еј се тупам преведувам, пишувам, кај пишувам па и несмеело да се препишува мора да парафразирам па после куцај ко луд и зашто?
За на крај дотичниот проф./ка за напраи книгиче, за следна генерација кое кога го читаш едно со друго врска нема, све изнафрлано и без никаков тек...И јас се жалам немало секс факфрендицата, на екскурзија ми била, а мене да ти ме дупеле цела недела и тоа неосетно, де потпис, де семинарска, де есеј, де курац, де палац, де попрај ова, де немаш присутство....:facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Ќе врне дожд.
За Германците, Македонија е колонија со робови, а вие што работите таму пак одбивајте БГ пасоши.
Инвест ин Грујоланд smoking_18.gif

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И.Ф.

Честитки за сите "душекџии", но време е за ФКБ следната сезона да започне веќе во понеделник со авио билет за "во еден правец" за Тата и Неј. Во пакет!... и пак и пак ќе ми е криво што оваа слика ја видов и пишував од стартот на сезоната... Тата, аут! Неј ја растури цела сезона и цела екипа. Штета. Виска Барса!

Ете така.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... каква реализација имав. Знаеш дека ја сум единствениов на форумов што навива за Гана на Светсково (патем навивам од 2006та). Е сега сфатив дека... сите од форумов треба навиваат за Гана. Знаеш зашто, драга? Пошто сите цело време се кај тебе. Кајгана... Кај-Гана. Кај Гана!

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
На полагање катастрофа ама прекинат е постот :D

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Дали луѓево прават разлика меѓу „љубовни проблеми“ и „детски проблеми, психичко-психолошки проблеми, сексуални проблеми и не-знам-какви-уште-не проблеми“???
Чисто онака, ме интересира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom