Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Го сонував Бин Ладен како сакал да ме убие. Лудило човече.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
драга, коа ќе ми текне дека имам за учење, а ме мрзи да станам од пц.. :facepalm:. Не е многу ајде, ќе поминеме за 1 час сфе, па се читаме пак

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кајгано пак јас со многу голем проблем, во меѓувреме мислев дека ќе ми се реши проблемот ама ете очигледно ни психијатри,ни кајганџии ни господ не помага. Во меѓувреме од полседното мое пишување се сменија многу работи па иако знам дека не те интересираат моите лични проблеми сакам да ти кажам што се ми се случи па ако се решиш да го прочиташ ова се надевам дека ќе ми помогнеш. Значи вака: Веќе некое време, да не претерам ама можеби се едно
,
и пробав со се ама еве пак завршив со постов тука.

Ете така Кајгано, знам дека ми е долг постот ама се надевам дека ќе ми помогнеш и дека нема да те мрзи се да прочиташ. Фала.

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Драгааа
јебеш такав форум који нема политика...:(

Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Драгаа..
Дури сега сфатив колку е гнасно и мизерно чувството кога си потиснат од сите, потиснат од нивните очекувања кои ти немо ги слушаш и со сите сили пробуваш да ги извршиш.
Плачам само за 1 минута сон, али тоа не е можно.Покрај наставниците и нивните очекувања кои со ектерново се дигнаа до небо, тука се и домашните тек тук да ми ја исцицаат крвта и барем онаа мала позитивност која се скрила во мене.
Барем си ја извршив обврската да извежбам нешто денес, од таа страна не ми бил тапа денов.
И да, ептен се секирам ради полуматурава, нека дојде и нека заврши побрзо.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Така иде тоа.

не добиваш (ни барем) порака за роденден од двајцата луѓе на кои си им кажувал се` и кои ги афектирале твоите животни одлуки (сиот твојот живот) ...

Од простата причина што немаат веќе никаква сегашна, ниту идна, корист/потреба од тебе.

Не им прави разлика дали сте биле блиски. Што било, нема никаква врска. Сличноста нема никаква врска. Минатите споделувања немаат никаква врска.

Тој е тој живот базиран на безлични односи меѓу сите луѓе, ставаат на on/off секој што (не) им треба. Така функционира светот.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.181
Поени од реакции
13.460
Никогаш во животот не ги заборавајте луѓето што биле секогаш и секаде тука за вас. Не гледајте да им пишете само кога ви треба нешто, туку секој ден прашајте ја/го како е, незнаете кога можете да ја/го изгубите... И никогаш не се шегувајте на негова/нејзина сметка само за да бидете интересни пред други луѓе.... :)

Во денешно време прави другари има колку бројот на политичари што не крадат во државава...

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Хм-кхм! Драга моја мила почитувана Кајгана,
со текот на времето музиката станува се' полоша и полоша. Ми се лоши кога слушам некое лигаво поп едно-неделно хитче од фаци како Ријана, Мајли или Гага.
Сакам стара музика. Многу повеќе ми се допаѓа од оваа сегашната. Всушност, сакам стари работи воопшто.
(се поклонува)Фалаа!

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Драга неколку денови сум у релакс мод...Вчера си го прележав цел ден по гаки и мајца со чипс, пуканки, смоки, гами беарс, кока-колче, редбул, и даааа милка со јагоди 500гр и ЛОСТ(малце со закаснување ги гледам)...и да цел кревет ми е со трошки и замачкан со чоколада...гнасно? Њееет...:X3:...My man cave, my rulzzzz...

ПС. си го стиснав малото прсте на врата...иииии...it's purple now :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom