Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Vo iMbox :-D

Ja dobra, eve nespijam. A mi se spie.
E aj sea :-D
Iam pernica nova, do nea da ne e? Moguce :-D
Mn prav mi go drzi grbot avospaleni muskuli iam. I ne mozam na stomak mn tvrda e, glavata mn treba da ja svrtam taka i vrat me boli :-D
Aj :-D

Л

Лигеја

Гостин
Драга К...и по некои трагични сознанија,животот продолжува нели?
Добро е што сум на чисто со своите приоритети и емоции...чиста сметка долг мир со себе си. :гик:
Почнав да обожавам промени и да пробувам се и сешто...мислам дека го најдов совршениот лек за досадата.Некни кога бев на новиот објект кој го градиме на работа,скицирав и прецртав дел од него скоро совршено.Ете,ми се најдоа корисни часевите по цртање и уметност и уште ми одѕвонува во глава прекорниот глас на татко ми како ми вели дека си го трошам бадијала времето на глупости.Епа јас велам дека секое ново искуство не знаеш кога ќе ти затреба,затоа се треба да се проба. :icon_lol:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Песнава ми излезе на ѕид на ФБ...
Ја немав чуено 329439403904 години, сега си ја пуштив и по дома си станав, си танцувам и си ја пејам песнава на глас.
Ааааа ме потсеќа на убави денови!!!!!
Сега знам што ќе слушам утре цел ден на работа!!!

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Маки маче , температура вријам , дали ради настинка , дали ради тоа шо не ми се оде на факултет оваа недела , у глобала ај фил вери некорисно, нешто само лежам , тревата у двор уште е неискосена а веќе сме мај , ама како шо ја гледам ке треба со срб или коса , по шо за машината е веќе голема и може да ја расипам, и тоа е надевам се ќе престане да врне за да добиеме и ние амебите позитивна енергија , па да почнам да читкам нешто , оти и колоквиуми се ближат.
поззз4е

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Insomnia please release me. :( Не можам никако да заспијам веќе 5 саати. Се пробав, во бестрага нека оди се, за саат и пол треба да станам!

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Најдрага,

Сама себеси шејтан.
Сменава од 7 до 15 ме потсетува на едно време кога плачев по мајка ми штом и ги видев алиштата на закачалка, како во 6:30 набрзина си го пудри лицето, става Shock парфем и излегува од дома. Менуваше 3 автобуси за до работа. Мирисот на недостиг и истовремено храброст, неверојатен електрицитет низ емоции.
Денес, јас сум таа што излегува во 6:30. Не ставам пудра, ама ставам наочари и кесиче со тост и јаболко за на работа. Во автобус мириса на сон, глицерински креми и овошје. И на некој залутан спанко што ќе го украде денов сам од себе.
Плачењето не е решение, туку она потоа е.
Нели?
Одговорите не мора да ги даваме во вистинско време, но ги очекуваме секогаш со нетрпение. Си се гледам себеси посериозна, но истовремено и просторно отворена за секакви психопатологии на кои наидувам. На луѓево им требаат Луѓе. Им треба топлина, некој да ги прегрне, да им каже дека се’ што поминало е само лекција и горчливо апче за преживот.
Мене, воопшто не ме плашат таквите средби. Ме плаши што останува од моето кај нив.

Викендов, тотално незаинтересиран за мене. И јас за него. Кругови и флеки од виски по шанкови. Боемџиењето не му годи на мојот синус, мојот сон и мојот лажен дендизам. Само сум свесна дека живеам. Ми недостигаше тој. Не знам дали вреди да му кажам.
И секако, кога си најнесигурен, тогаш сите дождови паѓаат за да паднеш и ти.
Драга,
Само трескам зелени, пролет е.
Слушај ја Ања како убаво си пее. Тоа е се’.

М.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.965
Поени од реакции
25.548
Мозокот сака одмор за да може да ти служи да го положиш најбитниот испит, а истовремено те стресува цела ноќ и не ти дава да спиеш.
Копиле!

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
Кајги ти пишувам од редицата пред Ватикан, ќе чекаме тука некое време, има редица од неколку километри

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Драга,

Имало карма, еј.
Ќе поверувам во карма, кога ќе и го расфрлам цело ѓубре низ кревет, или евентуално низ алиштата.
А најкриво ми е што јас сум правела отстапки и исклучоци за битни дати. Да, кармата ми вика дека сум глупача, фала и.
Собирам сила да не и акнам една, зошто ми е страв дека тешко ќе стане.

Член од
14 март 2014
Мислења
473
Поени од реакции
1.163
End here I am people!
Се вратих бе!
Абре толку градби со готски стил никогаш не сум видела.
Сакам уште!:place:
И доколку некогаш сакате да идите во Монако или Монте Карло ќе ви речам уште сега:Не идете!
Премногу автомобили и луксуз!Ќе ви плачат очите до недоглед.Иако на прв поглед е одлично,ја не би седела таму.
Ту мач фор ми.:свиркам:
И што е уште подобро,си го дочекав роденденот таму!:icon_lol:
Ајт.
Да гнетам торта.
Повелеле.

:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom