Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Ај Априлов уште на самиот почеток што ми ја е*а мамата, па рекој ај при крај ќе престане.. ама НЕ!
Како што завршува така се посилно и посилно ме гази.
Еб*те месецот, никад не ми бил грд.. ама сеа....:mad:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Драга, ајде доста идам дА одморам малце Леќа ноќ

Член од
17 април 2014
Мислења
61
Поени од реакции
210
Драга...,

Која иронија. Утре луѓе од целиот Балкан доаѓаат во Скопје на регионалниот собир, а ти, што живееш на пола саат возење до таму, да нема со кого да одиш :confused:

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Драга каква ѕвезда бе имам само мене можат вакви ствари да ми се десат...:pos::pos::pos::pos:

Драга сабота ко сабота, си искачаш опуштено на пиФце се лизга едно, две, три и више те тера за накај вц и културно си стануваш и идеш си влагаш у вц и гледаш нешо се шушка внатре и фала богу си застануваш да си почекаш и наеднаш те вади нешто од памет почнува 5та симфонија на Бетовен од вц тр тр тр трррррррррт, тр тр тр тррррррррт, еј се штрекнав јас и продужуе ТррррРРРР рррррРРР ррРРрррТшш и кљокот кљокот кљокот и на крај едно високо циуууууууууу абе како цел оркестар со придружни инструменти и соодветни паузи, ауууу се засрамив и излегов си реков кај се запустив или мн тивко влегов или вистина е дека тетовски грав надалеку се слуша и го чекам чудово да искочи од вц, и по минутка госпожата искача ноншалантно и самоуверено ко маестро по завршен концерт у ројал алберт халл у лондон, или да поедноставам прдењево личеше на фиќо кога вергла...значи неможам при себе да си дојдам :pos::pos::pos::pos:интерсно е кога ќе ја упознаеш „темната“ страна на „фините“ девојките...
Муабетот....
Дечко: Срц абе ти си прднуеш понекад?
Шмизла: Ауууу колку си гаден, ја никад не прдам
Дечко: Не прдиш злато, ти симфонии композираш....

ПС. секоја чест за исклучоците, што си признаваат дека потпрднуваат тоа е вистинска жена од време на време да ти го закачи умот да ти го помати.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Еее, Драга Кајгана од толку многу ветувања (лажење) на нашиве политичари додека траеше оваа кампања, ни го расипаа времево. Дури и сонцето се сокри од срам, а тоа кутро не е виновно... :(

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Ајде,станавте,оделото,карминот,вратите се отворени,кафето е готово а може и попосле тоа, прво најважната работа денес:
НА ГЛАСАЊЕ

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,

Гледам починал професорот од Охрид, екс управител на затворот. Би сакала да се потсетам на неговите најсветли моменти во кариерата.

- Ако има Албанци на предавање обавезно го напуштаат часот „свиња на џамија да ви закачам“, „ако се вика Ермира и вели Курмира рече се викаш? “ „ ту ама смрди во предавалнава, пак некој со овците спиел“
- Сите дебели се прекрстуваа пред да влезат „колешке вас ви зборам вас дупла колешке“ „машала колега тркало не ти е рамно“ „таа и таа нека седне овде- ооо па вие две колешки во една сте се собрале, како ве собра?“ „колега вака гледајќи те се прашувам си си го видел некогаш?“ Да е уште потрагично проф е метро и жилет со над 100кг жива мера.
- Испитот му чинеше 500 евра, парите идеа преку посредник, грдна пара се зема.
- Манијак прва класа, најголема божја казна беше да си плавуша со големи цицки.
- Во една јунска сесија која е најбитна за услов (ако немаш пишеш квадрат автоматски), му се скара швалерката од Штип. Влезе во предавална и фино лепо им порача на Штипјани да ја напуштат, за нив сесијата била завршена.
- 6ка добива гратис еден студент ако ја продолжи песната да ја пее што на проф му се врти во глава на испит, а само низ заби ја шушти
- 6ка добива и оној кој ќе го прати по цигари, а при тоа нема да праша: Проф какви цигари пушите? - тоа е автоматски 5ка во индекс прашање
- Брејк кутриот сигурно чекал да му се случи нешто па да положи. Брејк кај Миладин полагаше испит со години. Кога Брејк влага на испит, Проф почнува: Долго чекав да те бутнам верувај- 5ка.

Лесна ти земја и по некое непишано правило гледам дека после смртта те величат, уште за величење беше...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Овие што цел ден седат пред обложувалница им даваат ли ладен сендвич?

Еве се спремаме да одиме на гласање.:tapp:
Треба да си ретардиран за ваков одговор да дадеш кога некој ќе те праша како си.

A

Antigona

Гостин
Драга Кајгана

Зошто бе постојат нелуѓе туку самобендисани говеда ?
Значи секој ден зборуваме за teamwork а никој не го покажува тоа во пракса :mad: Се знае кога ти ке си ја завршиш твојата работа и ти останале уште 4 часа слободно работно време треба да му помогнеш и на колегата ,,тоа се вика teamwork, а не да дремиш ко мисир и да се гледаш во огледало.

Значи страшно ме нервираат неколегијални луѓе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom