Meow, meow.
Rrrrr
Owowowow.
Зошто едноставно, не можам да станам мачорец? И да си мцкам рипки и да зборувам со сите мали бубалки кога сакам да ги ловам?
Не можам. Морам да читам Раскази од шести спрат на Драгиот Драги Михајловски, да печам кифли кога за ручек има зелка и да си го шетам умот накај Кисела Вода.
Чучуууу.
Си спиевме гушнати. Абе пуста милина. Сабајлето - здивои ко камили, ама што ако, љубовта е сјајна и со тоа!
:baeh: Го сакам скроз, и покрај тоа што се искраде во 6 саат сабајле и си ксна еурокрем. Ми легна после и ме баци во образ и осетив чоколада.
Можда Џони Деп после го сањав, не се сеќавам.
Денес сум затрескана некако скроз, и ми одговара. Плус, гледав филмче мутаво со Ерика и Опал и цел ден правам фишка фишка фууун... Доти Инглс ми беше идол едно време. Еја, од шминкерка, стана комичар?! Закон.
Ја уште го откривам светот, а он мене не. Ама ако. Можда ќе се обидам во Блесок, да ми издадат троа песМички, па да делам на учителките од основно, кои ми го открија потенцијалот за рими уште на 9 години. Демек!
Се бранува собава. Мириса на Ленор новиот. Плус има куп хартии и ѓубренца, што од чипс, што од изедени крем банани и на повидок е нов алигаторски вид да искочи од клетоно цвеќе што ме вади од памет дур спијам.
Ќе го откорнам и фрлам од балкон.
Како што чичко Рингелхут и Конрад фрлаа саксии врз коњот. Лектира - 35 Мај.
Уште од тогаш ми е омилена книгата.
Психо-вска, ама крајно интересна. Ќе ја набавам и ќе ја прочитам деновиве...
Ми се ждрига од Швепс, некако. Во кафиќон истеравме уште една свирка. Ништо посебно, ја и онака веќе не паѓам во несвест. Компаратист сум генерално, а негенерално сум тиквар што само јаде и мјаука.
И да се вратиме на содржината бр 1. Мјау, мјау на македонски.
Плус еве ти ова. Нормална сум, само се анималишам, пошто да се биде човек, е некогаш напор невиден.
Медс :