Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Што ми се деси бе, Ким ??
Една негова слика и ... се губам.
Знаеш ли колку време помина од "нас" ? Многу. Веќе изгубив осет за време кога последен пат го видов.
Зошто постојано ја тупам со него????
Не е можно да го сакам толку. Не.
Нашето заврши. Јас ставив крај.. "икс" пати.. со право.
Зашо вакви мисли ми проаѓаат низ глава ? =(
Секој ден се осеќам попразно и попразно.. Не е можно, ова мене никад не ми се дешавало.
Бивш ко бивш, еби се, чао пријатно.
Зошто не сум рамнодушна ..зошто ме боли немањето допирна точка, никаков контакт.. Зошто ме интригира се поврзано со него?
Барем да се обидеше уште еднаш..
Ќе размислам не два, двесте пати дали ќе прифатам да бидам со него пак.
Ама сепак ..колку ми е страв да не биде пак истиот тој, толку копнеам бар еден миг да ми посвети.
Не, не.. прво потсвеста нема да ми дозволи. Потоа околината ќе ме затвори во кафез.
Колку се исподеси ејјј и мене тоа ми е сеедно.. пак ми се врти низ глава, се ме потсеќа ко за инат.
Значи не бил ниту најдобриот, ниту најлошиот. Зошто го сакам назад?
Why why why why :tapp:
:slap: :бодам_очи: open ur eyes woman, be wise ... yeah aiite. :/
Ме лазат морници кога ќе му го прочитам името.
Тоа што го ветуваше, зарем навистина ќе умееше да го исполни? A changed man? Nah. Не можам да си поверувам.
Има две опции : фејкер и rly into me.
Како и да е сигурно се прошло оттогаш. Сигурно беше само очаен ..едно 384942385 пати, колку и што ме побара назад.
Не смеам толку да се окупирам со него. Јас отидов наааапред и се заборавив одејќи.. не си личам на себе на моменти. Не беше ништо посебно. Освен шо бевме сродни души.
Deep sheet.
Не знам што ми требаат вакви досетки. Не смеам да напраам глупост.
Се ми е опуштено, and now this.. сама ако не си напраиш, кој?
...
I`m out.

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Даааааааааааааааааааааааааа драга кајгана нели, можда и постоиш еве жива си. Абе кајги ај на кафе? :tapp: Сеуште се чудам со кого праат луѓево муабети во темава, и ја со кого праам во моментов.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Драга..
Се осеќам среќно, онака исполнето:):):)
..Али пред некој ден трепаше да идеме на журка на саем, малце ме шитнаа другарките...али ОК е! Јас сум човек со големо срце, не отидофме и не им се наљутиф...хах неможам така:vozbud:
И сега еве си кулирам, слушам музиче и така...
ТЕ САКААМ:pipi:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Колку е јако да имаш колеги ко моите... :icon_bigg
5 души, сите со во крајност различни карактери, темпераменти и гледишта.
И сите тие решиле да одат да шетаат на 3саатната пауза..
Умрев од смеење и од кенкање :)
И да, им дужам ремет пошо денес јас им бев интересна, дека ненаспана..ама ќе видат они :)
Не ме пуштаа дома да си одам бе..
Иако им пеев „ЈА ЈОШ СПАВАААААМ, ПО НАВИЦИИИИИИИИИИИ...„ со мојот „Еј, зарипнат ти е гласот. Звучиш кул„ - глас, ипак ме тегнеа да одам на факс свит:
И ти ијам сертификат сеа и колку е добро да си рапер!
Многу ми се спие.
И идејата добро напреднува, се претвори во план, само уште дата да видам коа ќе може се да бидне.. свит:
Едвај чекам :vozbud:

Пријатно.фалафала:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Драга Кајги,

Денеска денот ми беше супер, не учев ништо,
и сакам да заврши "сезонава" да дојде распуст :Молам:
Сега ќе одам да спијам и ќе те сонувам (не се секирај :wink:)

:back: Драга :kajg:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ух сега ми е полесно ......
стегај палци за утре навистина ми треба гоооооолема среќа :pipi:

заминав да гледам филм4е малку да се опуштам оти до сега учев и плус за утре оставив помалку од пола :back:

ае ча-0

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
kewl. Концентрацијава ми е испод НУЛА. Ми треба доообар сон, ама онака убаво и тврдо спиење. :pipi:И да... со другар ми дојдовме до заклучок дека некогаш сум мноооогу глупава, кантар не ме мери. Бриџит Џонс ситуации... ете и после зашо сум се препознавала во ликот.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Драга, being a good person се исплати кога тогаш. Се чувствувам горд со самиот себе по се она што успеав да го направам вечерва. Нови интересни рабтои на повидок. Brainstorming ми се дешава, а тек почна ноќта...
This is gonna be a long and interesting night!!!:music3:

Г

Господ

Гостин
Captains Log v1.0

f00t f00t Kajgi-chaaaaaaaaaaan!!11(nerdrage)
Дневна доза ретардација.
Си купиФ ноФ телефон:helou:
Со здравје да се носам...овај да си го носам...да го користам де:baeh:
И така значи ќе те дружам цела вечер пошто билошкиот часовник ми отчука и реши да спијам до 00:00, и не не су момиче:back:
FTL живот пацерски
D00tah:N:...all the way in!!!11
salute:salut:

T

Tetro

Гостин
драгано, маааа,
се изначудиФ кај сум и што сум,,, :pos2:
одбив пиФо кај комшии :tapp:
оти стануФам рано сабајле пред 7 секи ден :helou:
ајде сега јас отидиФ :salut:

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Драга ,колку убав ден имав да знаеш,прво кафенце,муабети, ги земав книгиве за учење (фала богу имало добри луѓе па ми кажаа што треба да земам иначе поим немам ни кога полагам), убаво се отспав ,и до пред малку пиев коњак...Ама многу беше топол па некако не ми легна најдобро...
Како и да е денес една особа ми кажа многу интересен факт,ако се пронајдеме во некоја книга (како случаен небитен лик)и ако тоа негативно влијае на нас треба да одиме и да го тужиме писателот???
Епа нејќам ни мене да ме тужат... Не одговарам за ништо што сум кажала ни напишала, само СИ СТОЈАМ зад тоа ,во сенка ....

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
сега треба да одам на школо :nesvest: ич ама ич не ми се оди. у П.М. веќе 8 часа имам денеска :tapp: да заминам некој час порано ќе се обидам ама тешко оти класнана е дежурна и стои само пред нашана училница :nesum:и башка какви часа си имам денеска. кој од кој се сите. туку ај шо те замарам тебе и онака ти е гајле ти не одиш на школо јас пак мора да одам :pipi: уживај во топлото време, шетај си, а јас одам во затвор :back: ча0

S

StereoLove

Гостин
Kики

Јас решив.Не може повеке така.
Не сум будала и никој нема да ме направи будала.
Ок е се.Keep going.
Tака само за мене.

Ајде чао.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
Има еден во канцеларија кој ако го послушам уште 5 минути ќе се :пукам:
Бил пукан 5 пати во Авганистан,имал езеро во Холандија,Болница во Канада,го правел системот на Стопанска банка,фирма во Хрватска,а сега купил плац во Македонија за изградба на куќи веднаш до Жан Митрев,ќерка му студира во Амстердам,син му овде имал куќа на 5 спрата на водно,имал два факултета,еден во Јапонија,другиот во Лондон,10 години волонтер во Микрсофт,зборел 7 јазици....ова се кажа,од збор до збор!

Едит:И влегува на шефицата со клизачи :pos: И ја учи како да користи програми од компјутер и и става слики од стик еј...Типов бе вози комбенце еј,ќе се пукам у прст.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Како е подобро...
Да ти обрнуваат внимание или воопшто да не те видат?
Во дилема сум.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom