Stre3T Danc@
The definition of #BFABB
- Член од
- 10 април 2009
- Мислења
- 1.690
- Поени од реакции
- 146
Што ми се деси бе, Ким ??
Една негова слика и ... се губам.
Знаеш ли колку време помина од "нас" ? Многу. Веќе изгубив осет за време кога последен пат го видов.
Зошто постојано ја тупам со него????
Не е можно да го сакам толку. Не.
Нашето заврши. Јас ставив крај.. "икс" пати.. со право.
Зашо вакви мисли ми проаѓаат низ глава ? =(
Секој ден се осеќам попразно и попразно.. Не е можно, ова мене никад не ми се дешавало.
Бивш ко бивш, еби се, чао пријатно.
Зошто не сум рамнодушна ..зошто ме боли немањето допирна точка, никаков контакт.. Зошто ме интригира се поврзано со него?
Барем да се обидеше уште еднаш..
Ќе размислам не два, двесте пати дали ќе прифатам да бидам со него пак.
Ама сепак ..колку ми е страв да не биде пак истиот тој, толку копнеам бар еден миг да ми посвети.
Не, не.. прво потсвеста нема да ми дозволи. Потоа околината ќе ме затвори во кафез.
Колку се исподеси ејјј и мене тоа ми е сеедно.. пак ми се врти низ глава, се ме потсеќа ко за инат.
Значи не бил ниту најдобриот, ниту најлошиот. Зошто го сакам назад?
Why why why why
:slap: :бодам_очи: open ur eyes woman, be wise ... yeah aiite. :/
Ме лазат морници кога ќе му го прочитам името.
Тоа што го ветуваше, зарем навистина ќе умееше да го исполни? A changed man? Nah. Не можам да си поверувам.
Има две опции : фејкер и rly into me.
Како и да е сигурно се прошло оттогаш. Сигурно беше само очаен ..едно 384942385 пати, колку и што ме побара назад.
Не смеам толку да се окупирам со него. Јас отидов наааапред и се заборавив одејќи.. не си личам на себе на моменти. Не беше ништо посебно. Освен шо бевме сродни души.
Deep sheet.
Не знам што ми требаат вакви досетки. Не смеам да напраам глупост.
Се ми е опуштено, and now this.. сама ако не си напраиш, кој?
...
I`m out.
Една негова слика и ... се губам.
Знаеш ли колку време помина од "нас" ? Многу. Веќе изгубив осет за време кога последен пат го видов.
Зошто постојано ја тупам со него????
Не е можно да го сакам толку. Не.
Нашето заврши. Јас ставив крај.. "икс" пати.. со право.
Зашо вакви мисли ми проаѓаат низ глава ? =(
Секој ден се осеќам попразно и попразно.. Не е можно, ова мене никад не ми се дешавало.
Бивш ко бивш, еби се, чао пријатно.
Зошто не сум рамнодушна ..зошто ме боли немањето допирна точка, никаков контакт.. Зошто ме интригира се поврзано со него?
Барем да се обидеше уште еднаш..
Ќе размислам не два, двесте пати дали ќе прифатам да бидам со него пак.
Ама сепак ..колку ми е страв да не биде пак истиот тој, толку копнеам бар еден миг да ми посвети.
Не, не.. прво потсвеста нема да ми дозволи. Потоа околината ќе ме затвори во кафез.
Колку се исподеси ејјј и мене тоа ми е сеедно.. пак ми се врти низ глава, се ме потсеќа ко за инат.
Значи не бил ниту најдобриот, ниту најлошиот. Зошто го сакам назад?
Why why why why
:slap: :бодам_очи: open ur eyes woman, be wise ... yeah aiite. :/
Ме лазат морници кога ќе му го прочитам името.
Тоа што го ветуваше, зарем навистина ќе умееше да го исполни? A changed man? Nah. Не можам да си поверувам.
Има две опции : фејкер и rly into me.
Како и да е сигурно се прошло оттогаш. Сигурно беше само очаен ..едно 384942385 пати, колку и што ме побара назад.
Не смеам толку да се окупирам со него. Јас отидов наааапред и се заборавив одејќи.. не си личам на себе на моменти. Не беше ништо посебно. Освен шо бевме сродни души.
Deep sheet.
Не знам што ми требаат вакви досетки. Не смеам да напраам глупост.
Се ми е опуштено, and now this.. сама ако не си напраиш, кој?
...
I`m out.