Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Оу,
I'm in too deep. Ме убива со погледот. Не чини тоа, не треба така. Или треба?
И сеа што праиме? Ништо, си свиркаме..
Безоловен девеес-петка за петсто, винтерфреш и шише кока кола, вода од дома си носиме. Во тој правец за саат време, во оној за 45 минути. Едно по друго, ко да е последно. Ме прашуваш зошто се смешкам? Зашто ми е убаво со тебе, а не знам до кога..
Сфатив дека ми се спие, во меѓувреме додека редев мудри, апстрактни мисли. И дека ќе треба да се објаснувам ако тато ми побара кусур, зашто заборавив да си сменам пари од тие што ми ги даде дедо (за кои тато не знае зашто ми се скришна резерва) и ги потрошив сите што ми ги даде тато, а кога сфатив дека требаше да си сменам веќе беше касно.
И така, драга, ако ништо друго не ми искочи, ќе можам комотно да станам меѓународен превозник, професионален шофер или таксист.
Доста беа рендом мисли, такозвани brain farts. Ме фркна пак глава, аман.
Идем на спање.
:salut:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Драгаааа :helou: како си ми Кеј luv ya :back: Јас сум супер денес :pipi: сакам викееен кеј ајде позззз

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Што е убаво вака предвреме да ги завршиш училишните обврски.:vozbud:
Ајде сеа уште Корчагин да ги посрамотиме со пе шес гола и топ.:vozbud:
И вечер да се релаксираме на раат.:vozbud:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Драга Кајгана,

драга си ми, и заслужуваш километарски патетичен пост, ама такви времиња дојдоа да и зборовите се скупи. Би се самоубила, ама самоубиството е педерл‘к, така да, до некои поубави времиња...нека се чудат будалите!!!!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга мила

ухх.....

завршија сите маки :nesum:

поздрав :back:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Ај,кажи ми зошто сум патетична и наивна будала???
Зошто не знам да играм нечесно...зошто,зошто,зошто????
Кој е*бан ген во мене не дава да бидам ладна,одмерена,бесчувистивителна,валкана...зошто не можам,зошто???

Кој како му текне може да ме назгазне без да писнам.И кога ке збеснам тогаш сите се лутат на мене.Леле колку се нервирам,ке умрам од мака.Ај кажи ми како да бидам лоша????:uvo:

К

Кики.

Гостин
драга,
интернетов е крш до тој степен што на секои 5 сек паѓа завчера пробав да ти пишам, падна се изнервирав и не ти пишав. туку денес ок ми е денов, жал ми е за некои луѓе за кои не треба да ми биде ама ај ке помине. туку зарем мислиш дека нарцисоидноста некогаш се исплати? јас мислам дека не, ама ај ке видиме на крај што ке биде, ако ништо друго ке ми се деси шпанска серија у живо.:pos2:
ајт поздрав идам да спијам..... многууу ми се спие
ке те читам после наравно ако имам нет ако не ништо. :smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Драга

супер ми оди и без тебе. Ај фаќам магла, каснам...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Драга,
Им е*ам племето сечено смрдливо.Идеш таму да изиграш фудбал да се дружиш одма фрки да праат дека сум имал Работнички ранец.Мамата сечена!:pusk:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Нанооооо
Шо прајш мор арна ли си ми?
Неделава беше ок. Ма кого лажам, знаеш ти каква беше неделава нели?
Го сакам и реметот на моја сметка.
Мислам дека среда е стварно среќен ден...или бар се надевам.
Нареднава недела мислам дека ке ме известат за првиот паднат колоквиум во мојава студентска кариера.
Е така, си посакувам уште посреќни среди.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Драга

Ма ово није могуче...Професоркава по германски ја најдов на фејсбук со профил слика од хитлер...:pos2::pos2:И не е фејк...

L

lillypaff<3

Гостин
Да, ова ми е прв пост..
Се надевам ке бидам прифатена од сите, и дека кје ме дружите по малце :kesa:
Веке 7 месеци ве читам и читам , но не ми дозволуваа да се придружам.Не сте свесни колку ми е криво за испуштената журка, не сум ни свесна колку убаво сте си поминале.:nesum:

Ве сакам сите бе!!:pipi:

D

dh00|

Гостин
кајгано...
некако ептен пензионерски сум расположена.и сериозноста ме надвладува..а нејќам >.< и заборавам многу...денес дегенерикот ме потсети дека за месец дена имам роденден.мене ни на крај памет не ми текна то.
утре ќе одам на кино...со БРАТ МИ! :vozbud: не е до толку лошо али сепак...
И имам засушен сок од портокал на тренерката...дали сум нормална?! :gigglesmile:
ај да не те трујам многу,греота си..
поздрав4е кис4е топ си

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom