Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Драга, колку не сум добро, све ме боли, све. Цела зима ја поминав здраво право и сеа на стартот на пролета најдов да се разболам. Fucking логика.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.648
Поени од реакции
31.875
Замисли колку е јако да станиш сабајле ко пензионер, да ти напрај жената кафе, или ако подраниш со станувањето од неа, ти да напрајш за двајцата и да си поседите на балкон ако е убо времето.

Па тек замисли ко шо одат промениве во државава за пензионерите, како ќе изгледа сето тоа по едно 40 години (по претпоставка да го дочекам своето пензионирање). Стануваш, седнуваш со кафето на тераса, и поминува некој батка со летечи скирол кој ти остава бесплатен поручек и 2 карти за на кино, кај шо че се прикажува Immortals 50-ка во кој се појавува и Киро Глигоров во анимирана верзија.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Знаеш што? утре е петок тоа по автоматизам значи дека сум на работа но пред да одам на работа треба да си земам апчиња за смирување инаку ќе летаат сите од дуќан. Не дека е до мене туку до нив :cautious:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Убаво си работеше тоа трафиката во маало, ама од кога ја зема тоа попот или што и да е тој како нинџа еден, отиде у аут се и ја затвори. А што фино ми беше, по пижама си одев по цигари и чипс. Сега мора до Тинекс да одам и да се облакам ради тоа глупите камери да не завршам на некој портал.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom