Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Драмата заврши пред неколку дена, лакше се дише :). Работите конечно се враќаат во нормала во домов, мераци!

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Pesna na denot:
I DONT HAVE MONEY ON MY MIND I DO IT FOR THE LOVE

Video na denot:
ABE IC NE ME MOTIVIRAS
https://www.youtube.com/watch?v=u_4f2Ko9CSQ&feature=youtube_gdata_player

Random 3:
Senatus consultum est quod senatus jubet atque constituit. Idque legis vicem optinet, quamis de ea fuerit quaesitum.
Gluposti!

Random 4:
Denes bev na 4 kafinja, plus 2 doma sabajle, plus na gosti uste edno. Tezok zivot! :-D
I dont have money on my mind
Money on my mind
I do it for the love
I do it for the do it for the love, love!
Taka nesto :)
Aj cao kiss poz mwa :-D

Член од
23 јануари 2014
Мислења
239
Поени од реакции
250
Кајги се опорави или ти или мене нетот... едно ќе да е... важно тука сме си!

S

StormRage

Гостин
Кајг, шо бидна со луѓево бе? Притисок и одма дијазепами и шо ти знам таму...
Е ај ја сум нон стоп под притисок и да зеам хероин? Бегај бе...

нати песна успат кога сме кај хероинот.

Дел од добри вести, тоа чувство кога ќе ти стигне пари од два месеци работа на две места, а претходно си немал пари ни за цигари, PRICELESS! :D
втор дел од добри вести, живееш во гоце, а во фрижидерот имаш шише Џони, онака, поклон :D

и то, over and out... till the next time, bye bye

P

parvati

Гостин
Драа си

Ти си не си тачна, сфесна де, сфесно тачна колко јак избор на кифле прау пред дома у тој такфо разноразно кифларско место сс најразноразни милфштаген у смене,две : P
Глеам си гу кифлу и си викам дали е могуќе : )

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга, Дарди ми пријавил коментар каде посакувам протестантите за правата на убијците да се протераат од државата, спротивно на уставот било :cuc:

Report rejected

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.715
Поени од реакции
88.789
ЕДИТИРАНО ОД МОДЕРАТОР!

My Man

Инаку Драга...

Прееска пробирав нешто сметки стари 14 години, и заклучив дека...

Во 2000 год. сметката за вода изнесувала 270 денари. Денешната сметка за Водовод и Канализација под 500 денари не е.

Во 2001 година, сметката за струја изнесувала 1200 денари. Денешната сметка од ЕВН ми изнесува 2100 денари.

Во 2000 година, сметката за телефон изнесува 700 до 800 денари. Сегашната сметка за Телефон изнесува 900 денари (Напоменувам, никој во мојата фамилија не врти од фиксен... сите користиме мобилни)

Последно уредено од модератор:
Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Се сетив на една случка пред многу години кога на 1 Мај со друштво игравме топка. Јас, несмасна како и секогаш ја шутнав и удрив во лицето на мојот тогашен наставник по музичко. Да, осмо одделение бев...И за жал и тогаш ми предаваше.. Ми беше срам да го погледнам. А кога се сетив денес, се смеев без престан. Познато ти е тоа чувство кога се смееш од срце? :icon_lol: Нешто непроценливо, нешто кое не се купува со пари.
Денов како и обично, работно со малку кафе и одлични пријатели... пролет се ближи, планирам да ја искористам максимално годинава... прошетка, скара и секако чист воздух. Одамна го дрвам тоа.
Сношти на памет ми дојде луда идеа. Срека моја што ја имам неговата подршка... Па таа најмногу ми е потребна.
Во план сум денес и да зготвам печен ослич. Одамна го немам вкусено... со неколку зачини и то..

Денов ке биде прекрасен.

B

Blade Torch

Гостин
да ти кажам право , и некоја начитана што не и е приоритет дремење на социјални мрежи и менување слики за чекање лајк од одредана личност да си фатиш за женска , пак можеш да го кркаш дебело.

Ќе идете , ќе идете година дена како мед и млеко , и после ќе ја начекаш у стан на тераса како општи со најверниот другар со кој шо виси у менада секое попладне . Ќе ти се насмевне и ќе ти каже како се да е нормално и секојдневно "ајде злато , има место и за тебе . Придружи ни се " . Оти којзнае што читала ...

Зборот ми е , ризикот си постои секогаш . И таму кај што мислиш е побезбедно , појако може да го јадеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom