Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Во автобус се враќав со четворица шпанци и со едно бате од Битола, објаснуваше чкембарот колку пат поминал дека доаѓа од Бугарија долг пат дрн мрн фрн кога му кажав јас од каде доаѓам занеме :icon_lol:. Типот актер бил и се дружевме малку со шпанците муабети ова она, човекот добро го владееше англискиот па помеѓу себе правевме на англиски муабет, по одредено време си се префрлија тие на шпански меѓу себе и јас се приклучив и во тој разговор, продолжив со дискусијата на англиски оти глупо ми беше да го кршам јазикот сега на шпански. На чкембарот слабо му одеше шпанскиот :icon_lol:.

N

NikolaMKD91

Гостин
Драга мислам дека @wot со неговиот нов аватар ќе воведе бран на тролање сите масовно и предизборно Вемеро аватари да ставаме. :D :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Врни надвор, и вишите сили тагуваат за поразот на токмакот.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Незнам дали само кај мене откога ќе изгасиш фб,комјун атак :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Да бе кај сите има комјун атак. :facepalm: Страв ми е да се одлогирам. :confused:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Драга, ќе влегувам во редакцијата на Кајгана весникот најверојатно. Исто станав и Модератор. На побитен подфорум од Филм. Во принцип... @wot can suck it. И нека биде среќен што не пие казнени за аватарот. :X3:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нова македонска поговорка: Ако нешто не знаеш или ако во нешто не се разбираш, не значи и дека не можеш да се правиш експерт во врска со тоа.

:tapp:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Драга, едвај чекам да му истече банот на Борчеее од Бугарија и да отвори нова тема. Страшно ми фалат неговите беспрекорни идеи за нови теми.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еј, ај ако не сите сликајте сeлфи како на Оскарите. Факт е дека освен овие што ми се на аватар никој немаше добра пародија

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Си ветив дека нема да влагам на некои теми овде, ама... I couldn't help myself! :oops: И едноставно неможам да се изначудам на некои луѓе. Минатиот пат престанав да се уклучувам зашто наместо мерак да ми е, само се нервирав. Ама еве година дена покасно, не се нервирам :pipi: Само онака ми е жал за светот што постојат такви луѓе, и мило ми е што не сум таму всушност и знам дека никогаш нема да ни се разминат патиштата.
Иначе box.com е :гомце:. Арно ама имам 50 гига. Сники бастардс.
Идам да си ја повикам вилата за миење садови. До сега никогаш не ми успеало ама не се откажувам.:D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
од шо ми е глуп телефонов, на фб сум додал работно место (абер немам) и сите почнаа да ми честитаат, за да не испаднам ропак зедов и си аплицирав ама ништо :)
некој заборавил да ме пофали дека сум многу опасен на табла ама ако ... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom