Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.707
Поени од реакции
88.739
Драга

Дефинитивно една од подобрите песни кога се во прашање сериите. Златни осумдесети, плажите, девојките, автомобилите, стилот на облекување, и пред се...МУЗИКАТА. Го гледам спотов, и сваќам од каде црпеле идеи Rockstar Games за играта GTA: Vice City. Морам да ја инсталирам на компјутеров... море каква игра бе, планирам и серијава цела да ја спуштам, да видам како се живеело тогаш :pipi:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ми отиде и другата нога:(,ах тој пусти баскет ме уништи,ама па пустото пак му се враќам.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Дали ме сакаш или ме посакуваааааш и тоа не е толку важно, Кајги ти МИ СЕ ДОПАЃАШ :):love::pos:

Незнам што ми стана ама само ми се пее.... посебно онаа песнана Едерлези :D

Нешто што многу ме натажи е тоа што слушнав дека Водно било пола изорано, срушено... некој си патишта граделе......... еееее го уништуваат едно од најубавите места во земјава :(

Исто ми се јаде некоја крем салата:)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Кога бев мал ме плашеа со приказни за вештерки, чудовишта со многу глави. Кога пораснав научив дека треба да се чувам од луѓе со една глава, а 50 лица на неа. Абе има ли поголемо чудовиште од тоа? :rolleyes:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Секогаш кога гледам мои врсници како се караат за СДСМ / ДПМНЕ, во мене се зголемува желбата да побегнам од државава.
Кајги, ја мразам третава смена. Јес да се плаќа ко сабота плус 1/3 дневница, ама досадно е сам. Ги полнам двата телефони. Две мемориски картички, едната со игри, другата со музика, слушалките, и желба побрзо да дојде 6 наутро.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
На пример, да бевме среден век, по срамниот пораз и перформанс на Божино, даточниот ќе беше спален на клада и рајата ќе се мочаше во пепелта.

Дури сум кај цепеницата, дека е тешко пијаничиште е, ама да ти бил и cool пијаничиште. И нека ми е честит роденденот од саботата.

Друго, гостинка имавме, добра беше, али модриците кај Трајко не се согласуваат со то.

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Драга
Комплицирана ја, комплициран он. Совршена јас, он исто. Заљубена, заљубен е во мене. Останува уште сомнежите и филмовите мои сами да висат...он ги нема...
И сега како даље преку тоа? Го љутам да но ............го сакам...
Иначе многу сум гладна деновиве значи само мислам на јадење,па за да не јадам нормална храна ради диета,изедов милион овошја и салати овие денови..Ќе излудам незнам што ми е.
И кајги дај исклучи ги мак.телевизии не се трпат! Аман више од овие избори,серии туркиш булшит и оние со црвени точки на чело.:rolleyes:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј, денов трае повеќе од 24 часа.
Ако, убаво е поминат, не се жалам. Испиени две-три ракии, голтнати три-четири зелени чаја и уште толку кафиња, прославени неколку родендени, завршени битни обврски кои беа ставени на чекање, замарање со егоисти, затнување муцки на мали копиљаци кои мислат дека господ за муда го фатиле. На крајов од дооооолгиов ден, пак сум јас таа, истата од вчера. Сега само со еден ден повеќе искуство во животот. Ништо друго не е сменето, освен времето. Чувствата, намерите, размислите се истите какви што биле и вчера!

А да, ќе заборавев. И пресреќна што ќе одам на концертов. Има да вријам!!!
Мал музички поздрав до сите кои ќе бидат дел од настанот.
Вежбајте, имате само уште два дена.(y)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Waddup?
Niso eve ja labavo, si razvaluem.
Probuvam dobra da bidam, ali nekoi stvari...moram da promrcam da mi pomine.
Primer rodendenski pokloni koa nekoj ne slavi, a zakasneto 2 meseca so "iznenaduvanjeto". Epa ne mozam. Samo glupi luge mislat deka organizatorkata e "iskrena".
Vtoro, kako be moze pisle sekoe iskacanje da se objavuvaat sliki? Ke izlezat ednas...i ajdeeeeeee trista sliki na fb staile, na instagram...
Pa ja taka da praev sekoe iskacanje cel newsfeed so mene ke vi bese be ccccc : hahah
Biso aj iam use da mrcam ama dosta :
Ke bidam dobra :

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom