Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
баба ми секој ден станува пред 8 сабајле и зема "рекреативно" цепи по едно дрво, го цепи сигурно по 10 -15 мин.
можи и јас треба сеа да почнам секоја вечер кај 11-12 да почнам да цепам дрва "рекреативно" чисто за да ја увиди ситуацијата.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Драга
со бугариве никогаш човек не е на чисто, изненадуваат секогаш со глупости се поголеми и поголеми :D
бугарска турбо фолк верзија на I will always love you :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се грипосав прв пат после 2006, ме урочија. Не можам ни да спијам од носов, ќе се дружиме вечерва. Амаааа директорот ме виде попладнево и ми рече да си земам одмор колку што сакам, кажи разлика од македонски транзициски директор до Словенец? :vozbud:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Драга, за прФ пат во животот ми е тешко за женско (неќам да испадни дека се фалам, отсекогаш сум важел за скромен дечко), ама денеска разбрав дека моја бивша (не многу далечна), се вери а јас неможам ништо да сторам (нормално). Не е дека јас сакам нешто такво слично скраја да е, сепак уште е рано, ама некако чувството е чудно, можда дека ова ми е прво вакво искуство во животот, незнам.

L

loveisallaround

Гостин
ахх драга...денес ми е многу секси...уствари он ми е секогаш секси ама денес посебно...,накитен со насмевка и посебен сјај во очите:vozbud: не можам да се сконценрирам на работата:unsure:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Времево плаче за водење љубов некаде на отворено ама набрзинка, како не би смрзнале.
Сонцето лаже. И љубовта знае да подлаже некогаш.

Пијам кафе и го слушам Џеф Бакли како пее за лила вино.
Ни вино, ни вистини бре. Ми се сонува под небото. Точак и пумпање гуми. Прикразна и пумпање лажги со опашки.
Ене го кај е први март, ќе гувееме ко глувци под ќебе.
Во меѓувреме, сите кенкаат - наместо да се потрудат да стенкаат.
Од задоволство нели.
Што знам јас, само сакам да напишам нешто, да се зачувам себеси од заборав.
Втор ден на режим, зелки салати насекаде.
Облината е вистина, врлина и тежина! На слободен ден, се погаѓаме со татко ми дома - вадиме се’ од балкон и чистиме зошто е пролет. Вадиме се’ од фрижидер и готвиме, зошто тоа не’ смирува.
Некој ми рече дека сум била многу семејна.
Извади го Ј-то, па ќе зборуваме. Мислам, полудувам, легално. И си творам. И се борам. Женски, струкирано.
Следат подобри денови, но ќе треба да се препотиме и препородиме.
М.

Josef K

трагач
Член од
4 јануари 2014
Мислења
193
Поени од реакции
690
Драга виртуелна пријателке.

Менувам расположение на неколку часа. Вчера бев на ивица на нервен слом, а сабајлево сум апатичен кон се. Да го пишував постов минатата година ова време веројатно ќе напишев дека животот е убав, дека сум се реализирал како личност, сум направил нешто од себе. Али то е, некои работи се променија со светлосна брзина. Кај што одам се се суши.
Во последно време особено сум напизден поради една ствар. Гледам се какви не запослија во државна администрција. Го гледаш нема три чисти во глава, одвај завршил средно и оп одеднаш службеник. А јас четири години не сум излегол од дома, изгубив и на социјален живот и ми поминаа најубавите години над книга, само за да завршам факултет. И кој кур ми е тоа што имам 9,3 просек? Едно браво бе несакаат да ти кажат! Те гледаат како глупак. Нејсе.

Втора работа.
You hang on to your pain like it means something. Like it's worth something. Well, let me tell you - it's not worth shit. Let it go! Infinite possibilities, and all he can do is whine.
What do you think? You can do *anything*, you lucky bastard - you're alive! What's a little pain compared to that?

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.442
Поени од реакции
5.492
..sakam da dadam eden revolt poradi zatvaranjeto na temata na @Borcheee
Сакам да ви кажам дека јас сакам Македонија!

Cist primer kako ovaj totalitaren fashisticki forum se odnesuva prema site koj ne se Makedonci a se custvuvaat kako takvi. Nebare sme superiornata rasa. So ispadite od tipot " Nauci da zboris makedonski pa dojdi ne se gradi ubava slika"

Ako e nesto nesoodvetno postirano istoto moze da bide premesteno megutoa vo nikoj slucaj zatvorena diskusija poradi nekoi bugarofobii.....

Da bese toa tema otvorena od Brazilec koj ja saka Makedonija ke imavme tema so 30 strani i ke mu go lizevte kalabasterot kako sto toa go pravite koga nekoj od kineska vukojebina zapeal pesna od Tose na YT i vie go velicite do lepe kurca.

Bugarin sto dosol vo Makedonija i ja saka nasata zemja go osuduvate i omalovazuvate.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Убаво започнат ден се надевам и убаво ке заврши..
Ги чекам убавите вести од татко ми, се надевам дека ке заврши добра работа.
Ме фатил и мене грипот ама не се предавам.
Ме чека долг ден полн со активности. Знам дека ке ги завршам на време а тетка не викна на ручек.
Убаво е кога се собираме.. само што фалат некои личности а тоа секој ден се повеке се чувствува.
Тоа е животот. Се рагаме, живееме и умираме... а нив повеке ги нема физички покрај нас...но живеат во срцето.
На ред е топол компот од сливи и крофни полнети со ванила...
Размислувам да направам и тортиљи... Едноставно, кога денот ти е погоден имаш мерак за се да направиш.
Ја чекам и пролетта.. според мене најубавото годишно време иако и зимава си има свои убавини..
Чекам многу работи кои полека но сигурно пристигнуваат... И повикот од пријателка дека родила здраво машко бебе кое ке се вика Никола. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom