Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ако по некоја случајност Македонија испрати ракета во вселената, ја како први патници би ги пуштил политичарите.

Па шо? И другите прво почнаа со мајмуни.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тишина. Пламенчиња емитираат светлина која прави претстава од разиграни сенки на ѕидовите. Something something романтика.
NOT. Ма каква романтика снема струја у 7 саат од цело ново лисиче 3 згради се сјебаа ради трансформаторот и ја у една од нив.
Па уше нема струја, не работат пумпите, нема вода, ни нозе не можам да подмијам.
Тиеам животот градски.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
би било фино да ме пуштат дома порано денеска, не дека сум на payroll,
кај помагаш па и како шеф ти се понашаат

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Кајгано бе, не е можно колку ми се смешни оние со белите маици на кои пишува „слобода“ во парламентот...Изгледа годишнина слават од 24 декември 2012...:tapp:
Не е можно...Врз кошулите бели маици. Како на час по физичко.:pos:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Слабо се развива технологијава, ептен слабо..............кога нема опција да клоцниш некој преку монитор, да речеме кога ќе го употреби некаде во интернеташкиов простор зборот ,,лепотице".

Пример лепотице ова дшшшшшшшшшк, лепотице она дшшшшшшшшк, ама лепотице трааааааас, доста бе сус, затни се.

P

parvati

Гостин
Кајгано
Србоманија ти е центрифугална заразна болест, знаеш нели центрифуга е јака кд пере машина(мозак)
Нејќеше да пие нешто зшто другар части од паре кои су фатени на спортску, а на лишче играја да тепаф бразилке а не србинке :ROFLMAO: Убисмо га дупејке еј
Нема могуќе еј, ај навивај си там по дом, али до толко да си затупавен сс туј Србију и тија делије и гробари, јао цц
Значи неам ништо протиф горниот ни сосед, неам ништо протиф тј луд србски народ, него не ми су ми јасни наши кои су испонапалени на српско навивање еј
Пример играф Куманоо Ѕвезда и дечки од Куманоо ке навиваф за Ѕвезду. ШпаПаПаууууу !!!

Него прееска улазам у тему куде што бориф до куртаљон
И замисли еј, мани што тепаф досаду сс глупости па и си лупаф по три четири лајкови на сфаку бројку еј : )
40 173
И одоздола пау пет лајка haha лелееее

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
само шо се прибрав дома гледам го ставиле новиот струјомер и некако се осеsиб како од џеб сто евра да ми летнале,
ќе треба јас да седам и да ја чекам машината цела ноќ у пм

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Кајги една недела планирам како во четврток со друштво ќе одам на латино. Како ќе играм, како ќе пијам....и сега ништо од планот.

А тоа ми беше мотивација за да учам.
Се изнервирав. :(

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
На баба ми и кажав дека фрлив 5 фискални и за малку ќе ме истепаше. Ми вика ти си будала сите собираат ти ги фрлаш, сега да идеш да ги земеш сите од корпата во тинекс. :(

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

На работа сите фискални ми ги собираат па бараат и уште :icon_lol: а албанциве ми викаат: не фала не ми треба. Тоа докажува многу работи :icon_mrgr:

Не го драга К, дојде време кога човек ќе мора да бира помеѓу врска,брак и работа. Навистина мизерно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom