Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Пепси_

Гостин
Patos and coke, I mir mater Im ebam:D uste vecer....

Utre combo ako napravam ke se otvoram vikendot,nikoas tolku ne sum posakuval da se istresam so od ubavo so od loso....

Keep that good vibe

goltraci,.. Prvo cekav da me impresionirate demek od golemoto Dobro utro,ama Tapa ste be....gjabe laenje

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
ДК
цел живот се расправам со математика, цел живот сум опкружен со ѕверки на тоа поле и знаеш што е мое мислење. Тоа ти се интелигентни, ограничени и глупави луѓе, можеби звучи смешно но е реално. Досега не сум сретнал богат математичар, едноставно повеќе се замараат со докажување на веќе докажани работи откако да го употребат умот и да направат пари. Денес потеков од слушање интеграли, и некои срање функции без потреба али ајде и тоа ќе помине за некој месец како и се друго.
Се чувтвувам катастрофа, вчера се радував бидејќи таков тренинг немав направено откако сум почнат со вежбање, грбот денес ме кини и се разболев. Настинат изморен и гладен е тоа сум моментално.
The true sign of intelligence is not knowledge but imagination.
Albert Einstein

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Многу турбуленции имам во животов, што на моменти почнувам и да се плашам...Не знам до утре што ќе ме снајде...Пробувам колку што можам мирно да живеам, да се дистанцирам од извори на лоша енергија во некој поидиличен свет ама џабе...Почнувам веќе да се уморувам од све, буквално од све...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ne znam shto me spasi, ne znam shto ke se slucuva utre ama nikogash nema da bidam ist posle ova.

Momentot koga niz glava ti pominuva mislata deka moze se da zavrshi na takov mizeren nacin.

Tenka e linijata pomegju zivotot i...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom